Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka bezkitu

mam 25 lat mieszkam w warszawie i zarabiam 1200 netto

Polecane posty

Gość wyprowadzka
Jakbyś chciał jeszcze wrócić do tego i dla wszystkich zainteresowanych zapraszam na mojego bloga www.zarabiajnaoutlecie.pl A jaką masz dg?

Gość to proza życia
w warszawie zarobki oscylują w okolicach 2000- 2500zł tzn .są większe są sporo mniejsze . Wynajem mieszkania jedzenie i po pieniądzach :P

Gość kurtka.debenhams
to wyjedz zagranice...

Gość wyprowadzka
Napisz koniecznie poczta@zarabiajnaoutlecie.pl

Gość wyprowadzka
Napisz koniecznie poczta@zarabiajnaoutlecie.pl

Gość wyprowadzka
Mój e-mail poczta@zarabiajnaoutlecie.pl

Gość erinnn09
Dziewczyno, uszy do góry... Los jest przewrotny i szykuje nam wiele niespodzianek. Ja skonczylam matematyke-od 3 roku widzialam swoje zycie w czarnych barwach, dlatego przeniosłam się na studia zaoczne i poszlam do roboty. Zaczęłam od praktyki w pewnej grupie kapitalowej, gdzie płacono mi 300 zł-powtarzam 300 zł miesięcznie. Rodzice musieli mnie utrzymywac przez kolejne 5 miesiecy. Potem zaproponowano mi umowe-zlecenie opiewającą na 1500 zł brutto- i tak kolejne dwa lata. Moglam sobie przynajmiej sama oplacic szkole i mieszkanie. Bidowalam jak cholera, ciuch raz na pare miesiecy, kino z duszą na ramieniu.... Potem wszytsko sie zmienilo. Obecnie jestem dyrektorem inwestycyjnym, zarabiam brutto 10 tys. Firma oplaca mi mieszkanie, samochód, prywatna opieke lekarską. Pracuje 10-15 godzin na dobe. Mam 29 lat, nie mam męża, ani dzieci, ani nawet psa. Taka jest cena.

Gość PRAWDA NIEBIAŃSKA
A za jakiś czas Amagedon pochłonie wasze nędzne dusze razem tymi waszymi majątkami Zamiast trzezwo myśleć o życiu chcieli by zaraz być jakimiś milionerami. Portfele pełne ale bez wiary w jehowe co wam po nich ? zatem chciejcie nie pieniędzy tylko łaski bozej bo tylko ona was wybawi ;)

Też bym chciała jakąś działalność. Ale wydaje mi się to niemożliwe jak niemasz żadnej kasy. Próbowałam w urzędach pracy. Nic z tego. Dostaniesz 40 000 dofinansowania ale jak masz swój własny wkład ok 8000 zl i jeszcze do tego musisz miec zajebisty pomysl wedlug urzędasów. Super. Tylko skad wziasc 8000 zl jak nie pracujesz? A jak pojdziesz do pracy zeby zarobic te 8000 to nie dostaniesz tych 40 000 bo nie bedziesz bezrobotna.bzdura totalna

Gość kropka bezkitu
einnn09 bardzo ci zazdroszcze, wolalbym byc na twoim miejscu bo ja tez nie mam sie czym chwalic,nie mam meza ani anwet faceta, ani przyjaciol, a zarabiam 1200 i mam 25 na karku, wiec jak widzisz, wole 10 x tyle i miec problem finansow z glowy...o ile latwiej by sie wtedy zylo....

tak.to wszystko zaplanowane wyżej a oni w sumie tylko to realizują.możesz też dostać 20 000 ale warunki także kosmiczne. z tego co mi powiedzieli to trzeba mniej wiecej byc rok bez pracy.jak najdluzej.ciekawe czy ktos z tych "wyższych sfer" zastanawia się jak my mamy zyc przez ten rok albo i dluzej.chyba pracujac na czarno albo za granice wyjechac