Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

Lusia sytuacja wyglada tak że wyślę ci swoja fote jak obiecasz że nikomu nie pokażesz jej i na dodatek wyślesz pierwsza do mnie :)

kłamie kłamie:) sorry regres nie pa przebacz ty nadwyrężyłeś moje zaufanie :)

ty nadwyrężyłeś moje zaufanie" a w jaki sposób ? :D bo ja nie wiem ?

oj regres zachowujesz sie jak przedszkolak za IKe i Luśkę mogę poręczyć ,nie wkleją Twych fot i nie wyślą mi,bym Cię nielegalnie zobaczyła. miłego

ike będzie fota , bedzie odsyłka twoje? twoje:) widzisz tam coś drobnym drukiem? bo ja nie jest odsyłka? nie ma :) tyle w temacie i nie chce mi się już tego drążyć :)

Gość lasencje....
Laski,Regres jest w pracy,a w pracy nie otwiera prywatnej poczty.Nie umiecie interpretować?:) Fakt,dał dupy nie ostrzegając wcześniej,ale on facet słowny,wyślę fotkę z domowego kompa.

Gość chłe chłe chłe
:classic_cool:

a cóż ja więcej mogę dodać do wypowiedzi pomarańczki powyżej :D chyba tylko to że po raz pierwszy spotkałem sie z tym że ktoś pod pomarańczowym nickiem wypowiedział sie z głową i do tego stopnia sensownie że tracę powoli nadzieje że kolor pomarańczowy to kolor głupoty ;)

jest odsyłka? nie ma " ikuś wróć do poprzednich stron i doczytaj tam dokładniej co piszę :D

Gość lasencje....
Regres przyjemność po mojej stronie ;)

oj regres zachowujesz sie jak przedszkolak" sami pracowałas kiedys w jakiejś firmie :D ?

lasencja jaka sama widzisz niektórzy nie moga skumać że nie mam swojej foty na kompie w pracy ;)

"Lusia sytuacja wyglada tak że wyślę ci swoja fote jak obiecasz że nikomu nie pokażesz jej i na dodatek wyślesz pierwsza do mnie " Obiecuję, że nikomu jej nie pokażę. Zaś ten dodatek to już zależy od stopnia mojej ciekawości, więc w zasadzie od Ciebie. ;-)

pożyjemy zobaczymy: ike ja nie oszukuje :D a czas na przeprosiny jeszcze przyjdzie ;) To samo tyczy się sami :P

Gość zobaczycie go jak świnia gwiaz
dy :P

Zaś ten dodatek to już zależy od stopnia mojej ciekawości" Lusia więc jak osiągnie apogeum to wiesz .... regres1000@o2.pl ;)

Gość lasencje....
Regres nie mogą skumać,gdyż nie potrafią czytać miedzy wierszami.A Ty o tym wiedząc powinieneś Im czarno na białym napisać.Jak krowie na miedzy. :))))

Regres nie drażnij mnie 😭(pracuje w firmie ale nie duzej) Poprosiłam o fote ,chciałeś moją cycków,ja takich nie wysyłam--potem znowu się rozmyśliłeś i napisałeś NIE dziś też bawisz się w ciuciubabkę z Ike zamiast napisać prosto z mostu ''nie mam tutaj fot potem odeślę'' DZIECIAK Z CIEBIE:P

Gość ROZMYSLIŁ SIĘ
:d:d:d

Poprosiłam o fote ,chciałeś moją cycków,ja takich nie wysyłam--potem znowu się rozmyśliłeś i napisałeś NIE " sami :D naprawdę nic z tego nie rozumiem :) i powiem więcej :) Zdziwił bym sie gdybyś mi wysłała ta fotkę ze swoimi tzytzkami :P a teraz tak a poważnie i wprost ... czarno na białym i z dużej litery ,co by nie było nieporozumień ... S A M I * Jak chcesz sie wymienic ze mna fotka to mi wyślij swoja a ja postaram ci się odesłać wieczorem swoją ... :D *wersja dla tych bez poczucia humoru ;)

już nie chce bo sie zafoszyłam do odwołania :P jak dorośniesz to mi sam wyślesz ide pracować ;)

o masz i wyszła afera to i ja napiszę oświadczenie rozumiem i zgadzam się , żeby regres odesłał swoją fotę wieczorem jak to zrobi zwrócę mu honor no a jak nie to to jest aferka przy tym co mu zaserwuję :)

to to jest aferka przy tym co mu zaserwuję " rozpierducha jak w 2012 :P się chyba szykuje :D ike i ja już wypowiedziałem sie w temacie odsyłki zdjęcia :) i nie zamierzam tego wałkować wiecej ..... mogę tylko dopowiedziec tyle że jak bedziesz miała meila od regresa to radzę usiąść miękko i wygodnie :D co by się nie wywrócić z wrażenia :P