Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

"i bez zapisywania ich na twardy dysk ani na żadne inne nośniki jakie nam na myśl przyjdą' Kurde, ale mój mózg nie za bardzo słucha moich poleceń i wciąż zarządza sprawnie moją pamięcią. To co radzisz, jakieś elektrowstrząsy?

regres lusi przystoi kokietowanie- bo ona jest baba ale tobie ????

ike będzie fota , bedzie odsyłka :D Lusiu żadne wstrząsy :P Wystarczy codzienna szklana whisky ;)

nie bierz mnie pod włos skoro ja zmusiłam się w drodze wyjątku :P do odkrycia bardzo pilnie strzeżonej prywatności to i ty możesz:P

To może jeszcze by się na ten zjazd do Krema zgłosić jednym rzutem. W końcu Psełdo pouczał mnie niedawno, ze czas wziąć życie w swoje ręce. może chociaz raz bym go posłuchała?

lusiu już my robiliśmy jeden zjazd i to bardziej zgranej paczki...........

ike wysłałam" ike ale ja jeszcze miałem dodać do tamtego zdania .... ....będzie wysyłka ,jak dojdę do wniosku że można ci zaufać :P Ike, daj cynk, czy nie grożą mi koszmary nocne, plizzz " lusia a nie lepiej sprawdzic samej ;) ?

W końcu Psełdo pouczał mnie niedawno," literówka ? miało być poczuł :D :P

no widzisz regres.... dobrze, że trafiło na mnie bo te foty i tak były na kafe ale inne juz wiedzą, żeby ci nie wysyłać :)

nie sprawdzaj lusiu regres kręci :) :P jest trok od kaleson a nie słowny facet:P

ale inne juz wiedzą, żeby ci nie wysyłać" ike mnie tam nie zależy ... ale jak ktoś sie upiera ( patrz Tamari ) to tą fotkę mogę zawsze wysłać :D o ile obieca mi ta osoba że plik będzie tylko do jej wglądu :)

regres już się nie tłumacz umowa była a takie zapewnianie jest dla dzieci ten , kto zechce i tak wstawi a ten, kto nie zechce i bez zapewnień tego nie zrobi

może sprawdzić i za miesiąc o takich rzeczach pisze się przed :) zwłaszcza gdy tak barrrrdzo wymagasz, żeby ktoś zrobił to pierwsze:P dałeś ciała:P

regres już się nie tłumacz" to nie tłumaczenie się to tylko informacja dla ciebie :D

ten , kto zechce i tak wstawi a ten, kto nie zechce i bez zapewnień tego nie zrobi" zgadzam sie :) Ale jak ktoś mi to obieca , to prawdopodobieństwo że moja fota znajdzie sie na necie trochę się zmniejsza ;) Ludziom trzeba ufać ;) Tym bardziej tym z którymi gada sie tutaj codziennie :D

regres a proszę cię bardzo obiecuję :) i teraz czekam co jeszcze wymyślisz:P

i teraz czekam co jeszcze wymyślisz" nie wiem ? najpierw muszę odebrac pocztę , pózniej coś pomyśle :P