Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

Gość
Ja Creama nie widziałam akurat :)

"ja tam widziam tylko z 5 osob z kafe creama nie " Najważniejsze, że mnie widziałaś :classic_cool:.

jarek, nie mów o podniecaniu sie przy ike nie wypada Mi ja za jarka do spowiedzi nie pójdę :) raczej ty polecisz:) i nie sadź mnie po sobie- nie zrobię z ciebie dziwki tak jak ty próbowałaś zrobić z samicy:) nie ruszają mnie takie teksty:)

"Alter - Ciebie niemal każdy widział" Wcale nie, wciąż nowe wielbicielki nagabują mnie an fotę :P. "alter ago- widzialam, dzieki Bogu" Rozumiem, że po tym świat wydał Ci się piękniejszy :P :classic_cool: :o.

Gość
żelek i tak CI nie wierzę, że masz fotę BNB :classic_cool: ja swojej też z reguły nie wysyłam, bo mnie ktoś kiedyś wkurzył :o ale cudze zawsze chętnie obejrzę :p

Cream - No to teraz mam pewność, że to Ty, bo do tej pory miałam wątpliwości. Myślałam, że może ktoś wkleił fotkę twierdząc, że to Cream, a to zupełnie przypadkowe zdjęcie.

''Wcale nie, wciąż nowe wielbicielki nagabują mnie an fotę .:P'' Jak Ty masz tyle tych wielbicielek, to może ja zacznę handlować Twoimi zdjęciami ;) Dorobiłabym sobie do pensji.

ja raczej odwodzilam ja od tego, zeby dzi**i z siebie sama nie robila aha i myślisz, ze ja zacznę odwodzić ciebie :D?? twoja dupa twoja sprawa rób za dziwkę jak masz ochotę :)

Cream - No co Ty. Nie rozsyłam cudzych zdjęć, nie musisz się o to martwić.

ike, przypomnij mi proszę, czy Chrystus mówił o jakiejś kobiecie per dziwka???

''jak za każde wezmę kilka stów, to będę na plusie'' Ja mam pół nagą ;) to zażyczę sobie za nią ho ho i jeszcze trochę.

dziekuje, ikus, za przyzwolenie i tak od dawna robie za dziwke jarka pozostaje mi tylko pogratulować :)

"alter - no ba" Jesteś brutalna :o. "Jak Ty masz tyle tych wielbicielek, to może ja zacznę handlować Twoimi zdjęciami Dorobiłabym sobie do pensji." No nie mów, że masz kolekcję na kompie :o. To jakiś fetysz, gorszy od tego co ma Złotko :classic_cool:. Mam nadzieję, że nie miewasz koszmarów z tego powodu :P.

"Ja mam pół nagą to zażyczę sobie za nią ho ho i jeszcze trochę." Nie napalać się, ciekawsza połówka sie nie załapała :P.

iftarek wybacz ale biblia to raczej działka tej co od dziwkarstwa odwodzi:) i ze złej drogi nawraca- niestety nie świecąc przykładem :)

Nie mi. To ty tak mówisz. Jesteś jedną z najwiekszych hipokrytek na tym forum.