Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktor z kraśnika

Zdradzam swoją kobietę życia

Polecane posty

Gość A z moich obserwacji wynika
Jesli naprawde maz cie nie zdradzil to o co sie tak rzucasz. Slownictwo masz rynsztokowe, nie wyglada na to zeby na ciebie ktos chcial poleciec.

Gość Gawerton
Jeśli ta kobieta życia jest twą żoną, to wyrzuty sumienia są uzasadnione, wszak podpisałeś lojalkę w której zobowiązałeś się do wierności. Jeśli nie składałeś żadnych obietnic w tej materii, to nie widzę powodu dla którego miałbyś rezygnować z przyjemności jakie niesie życie.

Gość gdfsgr
poziom wypowiedzi dostosowuje do poziomu rozmówcy (czytaj:żebyś zrozumiał), nie zamierzam się wymądrzac i pisać górnolotnym słownictwem bo i po co? tak, naprawde mam męża i wyobraź sobie że przed nim tez miałam chłopaków wię jak widzisz jednak ktoś na mnie poleciał i to niejeden raz

Gość A z moich obserwacji wynika
Meza ma wiekszosc kobiet. Jesli nie masz nic interesujacego do napisanie to koncze rozmowe" z toba. Rynsztoku nie lubie,sa tu ciekawsze osoby do pofadania. Ta "kobieta zycia" to nie zona. Nie wiadomo czy w ogole z nim sypia. Moze to tez jakas ortodoksyjna co do slubu czeka. Nie zdradza sie nikogo bez powodu.Zreszta autor juz przestal sie wypowiadac w temacie odkad zaczely sie rynsztokowe posty.

Gość gdfsgr
bardzo rzadko sie zdarza takie czekanie do ślubu... a co do tematu zdrady ma w ogóle to że mam męża? jakbym nie miała to co? miałam kiedys taka koleżanke na studiach, która będąc od 10 lat w stałym związku, na każdej naszej imprezie zdradzała swojego G. a teraz co? trzesie gaciami ze to sie wyda, bo w koncu wziela z nim slub,a wtedu tlumaczyla to tym,ze przeciez musi sie wyszalec,to jest kurestwo!