Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareck

Każda kobieta prędzej czy później się facetowi znudzi

Polecane posty

no właśnie, spity był, pokłócił się z Tobą, chciał zrobić na złość a sobie poprawić humor, nie wiem... nie jestem Twoim facetem :P nie musze Ci się tłumaczyć

Blizzard: Odpowiesz na zadane przeze mnie pytania? Czy może zabrakło języka w gębie? Coś czuję, że sam gubisz się w swoich poglądach i w tym co jest dla Ciebie ważne. Chciałbyś żyć w szczęśliwym monogamicznym związku, ale najwyraźniej nie potrafisz.

staram się odpowiadać na bieżąco, ale forum nie pozwala. Na jakie pytanie jeszcze nie masz odpowiedzi?

Gość Mariya
...spity był, pokłócił się z Tobą, chciał zrobić na złość a sobie poprawić humor... może dodamy jeszcze jedno -po prostu wacuś bryknął. Oto powody, dla których mężczyźni fundują swoim ponoć kochanym kobietom wielką traumę. Powody, dla których niszczą zaufanie i rujnują zwiąki. Prawda, że ważne te powody? :O

Gość Martynkowska __23
Wytłumaczcie mi dziewczyny jak można wszystkich, dosłownie wszystkich mężczyzn spychać do jednego worka, nie uważacie, że to jest nieco ograniczone i krzywdzące dla nich?? Jak nazwiecie mężczyznę (czy może chłopca) który po kłótni z dziewczyną postanawia zemścić się, uprawiając seks z inną?? Dla mnie to zwykły, niedojrzały emocjonalnie dupek, dorosły, dojrzały, myślący głową facet wie jak się danej sytuacji zachowań, wie jakie będą konsekwencję zdrady, problem stara się rozwiązać za pomocą rozmowy z partnerką...Kochane, to nas odróżnia od zwierząt, że myślimy i umiemy zapanować nad popędami, tego się trzymajmy. Podsumowując są ludzie tacy i tacy, nie można jednoznacznie określić usposobienia i zachowania człowieka, jak już wspominałam istnieją związku, w których pozostaje iskra do końca..ale takowe można zobaczyć u ludzi dojrzałych, znających oczekiwania swoje i partnera i żyjących według pewnych norm i zasad

Gość Autorze
kim ty jesteś? :) zwierzęciem? Zwykłym, nie myślącym, nie czującym? Bo tylko to mi przychodzi do głowy. Współczuje. 🖐️

Gość gość
Autor, może nieco niezręcznie i grubiańsko, przedstawił po prostu tajniki psychologii każdego zdrowego faceta. Zawsze pożądamy innych kobiet, pomijając może okres zakochania, który trwa na ogół nie więcej niż pół roku ; i zawsze, odpowiednio nęceni, jesteśmy w stanie się na nowo zakochać w zupełnie obcej nam osobie.

Gość gość
PRZECIEZ to nudne,ilez mozna bzykac tego SAMEGO PENISA :( nudne to !

Gość gość
@gość dziś ,,PRZECIEZ to nudne,ilez mozna bzykac tego SAMEGO PENISA smutas.gif nudne to !'' X Kobiety potrafią być pod tym względem jeszcze bardziej okrutne, ale mają też to nieszczęście, że łatwiej się zakochują i na dłużej. My tylko ten paradoks kobiecej natury wykorzystujemy. ;)

Gość gość
facet tez moze sie znudzic

Gość Wierna Mewa
Tak patrzę i aż mnie skręca, ile głupot tutaj ludzie piszą. Ilu jest ludzi na świecie, tyle opinii. Nie przeczę, że natura czasem robi nam na złość i przy dłuższym stażu człowiek jest bardziej podatny na ewentualną zdradę, ale! Po to mamy rozumy i uczucia, żeby nad popędami panować. Jasne, że dobrze jest się wyszaleć za młodu, tak najlepiej, bo nie deklarując nic, nie krzywdzimy (a przynajmniej tak mocno) innych osób, jasno stawiajac sprawę. Latami zdobywamy doświadczenie, dowiadujemy się, o co nam w życiu chodzi, jakiego związku szukamy, w momencie, gdy mamy już porównanie i naprawdę wiele wypróbowanych rzeczy na koncie, to fajnie byłoby stworzyć coś stałego. Jestem z mężczyzną od ponad roku i kręci mnie jeszcze bardziej niż na początku, bo akurat jesteśmy bardzo temperamentni oboje i pomysłowi. On w dalszym ciągu nie może łapek ode mnie odkleić i powiem tyle: byłabym chyba ostatnią frajerką, gdybym miała go zostawić dla innego fiuta tylko dlatego, gdyby nie daj Bóg, lekko mi się przynudził. Trzeba umieć przewartościować pewne sprawy, co jest ważniejsze, zawsze szalony seks, czy miłość i zaufanie? Kto Wam na stare lata szklankę wody poda, przytuli, pogłaszcze po głowie, obejrzy film w telewizji? Płomienna kochanka? No raczej na kochankę coraz trudniej liczyć wraz z postępującym wiekiem, a nawet jeśli takie ewenementy się zdarzają, to i tak na bank są w głebi duszy bardzo samotni, bo jednak człowiek to nie zwierzę i ma potrzebę tworzenia relacji długotrwałych. Także zasłanianie się instynktem jest dla mnie trochę pewnego rodzaju usprawiedliwieniem swojej rozwiązłości. Moja najlepsza rada, nie trzymać celibatu do 20-stki i szaleć, a potem postawić na miłość i mieć na uwadze, że skoro z następną i następną seks kiedyś znowu i tak się znudzi, to nie warto niszczyć silnego uczucia dla paru chwil uniesień.

Gość gość
A ja wam powiem jaka prawda jest u mnie. Kocham pewna kobietę, jest piękna, ma cudowną figure, ponad przeciętna inteligentna i ma najlepsze poczucie humoru na świecie, nie strzela fochow, prawie codziennie się kochamy, non stop żartuje i się usmiecha, ma dystans do siebie, ma wspaniałe pasje i wiecie co własne życie bym za nią oddał. Jest moja żona. I nawet jeśli któregoś dnia już uroda przeminie bo i ja któregoś dnia będę stary to będę kochać ja tak samo i będzie mnie tak samo pociągać. Wiem że będę przy niej do końca dni a ona przy mnie. Kochamy się tak jak kocha się tylko raz a jak umrze to ja umrę razem z nią. Jesteśmy mlodzi i piekni, ale kazdego dnia moze nas zabraknac. Ja wybralem to zycie przezyc tak... Chce miec z ta kobieta dzieci i nigdy chocby stracila spawnosc w wypadku nie przestane jej kochac, nigdy jej nie zostawię a przez myśl nie przejdzie mi inną kobietą. Inne są jak szare pionki, bez wyrazu, bez jej uśmiechu, bez jej namiętności. Pozdrawiam

Gość gość
tak, to prawda są takie pary jak gołąbki...do końca i to jest prawdziwa miłość

Gość gość
ja się nie znudzę?prawda:P? dobranocka🖐️

Gość gość
up

Gość gość
NIEPRAWDA, tylko roochaczom się nudzą

Gość Ida2988
Za pół roku biorę ślub jestem z moim partnerem od ponad 8 lat , jestem młoda , mam stanowisko całkiem nieźle zarabiam ale brakuje mi czegos w związku.nie dawno wdałam się w "romans" przez telefon:) boże jak było miło ale się skończyło

Gość gość
no to pa

Gość gość
faceci lubia zmiany

Gość gość
faceci sa niewierni

Gość twitty
ja juz zapomniałem jak sie jest sie całować i byc z kims a mój ostatni 6 związek był 10 lat temu hehehe . Nie ma rady zycie singla to najwspanialsza rzecz jaka może sie przytrafić , ale tylko wtedy jeśli jest nam z***biscie samemu ,w przeciwnym razie to nie ma sensu. Oczywiscie sa momenty ze kobiety brak ale to zaraz znika i zycie nabiera sensu przez inne rzeczy :)