Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

w odniesieniu do mnie slysze wystarczajaco czesto gadasz sama ze sobą ??:) bo jakoś nie da się tego zauważyć

Iftar, errr.... no więc..... yyyy.... jak by tu .... żeby.... Jednakowoż ładną dziś mamy pogodę. Ike, to mam spadać, czy Ci dziękować, czy się rumienić, czy zaprzeczać, czy udawać skromną?? Radź, moja droga koleżanko, radź!

mi przecież ci napisałam lubię się z tobą podroczyć :) kto jak kto ale ty powinnaś to zrozumieć- to twoje główne usprawiedliwienie :) a teraz - frustruj sie do woli:* kiedy przestaniesz siebie przeceniać ?:)

lusiu żartujesz? ja zawracam mu o to tyłek od paru dobrych miesięcy:)

Mi mała, to ja będę przynajmniej w święta szczera - wierzę, że atrakcyjna z Ciebie laska! Może nawet bardziej atrakcyjna niż Ike i ja? (każda z osobna rzecz jasna) :classic_cool:

Ike, a to nieczuła bestia. swój ciągnie do swego :P

"i już kopiłaś mała mi" Well, to jak myślisz - już mogę ja prosić o fotkę? (bo ja to raczej nieśmiała jestem i w ogóle ...)

lusiu jak obiecasz , że nazwiesz ją niezłą dupą to myślę, że możesz:)

kiedyś :) lusiu, nie -znudziło mi się i ostatecznie trochę przycięłam teraz mam normalnie długi :)

Czy ma to coś wspólnego z pewna kafeterianką, która gania za Tobą po kafe jak pies z wywieszonym jęzorem :classic_cool:? A może raczej z kłami na wierzchu :P?

a to teraz Mi tej wersji będzie się trzymać???:D jak miesiącami sikała po gaciach żeby tylko mnie czepnać to kim była ??:D linoskoczkiem:D? czy twoja słynna amnezja mi dotyczy i tego obszaru?:)

cóż robic pies też człowiek o małej suce mającej obsesje na temat własnej dupy nie wspominając:)

swoja droga ciekawe kiedy Mi zacznie dopominać sie o zawyżenie poziomu i wyjedzie ze swoim słynnym tekstem "perły przed wieprze....." jak tam Mi mam juz przed tobą się turlać ??:)

wulgaryzować ?? wzięłaś do siebie tego linoskoczka :D?

oho dziwkę jarka na słowo "dupa" zamurowało:) ( sama siebie nazwałaś tym poetyckim określeniem:) ) a udawała, że świetnie się bawi :)

mi mam propozycję poszukaj własnego męża albo gęsto zacznij się tłumaczyć gdzie on akurat jest i dlaczego nie jesteś z nim :) jak zawsze :)

i oczywiście koniecznie ( oczywiście nie z nerwów) czepnij się tradycyjnie moich dzieci :) jak to było o tym stadzie prawików??:D

o masz :D a wystarczyło poczekać post sam by wszedł :) po co nerwowo klikać ze z niecierpliwieniem:) widzisz Mi jakaś ty głupiutka:) ja tylko zwróciłam uwagę, że chwaląca cię pomarańcza tak jak ty nie użyła polskich liter:) ale cię to zapiekło :D dobrze, dobrze -wierzę, że ktoś cie tu docenia :D 👄