Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

Gość LzW
No, jedna niezawodna zainteresowana. ;-) Tylko, że teraz to ja kilka mam tych zdjęć. jak na chwilę wkleję, to potem można to usunąć jakoś?

lusiu można ale ty je jutro wklej bo nikt dziś nie obejrzy ja też lecę spać a jutro cię o te fotki pognębię :)

Gość LzW
Może i tak, ale na gotowaniu i ogrodzie, o ile się nie rozmyślę. ;-)

Gość wszystkie gwiazdy kafeteryjne
chce zobaczyć

Mi Mała ja zrobiłam z siebie dziwkę? wysyłałąm foty i żartowałąm jak wszystkie inne,to komuś sie coś upierdoliło w głowie i miał potrzebę pisania DZIWNYCH prawd o mnie:) Luśka wklej fote z dzieciństwa ,ja mam taką w nicku buziaki pa.

to komuś sie coś upie**oliło w głowie i miał potrzebę pisania DZIWNYCH prawd o mnie czyżby tej , która cię od tego odwodziła ??:D

Ike nieważne kto,co,wkleiłam się oficjalnie--a lasie dalej dostają wysypki jak z jakimś facetem pisze.:O Nawet o moich ustach topik był :P ide kochanie do wieczorka

Sami, bardzo fajna fotka. :-) Ja bym wkleiła, ale primo - najlepsze ujęcia, które posiadam występują na fotkach zbiorowych, secundo - prawiczki ;-), tertio - moja sytuacja życiowa może na tym ucierpieć, mianowicie nie iwiadomo, czy moje antyfanki nie zechciałyby sobie takiego obrazka skopiować i trzymać w rękawie. ;-) Regres, jak widzisz powyżej chyba tylko połowicznie dobra. ;-)

Lusia albo od razu lepiej wyślij mi swoja aktualna fotę :D na meila ... po co sie bawić w kasowanie na śmietnikach ;) adres do mnie w stopce

Regres, szczerze wyjaśniwszy samej sobie, ze Twoje zainteresowanie mi pochlebia, przechodzę do oznajmienia Tobie, że jasne, ale zdaje się, że wg savoir vivre to mężczyzna daje dobry przykład i przedstawia się pierwszy. Chociaż oczywiście czasy mamy, jakie mamy. Mimo wszystko, w roli - powiedzmy - jako ostatnie pokolenie dorastające świadomie w PRL-u, może byśmy krzewili tradycje itd? ;-)

Mimo wszystko, w roli - powiedzmy - jako ostatnie pokolenie dorastające świadomie w PRL-u, może byśmy krzewili tradycje itd? a i owszem widziałem koleżankę na topiku urodzeni w latach 70 ;) ale po co mamy żyć przeszłością i jej tradycjami ? ;) Nie lepiej iść z duchem czasu i żyć czasem terazniejszym ...? Wiem że kanony dobrego zachowania nakazują takie a nie inne wyznaczniki , wiem że to mężczyzna proponuje .... ale z drugiej strony to kobieta pierwsza wyciąga dłoń na powitanie z mężczyzną ...więc Lusi ślij ....... i niczym się nie przejmuj ;)

Ike, w wolnej chwili załaduję kilka sentymentalnych zdjęć - chlip chlip :( - na ten fotosik chyba i wkleję Ci linka na poczcie. :-) Regres, poproszę o inną wersję umowy. ;-)

o masz a czemu na poczcie myślisz, że ktoś takiego dzidziusia rozpozna ??:D

ja chcialabym zobaczyć zdjęcie tu Leji i żelka :-D Jak narazie tu Leja wrzucił fote swojego ptaka.

to zmienia postać rzeczy:) w takim razie czekam :P

Regres, poproszę o inną wersję umowy." Lusia innej umowy nie będzie :) Albo ufasz i wyślę ci jak ty mi wyślesz , albo zrywamy umowę i zapominamy o sprawie ;)

regres a skoro już tu jesteś to dawaj fote ze mną nie ma żadnych numerów typu - najpierw wyślij swoją bo mnie każdy widział także czekam :classic_cool:

ok żelek, pewnie na kafe jest już dostępny wzór tego podania :-D

"Albo ufasz i wyślę ci jak ty mi wyślesz , albo zrywamy umowę " To może chociaz aneks - po zapoznaniu się ze zdjęciami naszych ziemskich powłok, usuwamy je z zasobów skrzynek pocztowych. Co Ty na to? :-)

je z zasobów skrzynek pocztowych. Co Ty na to? " OK i bez zapisywania ich na twardy dysk ani na żadne inne nośniki jakie nam na myśl przyjdą :P