Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tam mozna

Zgwalcil 13 miesieczna dziewczynke

Polecane posty

Gość nie ma takiej strony

Gość Jak tam mozna
Stanisław K. (42 l.) zgwałcił 13-miesięczne dziecko! W tym czasie matka maleńkiej Joasi spała pijana na podłodze obok - czytamy na eFakt.pl W środę rano do policji z Kętrzyna dotarła od lekarzy pogotowia wstrząsająca informacja. Ratownicy zostali wezwani do wykorzystanej seksualnie trzynastomiesięcznej dziewczynki. Jeszcze tego samego dnia zatrzymano dwóch mieszkańców wsi koło Kętrzyna (woj. warmińsko-mazurskie), Stanisława K. i jego kompana. Dziewczynka z obrażeniami leży na oddziale chirurgicznym szpitala wojewódzkiego w Olsztynie. Żródło info i foto: eFakt.pl

Gość Jak tam mozna
tak malutka biedna dziewczynka tak mi jej zal sama mam 10 miesiecznego chlopczyka i sobie nie umiem tego wyobrazic jak tak mozna.powinien ta matke zgwalcic (sobie zasluzyla jak pije zamiast sie dzieckiem zajac)a nie do dziecka sie dobieral

Gość nie chce się wierzyć
:O to jakieś zwierzę nie człowiek zwyrodnialec!!

Golymi rekami bym z...a, grzeczniej sie ujac nie da :( Mam nadzieje ze w wiezieniu mu pokaza jak to uczucie.

Gość ciekawe jaka kare dostanie
pewnie znowu sad uzna ze jest psychiczny i pojdzie do psychiatryka ZAMIAST NA STRYCZEK!!!!!!!!!!!!!!! Chociaz powiem Wam , ze taki w wiezieniu bedzie mial robione kakauko pare razy dziennie i nie bedzie mogl jesc razem z innymi wiezniami przy stole :D . Wiem z pewnego zrodla ze ludzie ktorzy krzywdzili dzieci maja w wiezieniu naprawde przesrane :D I BARDZO DOBRZE!!! :D

Gość jfjtyutyu
Niestety ale istnieje wielkie prawdopodobieństwo że sie nie dowie i że nie trafi do wiezienia... Wystarczy że ktoś stwierdzi że podczas gwałtu był niepoczytalny. A wtedy co najwyżej trafi do szpitala psychiatrycznego a do tego rentę. Było o tym wczoraj w telewizji, tak u nas radzą sobie z takimi osobami.

ale jak ? mtako od razu takiego zabic bo po co jeszcze żywic w pierdlu gdzie on zmiescił swego huja w tak małe dziecko !!!! i znajac polskie prawo bedzie dochodzenie czy sprwny umysłowo czy cos tam i wyrok niewielki

dla takiego maluszka jedynie krzywda fizyczna, ból i strach ale na szczęscie jest za mała ta dziewczynka by cokolwiek w przyszłości pamiętać nawet podświadomie. Zatem konsekwencji w psychice nie będzie tak jak np u starszych dzieci wykorzystywanych seksualnie. Może mieć natomiast problemy fizyczne. nie wiem ale na logikę on mógł wszystko tak porozrywać, trwale uszkodzić:O artykułów nie czytałem ale tak się domyślam. a co do tego typa.. to żeby zgwałcić dorosłą osobę wystarczy być egoistą. Żeby zgwałcić dziecko w wieku dojrzewania trzeba być jeszcze większym egoistą i mieć dewiację seksualną. żeby zgwałcić dziecko nie mające trzeciorzędnych cech płciowych trzeba być totalnym egoistą i mieć mocną dewiację seksualną i zero hamulców moralny. Natomiast żeby zgwałcić niemowlaka praktycznie jeszcze to trzeba być popierdolonym psycholem!!!:O Nawet jeśli dziad był najebany totalnie to tutaj resocjalizacja nic nie da. jedynie do końca życia przymusowa ostra chemia albo dożywocie.

ja to nie wiem ale czy dla takich nie ma w więzieniu specjalnego oddziału? żeby ich nie zajebali?(mordercy, złodzieje, oszuści itp tez mają dzieci poza murami więc reakcja nie dziwi) niby słyszałem że straznicy im podsyłają chetnie takich gości bo lepiej niech agresje wyładują na zbokach niz ma dochodzić do jakis awantur:D brzmi logicznie ale moim zdaniem siedza tacy odizolowani od reszty.

Gość dfgdfgdfgdfg
To jest straszne:( Brak słów po prostu...... ODCIELABYM MU CHUJA I RECE ZEBY SiE MECZYL PRZEZ CALE ZYCIE

Gość Jak tam mozna
no ponoc maja go umiescic zdala od innych wiezniow.i byl leczony psychiatrycznie wczesniej.raz pisze ze niby wujek raz ze ojciec tej dziewczynki.malutka ma operacje bo cala porozrywana ale stan dobry.widzialam ja na wideo az mi lzy plynely takie malenstwo .matka to glupa dziwka ze narazila dziecko na cos takiego pic z 2 starymi facetami sama zalana w trupa gdy facet jej dziecko gwalcil.mam nadzieje ze malutka trafi do kochajacej rodziny i zeby sie nie dowiedziala co ja spotkalo w tak wczesnym dziecinstwie

Gość Jak tam mozna
mam nadzieje ze go ktos porzadnie ukarze za to co zrobil niech tak samo cierpi jak to male dziecko.w takich przypadkach jestem za zasada oko za oko zab za zab

Gość poradze
po co zakładacie takie tematy??nie mam zamiaru nawet czytac tego artykułu!!! ajuz ostatni wpis...bez komentarza-chore jakies....

W pierdlu mu pokaza.Tacy tam nie maja zycia.NAwet najgorsi zbrodniarze nie maja litosci dla pedofila.

Gość Lubię to....
Takiemu chujowi karę śmierci, na pal nabić i niech zdycha. Odpowiednia kara, ale co z tego skoro mamy pojebany kraj, pojebanych pseudokatolików i rząd który jedyne co potrafi to kłócić się o absurdy...

Gość butelka wody mineralnej
szkoda tylko ze polskie prawo jest inne, chuj trafi do wiezienia dostanie cieple posilki w tym miesne i owoce, bedzie mial ciepla cele i moze tv co mu wiecej trzeba, ja to bym takiemu chuja uciela tepym nozem i jak ktos napisal lapy niech sie bydle meczy cale zycie, skurwiel pierdolony, co to za matka ktora chelej z chlopami majac malenkie dzieciatko w domu, kurwisko pierdolone! przepraszam za wulgazryzmy ae taka to bym normalnie powiesila za jej rozjechana pijacka pizde

Gość I am so sorry for you
fiuta bym mu obciela i zostawila zeby zdychal z bolu. Brakuje mi slow na skomentowanie

no skurwysyna jakbym dorwała to bym mu chuja przy samej dupie ukręciła :o znając życie uznają za niepoczytalnego i po sprawie. Powinien zgnić w więzieniu w mega męczarniach, bo na zwykłą śmierć nie zasłużył!! zreszą podobnie jak mamuśka :o

Mam nadzieję, że trafi do więzienia na otwarty i ogólny oddział. Tam zrobią z nim porządek, zapenią doskonałą terapię i skutecznie utwierdzą w przekonaniu, że powinien się szybko powiesić.

Gość ** Złoty
Takimi wpisami udowadniacie, że nie jesteście lepsi od niego :O Agresja z was paruje, życzycie mu śmierci.. :O Z psychologicznego punktu widzenia nic dziwnego, że tak żle traktowany człowiek wyżywa się na innych... To wy jesteście winne tej tragedii, bo gdyby na swiecie panowało dobro i miłość Boża, ten człowiek nie zwariowałby i nie robił krzywdy dziecku :) TYm razem to znowu ja ----> jesteś nie mniej psychiczna od tego gościa, jeśli uważasz, że to niewielka krzywda dla maluszka... Boże, po co stworzyłeś takich ludzi .... + Pamiętajcie, że pijąca alkohol osoba jest bardzo nieszczęśliwa, a przez kogo? Przez społeczeństwo, czyli przez was!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
nie moge nadal w to uwierzyć....13 letnia to jeszcze uszło by....ale 13 miesieczna ??? co za kretyn..o matko!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
złoty-----a ty to rodzina tego pedofila jesteś? a co z takim kutasem zrobić? tylko zozerwać na strzępy, dali by go mi to pokolei mój pies by go zjadał żywcem zaczynajac od kutasa...

Gość noale
w naszym więziennictwie niestety chtonią takie g...wno i będą ukrywali za co siedzi. Ale mam nadzieje, że jednak będzie jakiś przeciek i więźniowie go zresocjalizują. Mam córkę w tym wieku i aż mi się słabo zrobiło. Od rzu bym takiego wykastrowała na żywca, obcięłabym łapy i ślepia wydłubała i naprawdę nie czekałabym na proces. A ty Złoty to może tak szybciutko do psychiatry byś się przeszedł? Bo z główką to raczej kiepsko.. iczytać się naucz - ktoś napisał, że to ból i męka dla dziecka, ale jest za małe, żeby były konsekwencje w psychice. A wielkoduszność? w tkim przypadku? hmm jak już zrobiłabym co wyżej opisała to może wezwałabym lekarza, żeby się h..j nie wykrwawił. Ale.. wątpię, żeby mi sięchciało tracić implus na taką szmatę