Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

gdzie się poniewierasz aniołku i na domiar złego okrakiem siedzisz na mnie:D

Aniele-nie sa to miejsca o jakich chcialbys sluchac :P A poza tym aniolki maja dlugie wloski-nawet te od Charliego ;)

Nigdzie się nie poniewierałem........ po prostu siedze i patrze..... a także czytam......... i zastanawiam się............ o jakich miejscach myśle.... o narządach rozrodczych:P

nie jesteś w szatkach jakiegos porabańca nie z tej ziemi???Aniołku co ty tam u fryzjera depilacje przeprowadzasz?:D

jak nie aniołek to wiedzma zasik siedzi na mnie:P:DSiedz tylko za bardzo sie nie wierć:D

Wszystko źle zrozumiałem:P...... ale o takich miejscach pomyślałem......... gatulaki.... depilacje.... robie sobie sam....:P....... wiesz usiąde jednak na krześle.... bo na Tobie jest nie wygodnie:D:P

valkiriuś----takie same jak ludzie..... tylko bez podziału na męskie i żeńskie..... bo one mają wszystkie potrzebne "narzędzia":p

eeeee to takie malo ciekawe byc samowystarczalnym... Chociaz niektorzy ludzie tez sobie sami w tym wzgledzie wystarczaja...:classic_cool:

co z tego jak w dalszym ciągu siedzisz na mnie,to juz jakaś perwersja gołą dupą po autostradzie jeżdzić:P:D:P:D

pinokio??????...... wiesz desznik....... o co ci chodzi z moim pisaniem???:D:D:D........ jak na osobe która tu siedzi....... pisze i tak wzorcowo........ gatulaki...... jesteś innej odmiennej orientacji??:P:D

:D :D :D gatulaki..... i to ty jesteś tą autostradą?????? :D :D :D 🌼:classic_cool:

jednak pinokiunia się znalazła a tak strzeliłem z głupia frant.Na redakcji jesteś słynny aniołku i masz odpowiednie reprymendy od bywalców cafe.Bez mydła włazisz moderii.Nie wiem o kim mówisz ale ciebie poznałem własnie z redakcji.:D

Gatulaki.... nosz rece opadaja :O Doooobra... nic juz nie mowie :P Ale uciekam spac ... Dobranoc Panom ;) 🖐️ 😘

a mi kabel ,pinokio referencje juz ci zapodał odpowiednie.Przejdz się do tego tematu szeroko jesteś skomentowany:D

i valkiria dwóch durnych palmusów dopadła i nawet sie nie zabawiła:D

valkiri-----no a po czym ci się dostaje.....mam nadzieje że nie po grzbiecie............. gatulaki..... z redakcji powiadasz.... no wiesz jak właściwie tylko na ogólnym:D pewe jeszcze nikt mi tego nicka nie zgłosił.... pokaż mi temat kablolotka...on mnie może w dupe pocałowac:P ze wszystkimi kafeteriuszami ;)