Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Konish

Zamiast obrzezania

Polecane posty

Go艣膰 Kamilazja
Do kolegi "... glupoty" Widze, ze nie znasz podstaw kobiecej anatomii, ale nie dziwie sie, ze nie miales okazji poznac - z takim nie obrzezanym rulonikiem-smrodkiem jaka zechcialaby sluzyc za partnerke... Jesli chodzi o merytoryke... hmmmm... musisz jeszcze dorosnac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fdgrgerere
bardzo fajny watek, z mila ch臋ci膮 go 艣ledz臋 - rozmow臋 zak艂贸ca jednak i obni偶a jej warto艣膰 ca艂y czas w moim przekonaniu jedna osoba pod r贸偶nymi nickami (przeciwnik obrzezania) - kt贸ra z reszta demaskuje si臋 umieszczaniem na przemian dw贸ch zdj臋膰 hehe kt贸re de facto prawdopodobnie jego przedstawiaj膮 hehehhehe hehehehe no co tam masz nam jeszcze z艂ego do powiedzenia na temat obrzezania ch艂opczyku? tak poza tym, poczytajcie na tym, czy innym forum i wnioski wysnujcie sami - interesuj臋 si臋 t膮 tematyk膮 od d艂u偶szego czasu i w moim odczuciu 90% kobiet woli obrzezanych :) tak偶e ch艂opczyku - je艣li tak wielkie pretensje masz do rodzic贸w, 偶e nie poddali Cie zabiegowi, a nie sta膰 Ci臋 na niego, bo jeste艣 jeszcze na utrzymaniu rodzic贸w, id藕 na forum o zabawkach (tych z plastiku), tudzie偶 do piaskownicy, bo zani偶asz poziom forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wfqwqfwq
"k偶y偶" 艂o偶 matko i c贸rko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Konr76
Od tygodnia odkrywam uroki chodzenia bez nakrucia i musze powiedziec, ze bardzo mis ie to podoba :) jk dotad - pierwsze 2 dni byly najgorsze, powoli sie prywyczajam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do wfqwqfwq
06.08.2010] 20:38 [zg艂o艣 do usuni臋cia] wfqwqfwq "k偶y偶" 艂o偶 matko i c贸rko! ==================================================== Widz臋, 偶e nie ogl膮dasz TVP i nic nie wiesz nt. ...mjastu k偶y偶... Lo偶 jaka z ciebie polonistka, zauwa偶y艂a nawet b艂膮d ortograficzny!!!!!! Pod Belweder marsz i na kolana za kar臋, dzi臋gwo obrzezana!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goforall
Widac,ze to jeden zakompleksiony tubisio pisze te bzdurne komentarze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goforall
No i jeszcze co ma brzuch do obrzezanego penisa???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale偶 ma....
brzuch jest synonimem impotencji a obrzezanie t臋 chorob臋 jeszcze pog艂臋bia. I nie jestem tubisiem z obrzezanym 2,5 cm fiutkiem, mam pa艂臋 18cm i "naturalne obrzezanie" dzi臋ki wyrobionemu nawykowi odkrytej 偶o艂臋dzi. A takowy偶 nawyk mo偶na wyrobi膰 codzienn膮 higien膮 polegaj膮c膮 na myciu, hartowaniu, masowaniu 偶o艂膮dzi, systematycznym 艣ci膮ganiu napletka i r贸wnie偶 przed snem. Czy to takie skomplikowane, trudne i kosztowne, 偶eby nara偶a膰 si臋 na poprawianie natury, b贸l, koszty i pud艣miechujki? W pewnej kulturze pa艂臋taj膮cy si臋 mi臋dzy nogami penis jest przekle艅stwem, zatem m臋偶czy偶ni cz臋sto g臋sto sami dokonuj膮 amputacji, polecam to zwolennikom obrzezania, a zaoszcz臋dzicie na wodzie, mydle i chirurgu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goforall
poprafak: 1000z艂 a nie 100z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do obrzezanych
kiedy Wy wreszcie zauwa偶ycie, 偶e jeste艣cie wpuszczani w kana艂. Miejcie troch臋 honoru, przecie偶 obrzezanie to nie walka o 偶ycie, 偶eby tak zaciekle tego broni膰, to wybryk raczej brudas贸w a nie normalnych cywilizowanych ludzi, posiadaj膮cych lazienki z bidetami i maj膮cych nawyki higieniczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goforall
Kiedy Ty wreszcie zrozumiesz, ze to nie jest watek dla Ciebie i tylko go za艣miecasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amstaff
dobrze powiedziane Gofrall!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wspolczuje ci tubisiu
az se skorke poplules z tego zacietrzewienia buahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zadziorna1100
Moze wreszcie sobie ja usunie jak mu przyrdzewieje do napletka ;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drogi Goforallu i Zdziwiona
jeste艣 w totalnym b艂臋dzie; nie za艣miecam, tylko otwieram oczy ignorantom, inaczej m贸wi膮c brudasom, oszcz臋dzaj膮cym na mydle i wodzie z powodu b膮d藕 braku kasy, b膮d藕 warunk贸w mieszkaniowych, nie m贸wi膮c ju偶 o 艂azience czy bidecie. 呕e te偶 tacy 艣pi膮cy pod mostem maj膮 internet i umiej膮 klika膰, to偶 to skaranie boskie. NN PS: Drogi Gofrallu, widz臋, 偶e nie rozumiesz s艂owa "za艣miecanie", ale dobrze Ci臋 rozumiem, nie mia艂e艣 kasy na edukacj臋 i bidet. Zadziorna1100 Moze wreszcie sobie ja usunie jak mu przyrdzewieje do napletka ===================================================== Kochana Zdziwiona1100, w艂a艣nie, zardzewie膰=stulejka, mo偶e penis niemyty, a to jest cecha charakterystyczna dla brudas贸w!! M臋偶czyzna cywilizowany nigdy nie dopu艣ci do "zardzewienia" penisa, wi臋c okaleczenie=obrzezanie jest zb臋dnym "luksusem".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂y tubi艣
doskonale rozumiem intencje p. Tubisia, 偶e higiena jest podstaw膮 zdrowia dla penisa a nie obrzezanie. Rozumuj膮c tokiem obrzezanych, 偶e zamiast mycia penisa przy 艣ci膮gni臋tym napletku decyduj膮 si臋 na obrzezanie, by unikn膮膰 "zardzewienia"=stulejki, to proponuj臋 zamiast mycia z臋b贸w po ka偶dym posi艂u, te z臋by powyrywa膰, i uniknie si臋 "zardzewienia"=pruchnicy!!!!! No, 艣miechu warte to 艣wiadome okaleczanie i pianie pean贸w nt. obrzezania, buaaahhhha Ale wyrwanie 偶eb贸w by艂oby nie takie z艂e, taka buzia mog艂aby pe艂ni膰 rol臋 waginy, spe艂niaj膮c wszelkie warunki g艂adko艣ci. Co Wy na to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kandita1979
A tutaj macie cytat z biblii - to dla tych, kt贸rzy powo艂uj膮 si臋 na to, 偶e B贸g Was m臋偶czyzn stworzy艂 z napletkiem: Rdz 17, 14 " 14 Nieobrzezany, czyli m臋偶czyzna, kt贸remu nie obrzezano cia艂a jego napletka, taki cz艂owiek niechaj b臋dzie usuni臋ty ze spo艂eczno艣ci twojej; zerwa艂 on bowiem przymierze ze Mn膮. " Moim zdaniem w Polsce za ma艂o jest m臋偶czyzn obrzezanych. Bardzo podoba mi si臋 wygl膮d du偶ego, ogolonego, obrzezanego penisa - jest bardzo podniecaj膮cy i dzia艂a nawil偶aj膮co na moje 艂ono :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 24Kinia
Jakie mam szcz臋艣cie, 偶e M贸j Jedyny jest obrzezany :) Jutro zn贸w Go pou偶ywam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goforall
Jak zwykle.Watek sie zaczal ciekawie:facet chce uzyskac choc troche zalet obrzezanego bez kosztownego w Polsce zabiegu a tu sie rozszalal jakis zakompleksiony tubis co pisze sam ze soba i jeszcze sie podszywa pod innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do przedm贸fcy
a co obrzezany PT Tubisiu, prawda o kalectwie z powodu braku higieny intymnej w oczy kole i nie sta膰 Ci臋 na merytoryczne argumenty za, opr贸cz ach, och jaki penis wspania艂y, bo nie 艣mierdzi i nie musz臋 go codziennie my膰? Administrator ma 艂azienk臋 z bidetem i ma w duupie Twoje lamenty o blokad臋 Forumowicza, poza tym nikt tu nikogo nie obra偶a, jest dyskusja na argumenty i wi臋kszo艣膰 argument贸w 艣wiadczy, 偶e obrzezanie to wymys艂 brudas贸w!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada艣S
Przedm贸wco! 偶al mi Ci臋 cz艂owieku, 偶al! W Internecie czujesz si臋 anonimowy i cwaniakujesz, co? Przykro mi, ale swoimi durnymi postami nikogo nie przekonasz! Dajesz jedynie przyk艂ad swego zacofania intelektualnego i spo艂ecznego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochany Adasiu
cytat: ada艣S Przedm贸wco! 偶al mi Ci臋 cz艂owieku, 偶al! W Internecie czujesz si臋 anonimowy i cwaniakujesz, co? Przykro mi, ale swoimi durnymi postami nikogo nie przekonasz! Dajesz jedynie przyk艂ad swego zacofania intelektualnego i spo艂ecznego... komenta偶: ch艂opie, mylisz si臋, w dobie dzisiejszej informatyki nie ma anonimowo艣ci, po IP mo偶na ka偶dego namierzy膰, a mo偶e to zrobi膰 zw艂aszcza Admin lub Policja, a skoro Admin nie reaguje, widocznie takie dysputy uwa偶a za humorystyczn膮 zabaw臋 brud;iwych "du偶ych dzieciak贸w", kt贸rym obca jest woda i myd艂o, a to/brud przecie偶 nie zawirusuje Serwera, wi臋c szkoda czasu. No 艂adne rzeczy, higien臋 niepozwalaj膮c膮 na stulejk臋=zardzewienie i przyro艣ni臋cie napletka do 偶o艂膮dzi nazwa膰 zacofaniem intelektua;nym a brak okaleczenia brakiem przystosowania si臋 do spo艂ecze艅stwa, b臋d膮cego w totalnej mniejszo艣ci, buahhha. Rozumowanie , na 100% nie tyle dziecinne co jaskiniowe/bezm贸zgowca. Adasiu wklej link do tfojego siurka, by膰 mo偶e zmieni臋 zdanie i si臋 um贸wi臋 stobom. Aldonka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochany Adasiuuuuu,
ch艂opie, mylisz si臋, w dobie dzisiejszej informatyki po IP mo偶na ka偶dego namierzy膰, a mo偶e to zrobi膰 Admin lub Policja, a skoro nie reaguj膮, tzn, 偶e owe dysputy traktuj膮 jako humorystyczn膮 zabaw臋 "du偶ych brudliwych ch艂opc贸w" Wiedz臋 o higienie nazwa膰 zacofaniem intelektualnym a brak okaleczenia w intymnym miejscu brakiem przystosowania spo艂ecznego, buaahhha, fajne!!!! , To偶 to rozumowanie, za przeproszeniem, jaskiniowca/bezm贸zgowca. Niestety jeste艣 w totalnej mniejszo艣ci. Adasiu, wklej link do Tfojego siusiaka, a mo偶e zmieni臋 zdanie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada艣S
cholera, pampers zas艂ania mojego siusiaka. Jeszcze par臋 latek i jak nie b臋d臋 nosi艂 pampersa, to zrobiem zdj臋cie cyfr贸fkom i wkleje link.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Kochanego Adasia
Do szku艂ki wal, bo nie pisze si臋 "komenta偶" tylko komentarz, ponia艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JACO TACO
JAK MILO LAZIC Z GLOWKA NA WIERZCHU... TA SWIADOMOSC, ZE KIEDY DZIEWCZYNA DOTKNIE TWOJEGO ZOLEDZIA, BEDZIESZ CZUL KAZDA JEJ LINIE PAPILARNA...:) POLECAM PODWINIECIE SKORKI I CHODZENIE BEZ NAPLETKA - NA POCZATKU NIE JEST LATWO, ALE TO PRZECIEZ NIE SPOSOB DLA DZIEWCZYN!

Udost臋pnij ten post

Czy tu kogo艣 za przeproszeniem pojeba艂o? Jak mozna dac sobie obrzeza膰 penisa?? Ja co prawda nie posiadam, ale wiem jak m贸j ch艂opak piszcza艂 jak go dotkn臋艂am r臋k膮 przez przypadek w g艂贸wk臋 penisa.. to jakas masakra by膰 obrzezanym. Chyba tylko jaki艣 fanatyk religijny m贸g艂 to zrobi膰..

Udost臋pnij ten post