Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachichi

dO JAKIEGO PRZEDSZKOLA CHODZA WASZE DZIECI?

Polecane posty

Gość mamachichi

My chcemy aby nasza corka poszla we wrzesniu do przedszkola, na panstwowe nie mamy szans, myslimy wiec o montessori lub ekologicznym, czy sa mamy ktore poslaly dzieci do takiego przdszkola?

Gość moja córeczka
najpierw chodziła do żłobka jak skończyła pół roku a potem posłałam ją do prywatnego przedszkola właścicielki złobka...dzięki temu łatwiej jej było się dostać bo właścicielka uznała to za "kontynuację". Ja się w żadne montessori bawić nie chcę. Chodziłam do zwykłego przedszkola, pierwsza córka też i jakoś dobrze się mamy. Płacę 450 zł z wyżywieniem. Jeżeli dziecko zostaje po godz 16 to dodatkowo 50 zł miesięcznie bo wtedy jest jeszcze jeden posiłek. W tym jest rytmika, język dodatkowy (angielski, niemiecki lub francuski), basen raz w tygodniu. Za wyjścia np. do kina płaci się dodatkowo. chwalę sobie to przedszkole inni także. Są zajęcia (w starszych grupach) z czytania, pisania, matematyki, dzieci się bawią i integrują. Wogóle jestem za przedszkolami bo niestety siedzenie z mamą lub babcią do 7 roku życia nie jest dobre dla dziecka

moj maly idzie do zwyklego prywatnego od stycznia, 700zl z zajeciami iw yzywieniem :) mialam ochote na montessori bo mam obok domu ale kasa ogromna :/ nie stac mnie...

Pracuję w szkole, a moim marzeniem jest otworzyć artystyczne przedszkole dla dzieci (mam 2 kierunki muzyka i edukacja zintegrowana), tylko nie wiem, czy to dobry pomysł.