Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi z tym

narzeczony nie chce isc na prawo jazdy

Polecane posty

Gość zle mi z tym

za 2 miesiace slub, ciagle truje mu glowe ze ma isc na prawko. Bedziemy mieszkac z moimi rodzicami, mama nie ma prawa jazdy, tata kilka lat temu zachorowal i juz nie moze prowadzic samochodu, zostaje tylko ja. I co? po zakupy wieksze musze jezdzic ja, gdzies cos zalatwiac ja. Narzeczony rpzeprowadzi sie do mojego miasteczka, do rpacy na 80% bedzie musial gdzies dojezdzac, wiec prawo ajzdy sie przyda zeby nie musial jezdzic pksem albo liczyc na mnie. Za jakis rok planujemy miec dziecko i co? jak zaczne rodzic mam dzwonic po siostre lub szwagra zeby mnie zawiezli do szpitala albo zeby mnie odebrali z dzieckiem? To powinien robic maz! A on coz/ tlumaczy sie, ze go to nie rkeci, ze na pewno nie zda, ogolnie jest bardzo madry, wszystko syzbko lapie ale mowi ze rpawka na pewno nie zda. Rozumiem to ja tez sie stresowalam i to bardzo jak chodzilam na kurs, a jak zdalam o dziwo za pierwszym razem to chyba z pol roku balam sie jeszcze sama jezdzic, do dzisiaj sie troche boje jak mam jechac gdzies bardzo daleko sama itp. ale trzeba sprbowac! Jak go rpzekonac do tego abym nie musiala mu mowic "ze ma zrobic i juz!!"

Gość rosołek -
podejrzewam ,że wlaśnie takk - ma zrobić i już . I co to za argument ,że go to nie kręci - to nie jest korba do kręcenia - tylko potrzeba ,zyciowa

Gość miła jak zawsze
Nie chce mi się tego czytać, odpowiadam czytając tylko nagłówek;] po cholere ci facet bez prawa jazdy?Będziesz się prosić aby ktoś obcy cię zawiózł gdzieś?Cały czas się tłuc autobusami lub na piechotę? Jeśli ty masz prawojazdy to pół biedy ale jeśli nawet to będziesz tylko ty zawsze jego wozic??

Gość Oncer
A nie zastanawiałaś się jaka jest pzryczyna, że nie może zrobić prawka? Może jest niskiego wzrostu albo zbyt słaby fizycznie? Bo do prawka nie trzeba mądrości, a raczej sprawności fizycznej. Znam kurdupla co ma 169 cm wzrostu i właśnie pzrez to że jest taki niski i wątły nie może zrobić prawka! Każdy facet co jest w miarę wysoki i silny powinien zdać prawko bez problemu!! Taka prawda :)

Gość niektórzy wolą autobusy
:classic_cool:

Gość rosołek -
Znam kurdupla co ma 169 cm wzrostu i właśnie pzrez to że jest taki niski i wątły nie może zrobić prawka!-------------------------------no wiekszej durnoty w tym miesiącu nie słyszałam :):):)

Gość do oncer
ale glupoty gadasz, az sie noz w kieszeni otwiera... wlasnie zeby zdac prawko ale moze nie tyle co zdac a pozniej dobrze jezdzic, to trzeba myslec :P po co jest potrzebna sile fiz przy prowadzeniu auta?? Mi tam biegi wchodza lekko, sprzeglo tez, kierownica ze wspomaganiam :P a jak mialam starszy samochod i bylo ciezej to tez dalam rade mimo ze chucherko jestem :D

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
glen - osrac moge ale Ciebie skoro lubisz stolec i kupe gowna, nozem tez moge w Ciebie rzucic;P ogolnie ostatnio mowil jak mu o tym gderalam z godzine ze dla swietego spkoju pojdzie, ale kiedy? Kocham go nad zycie wiec na pewno nie ebde sie z nim rozstawalam z tak glupiego powodu. Powiem wiecej rozumiem go doskonale - bo mnie rodzice suszyli glowe bardzo dlugo abym poszla na prawko i po naprawde dlugim czasie poszlam, ale jakie to dla mnie byly meczarnie psychiczne, podejrzewam ze narzeczony ma dokladnie tak samo jak ja tyle ze ja teraz widze jaka bylam glupia ze wczesniej nie poszlam! Jaka to wygoda miec rpawo jazdy i samochod. Wiecie mi chodzi o niego, zeby mogl spokojnie dojezdzac do rpacy - pracodawcy tez na to patrza i zebym ja nie musiala wszedzie jezdzic i wsyztskiego wiecznie zalatwiac.

Gość Oncer
Powiadasz że jesteś chucherko... :) To powiedz mi ile ty masz wzrostu i jaki numer buta nosisz, to wtedy ocenimy czy jesteś chucherko czy nie, ok? :)

Gość rosołek -
nie karmcie tego trolla glena

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
oncer - on ma 192 cm, w niektorych samochodach ledwo sie miesci :p a do zdania prawka nie ejst potrzebny ani wysoki wzrost - chociaz z niskiem tez nie jehst za latwo , a ja mam 157 cm i zdalam i az tak abrdzo silna tez nie jestem, a pierwszy samochod mialam ebz wspomagania kierownicy i dawalam rade. Dodam ze narzeczony jest molodszy ode mnie, kiedys mial wypadek ale jak byl maly moze nadal uraz go trzyma ale o tym nie mowi, no ale ze mna jezdzi i z innymi

Gość miła jak zawsze
rosołek - Znam kurdupla co ma 169 cm wzrostu i właśnie pzrez to że jest taki niski i wątły nie może zrobić prawka!-------------------------------no wiekszej durnoty w tym miesiącu nie słyszałam ja też;] nawet jesli ma 150cm to może zrobic tylko może to zabrzmi śmiesznie ale tak na prawdę jest musi mieć poduszkę pod tyłkiem:) nie wiem dokładnie do ilu cm się ,,zalicza poduszkę'' ale wiem że cos takiego jest;] i weź się kobieto zastanów co piszesz;]

Gość calineczka że hej
jest grupa ludzi którzy po prostu nie nadają sie za kółko, może juz kiedys próbował i nie szło najlepiej albo wręcz fatalnie i co wtedy bedzie Cie wiózł na porodówkę i zamiast do szpitala wyladujecie w rowie. Upewnij sie nim go zmusisz ze chłopak nie ma z tym kłopotu, lepiej zeby pks ale wrócil z pracy.

Gość zle mi z tym
oncer - on ma 192 cm, w niektorych samochodach ledwo sie miesci :p a do zdania prawka nie ejst potrzebny ani wysoki wzrost - chociaz z niskiem tez nie jehst za latwo , a ja mam 157 cm i zdalam i az tak abrdzo silna tez nie jestem, a pierwszy samochod mialam ebz wspomagania kierownicy i dawalam rade. Dodam ze narzeczony jest molodszy ode mnie, kiedys mial wypadek ale jak byl maly moze nadal uraz go trzyma ale o tym nie mowi, no ale ze mna jezdzi i z innymi co jest qrde z ta poprzednia wypowiedzia?

Gość rosołek -
ja mam 158 cm - rozmiar buta 36 a prawko od 6 lat i pierwszy samochód bez wspomagania - i jak to się ma do Twojej teorii?:)

Gość zle mi z tym
glen - osrac mnie moze ale pewnie mi bedziesz zazdroscil jak to zrobi co?

Gość rosołek -
mam nawet złotą kartę w makro :)

Gość zle mi z tym
moj chlopak jest taki wysoki a jego penis ma zaledwie 6 cm

Gość Laska niska może mieć prawko
nawet jak ma 150 cm! Ale facet jeśli ma 169 albo 168 cm to powinien jeździć z poduszką, bo to BARDZO niski wzrost jak na faceta, kierowcy nie powinni mieć tak niskiego wzrostu. Kobiecy wzrost na szczęście nie ma żadnego znaczenia :)

Gość Do Makro wpuszczają
kobiety od 150 cm wzrostu, a facetów od 170 cm!! Jak facet ma 169 cm to nie wejdzie...

Gość rosołek -
to prawda ,ze zrobienie prawaka to nie jest ława rzecz - ale jakie wartościowe rzeczy przychodzą łatwo ? A jak juz zrobi - zobaczysz - pomysli tak jak Ty - jaki ja głupi byłem ....:)

Gość zle mi z tym
i po co sie podszywasz pokrako z malym penisem, ktory nawet migdalkow nie dosiegnie?

Gość rosołek -
do makro nie wpuszczają dzieci poniżej 130 cm - chyba ,ze jest specjalna rodzinna niedziela - możesz przyjśc nawet z niemowlakiem :)

Gość zle mi z tym
durne podszywy. Zerwalam z chlopakiem, bo nie chcial mi zrobic laski. Czy kobiety z penisemm to cos dziwnego?

Gość rosołek -
[zgłoś do usunięcia] Laska niska może mieć prawko nawet jak ma 150 cm! Ale facet jeśli ma 169 albo 168 cm to powinien jeździć z poduszką, bo to BARDZO niski wzrost jak na faceta, kierowcy nie powinni mieć tak niskiego wzrostu. Kobiecy wzrost na szczęście nie ma żadnego znaczenia -------------------------------------za dużo karpia ?:)

Gość Do Makro wpuszczają
Nieprawda!! Do Makro nie wpuszczają facetów poniżej 170 cm, bo wzrost 160 parę to wzrost dziecięcy a nie męski !! Jak facet jest kurduplem to wtedy musi iść na zaplecze, tam mają miarkę i mierzą. Jak ma mniej niż 170 cm, to nie może wejść. Mogę se łep uciąć że tak właśnie jest !!!!! Słowo honoru !!

Gość zle mi z tym
a spadaj podszywaczu, poza tym wiadomo nie od dzisiaj ze jest coraz wiecej obojniakow i swoimi podszywami furory nie robisz

Gość rosołek -
Do Makro wpuszczają Nieprawda!! Do Makro nie wpuszczają facetów poniżej 170 cm, bo wzrost 160 parę to wzrost dziecięcy a nie męski !! Jak facet jest kurduplem to wtedy musi iść na zaplecze, tam mają miarkę i mierzą. Jak ma mniej niż 170 cm, to nie może wejść. Mogę se łep uciąć że tak właśnie jest !!!!! Słowo honoru !!---------------------------tak łaba łatwo nie rozdawaj - może Ci sie jeszcze przyda ? eeee.... chyba jednak nie

Gość zle mi z tym
dzis na wigilii dostalam biegunki i zostawilam na krzesle brazowa plame

Gość a ja mam znajomego kurdupla
Ma właśnie ok 169 cm (może ma 170 cm ale według mnie ma 169 tylko sobie dodaje) i właśnie przez to że jest taki niski fatalnie mu idzie jazda i nie może zdać prawka więc nie pierdolcie za przeproszeniem że niski wzrost u faceta nie ma znaczenia w jeździe samochodem, BO WŁAŚNIE ŻE MA ZNACZENIE !!!