Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawoscoe

Czyje zdjecie chcielibyscie zobaczyc ?

Polecane posty

no i przy mężu nie otwieraj pliku :P bo masz gwarantowana nawijkę na uszy .... kto to ? czy spałaś z nim ? itd :P

regres niniejszym twój honor zostaje zwrócony idź i nie grzesz więcej :P

Gość zdemaskowana LaFirynda
La Firynda (la.firynda@o2.pl Miewam kaprysy... "Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra , nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. Ale szczególnie wyróżnia ją to, że nie musi się na nic silić, że niczego nie udaje; ona ma to coś w sobie" - ten fragment najlepiej mnie charakteryzuje... Cóż za skromność... Cała ja ............................... http://republika.pl/blog_fv_12531/6939347/tr /oczyska.jpg - moje spojrzenie na świat debilko masz w stopce zdjecie aktorki z Bollywood

Gość dobreeee
... "Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra , nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. Ale szczególnie wyróżnia ją to, że nie musi się na nic silić, że niczego nie udaje; ona ma to coś w sobie" - ten fragment najlepiej mnie charakteryzuje... Cóż za skromność... Cała ja ............................... http://republika.pl/blog_fv_12531/6939347/tr /oczyska.jpg - moje spojrzenie na świat

Gość czyje zdjecie
BNB i PZW

Gość dobreeee
... "Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra , nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. Ale szczególnie wyróżnia ją to, że nie musi się na nic silić, że niczego nie udaje; ona ma to coś w sobie" - ten fragment najlepiej mnie charakteryzuje... Cóż za skromność... Cała ja ............................... http://republika.pl/blog_fv_12531/6939347/tr /oczyska.jpg - moje spojrzenie na świat

Gość
Prawik :) tak w ogóle to nie wiedziałam, ze tu jeszcze bywasz??? nieważne :D nie będę odgrzewać starego tematu, ale byłeś jedyną osobą, która mnie skrytykowała :) tak że wiesz... :p Pozdrawiam :classic_cool:

Gość hahahahahaahhh
Gwiazda kafetrii - nie takie rozszyfrowano. 😍🌻

Gość ja niczyje
Wsioki i buraki same

Gość zal pllllllllll
ike cream bnb oferma alter prawik baron TO PASKUDY

Gość zdjecie niczyje
ich zdjecia krazyly po kafe

Gość cream komu dales foty chudzino

Gość edfghbnjm.
pana R

Gość burak dal sami ike