Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto tu co robi o tej porze?

Polecane posty

Gość
tylko spróbujcie nie odpisac :classic_cool:

Gość
no ja też :classic_cool: ale swoje, a Ty pewnie czyjes? :classic_cool: podziel sie :P i tak nikogo tu nie ma to sie nie dowiedzą :classic_cool: :)

Gość
chciałam cos porzytyac alae nie ma nitz ciekawego to postanowiłam napisac:classic_cool: ))

Gość
na pewno wszyscy sie wpisaliscie ? :classic_cool:

Gość shefh
blokers - jesteś chorym na umyśle dzbanem, paszoł w pizdu zamarznięty tamponie na patyku z sierra leone.

"piszę" pracę licencjacką. i tak ją piszę, że co chwila tu zerkam. Odświeżam akutalne tematy. I w ogóle. W glowie układam też listę filmów, które niedługo zobaczę. (jak już ''napiszę'' pracę oczywiście :-o)

Gość
to akurat było do blokersa :classic_cool: gdyż poniewaz nie wiedziałam że w ogole do mnie napiszesz:classic_cool:

Gość shefh
blokers ty skut siony kwadratowy chuj ogłowcu, je bany w kakao przez czarnego szamana.

Gość shefh
niech ci sie sk urwi ta którą najbardziej kochasz zj ebany cepie.

Gość
:classic_cool: debilom dziekujemy w tym temacie :classic_cool: 🖐️ )) a w sumie zadna :classic_cool: robta co chceta :classic_cool: :D:D ))

Gość shefh
jesteś ka łowatym kapciem, ściągaj gacie i wal tacie psi rzygu.

Korzystanie z bluzgatora to u niektorych szczyt ambicji jest. Spac niedlugo ide tylko baze filmow przegladne. Co by tu poogladac po raz enty....

Gość
no widze że filmowo , to mozęmy tzos obgadac :classic_cool: podajemy 5 swoich ulubionch filmów :classic_cool: zaczynajcie :classic_cool: :)

Gość shefh
masz morde jak tatarskie siodło ty kaflarze.

oglądam anime i myślę, czy zjeść pączka, czy nie :O miałaś mi tzo nietzo opowiedzieć :classic_cool:

Gość
no ja tez jestem zaintesrsowana tematyka filmowa :classic_cool: ale nie wiem czy interesuja nas ten sam krąg Blokers wyśle fote jeśli porzuce to forum, moze nigdy a moze juz jutro :classic_cool: jaky tzo Twojego maila mam :classic_cool: :)

ja poprostu czytam te glupoty jzkie tutaj sa wypisywane:classic_cool: a tak na marginesie...w przeciagu dwoch m-cy mam wrazenie przerwz ze bardzo sie zmienilas...poprostu takie odczucie mam

Gość
Hinatak --> 🖐️:classic_cool: no jak to co :classic_cool: zjeśc oczywiscie :classic_cool: :> niech Ci pójdzie w tzytze :classic_cool: to znaczy sie tzo ? :> Sweet--> serio? :classic_cool: a w którą strone ? :classic_cool: :> masz jakies śmieszne temate w zanadrzu ? :classic_cool: >:>