Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluuu4U

nie pasuję, nie potrafię rozmawiać

Polecane posty

Gość bluuu4U

mam problem - nie potrafię rozmawiać z ludzmi, tzn. nudza mnie niestety - rozmowy o niczym nie bawią mnie, a jak sama skieruję na temat, który mnie interesuje rozmowę - nikt jej nie kontynuuje :( dowiedzialam się, ze podaję ,,za poważne'' tematy, że moje komentarze są tak wnikliwe, ze nikt nie podejmuje rozmowy :( jest mi przykro z tego powodu bo nie chce uchodzić ani za mega inteligenta ani za zarozumialca, może znacie jakieś książki albo macie rady jak prowadzić rozmowy w sposób satysfakcjonujący obie strony ?? pewnie przynudzam tu tez :O

Gość jestem z londynu
każdy ma inne problemy i szuka sposobów na ich rozwiązanie, ja niestety nie bardzo wiem jak Ci pomóc ;D ale trzymam kciuki http://www.tinyurl.pl?9SfoR2px

Gość ja ciebie doskonale rozumiem
oszukaj sobie nowych znajomych, czasem ludzi nie obchodza wlasnie powazne tematy, ale ja np tez nie utrzymuje kontaktow z koleznkami ktore siedza albo w domu bez pracy-bezrobocie same wybieraja albo te, ktore siedza przed lustrem i jeyny ich temat to tipsy i makijaz, ja takim ludziom za towarzystwo dziekuje....ale kazdy ma inny gust uwazam ze zycie jest piekne aby siedziec przed lustrem albo w domu...:) pozdrawiam

Gość bluuu4U
w sumie wlasnie jestem dość introwertyczną osobą i to stanowi pewien problem w nawiązywaniu kontaktów, ale jedyna pociecha to taka, ze przynajmniej jestem swiadoma tego. wlasnie moi znajomi sa ludzmi na poważnych stanowiskach, wydawać by się moglo, ze mają wiele tematów do rozmowy - ale w moim odczuciu to głupie tematy, chcociaż istnieje możliwość że ja biorę wszystko zaq poważnie dzieki za slowa otuchy