Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczkaaaa

czy powinnam zerwac z tym facetem????? pomocyyy doradzcie!!!!

Polecane posty

Gość rozyczkaaaa
no ale nie uwazacie ze to smierdzi?? ze nie odebral telefonu?? tak trudno powiedziec halo??? widocznie za sciana byla jego baba- on nie mogl rozmawiac bo od rzazu sie rozlanczyl a kolejne moje proby ignorowal, wyslal mi smsa o trsci : co tam ? a druhi byl sam znak zapytania. nic nie odpisalam, wylaczylam phona a sylwestra spedze z kolega;)

Gość rozyczkaaaa
wlaczylam z ciekawosci phona i kolejny sms mnie rozbroil: wszystko ok? jak tak to daj dzwonka? nie no zenada,

No pewnie , że żenada !! wypisz wymaluj podobne zagrania co u mnie .. naprawdę daruj sobie kolesia..osz w mordkę nawet mu słabo już wychodzi to ukrywanie.. a może taki chory , że mu mowę odjęło .. tiaa na pewno ;)

Gość wiesz skoro
jest chory i tak cierpi to chyba możesz go odwiedzić? tak robi się w związku. w ten sposób sprawdzisz czy mieszka sam czy też z babeczką.

Gość wiesz skoro
wiem, 200 km. ale jak masz wolne to możesz się wybrać i zrobić mu niespodziankę ;)

Gość rozyczkaaaa
watpie zeby wogole byl chory:( podejrzewam ze jest zdrowy tylko sobie znalazl kolejna wymowke. No mnie to zszokowalo: zadzwonil ja odebralam a po 2 stronie cisza i po chwili sie rozlaczyl. i widocznie facet chcial zebym pisalaz nim smsy- bo moze sobie wyciszyl tel, poszedl do kibla i odp:( a niemogl gadac bo laska by uslyszala rozmowe i by sie wydalo. z kim gada po 23. Dzieki tej radze tutaj zeby zadzwonila wyszlo czarno na bialym ze facet teraz z kims jest- wolny facet by odebral tel i normalnie gadal. dziekuje tutaj za rady:) gdyby nie wy to bym nadal nabierala sie na te gierki:(

Gość rozyczkaaaa
zabawilm sie teraz , a niech ma mokro w majtach, napisalam ze skoro jest taki chory to moze go odwiedze, mam dobre polaczenie i chetnie zwiedze jego misato, bo jeszcze tam nie bylam. I tak tam nie pojade bo go sobie odpuscilam- ale niech ten pajac ma mokro w majtach ze moze zdecyduje sie na przyjazd.wyslalam smsa 10 minut temu nie ma odpowiedzi jeszccze.

Gość jejjj jejku
rozyczka uciekaj jak najdalej, zyj !!! facet jest gowno warty..bawil sie toba.. niech jego zonka sie dowie to straci was obie ;]

Gość hjk
tacy faceci sa BEZNADZIEJNI. mi jest wstydze zadawalam sie z takim samym pajacem. i nawet myslalam ze go kocham. och my naiwniary

Gość rozyczkaaaa
dziewczyny napisalam mu tego smsa, facet do tej pory mi nie odpisal , cisza totalna, juz go sobie odpuscilam. Dziekuje wam tutaj za porady bo dzieki nim wyjasnilo sie wszystko a tak to bym nadal zyla zludzeniami i ten baran wymigal by sie od wszystkiego a tak to juz nidy wiecej sie ze mna nie spotka.

Gość rozyczkaaaa
dziewczyny napisalam mu tego smsa, facet do tej pory mi nie odpisal , cisza totalna, juz go sobie odpuscilam. Dziekuje wam tutaj za porady bo dzieki nim wyjasnilo sie wszystko a tak to bym nadal zyla zludzeniami i ten baran wymigal by sie od wszystkiego a tak to juz nidy wiecej sie ze mna nie spotka.