Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

o przepraszam oglądamy czasami walki np golota&adamek pudzian& najman wtedy nawet udaje mu sie nie zasnąć- może dlatego, że są bardzo krótkie:D

no przecież jestem mądra (prawie tak jak Ty) w imię powiedzenia''z kim się zadajesz takim się stajesz'' ;)

aa mam pytanie,bo widziałam regresa akcja kochaj czule odwołana czy nie,bo chce wiedzić,nim zacznę z robić z siebie idiotkę :P;)

Gość day_5
nie musisz robic juz nia jestes od dawna

day zapomniałaś zmienić nick sami rób spokojnie:) akcja trawa:)

aa mam pytanie,bo widziałam regresa akcja kochaj czule odwołana czy nie," a to taka akcja żebyście dały mi piątaka ? :P 🖐️ w Nowym Roku , wybyczyłem się :D

sami dopiero się dowiedziałaś ??:D lasia na topicu creama przyznała się brum, że się znają z erotycznego a skoro one się znają to i ze MSem się znają a od dawna wiadomo, że jedna z pomarańczowych suczy pała nienawiścią do nas za MSa to pewnie ta sama co wiecznie do niego wypisuje albo złośliwe komentarze albo wypisuje jak to go kocha

nie regres jest znacznie gorzej grałyśmy w butelkę i teraz latamy za tymi, których wygrałyśmy:)

Helo :) Skoro mowa o sporcie - czy wygrał Nejman, tak jak przypuszczałem? Czy Pudzian go raz trafił i wygrał?:) Nie oglądam meczy ani innych takich :O W zasadzie do szczęścia wystarcza mi discovery. Będę trochę z doskoku bo bajeruję jednego kretyna ;)

MS wyral pudzian ale to było juz jakiś czas temu :)

Witaj regresiku przez jakiś czas będę Cię wielbić i zachwycać si ę Twymi postami. Jak zwykle uroczy i błyskotliwy 🌼

teraz latamy za tymi, których wygrałyśmy" to jakie pary sie potworzyły ? "Jak zwykle uroczy i błyskotliwy " rozumiem że mam przypisaną sami :D Ok sami , mnie też twoje walory chodzą od dawna po głowie :D 🌻 ;)

no tak retro lata za komisiem sami za toba iftar za zsem a lusia za kucharzem ja mam najgorzej bo za MSem- a znając jego będzie miał taaaaaaaaką satysfakcję

och dziękuje za tak wyszukany komplement jestem cała Twoja wprawdzie tylko wirtualnie,ale chętnie spełnie Twe zachcianki❤️

hehehehehe to najlepiej ma chyba retro ;) nie musi sie wysilać wcale ... sami na początek możesz lecieć do sklepu i przykupić 4-czteropak jakiegoś dobrego piwka ;) ale tak biegusiem :D

hmmmm regres udam ze tego postu nie było a teraz napisz to jeszcze raz ale z użyciem zaczarowanego słowa PROSZĘ!

dobrze sami :D proszę , proszę , proszę :D aha i chciałbym też fajną piosenkę z kopem :P

nie nooooooooo sami juz cię bardzo lubię :D 🌻 nie zapomnij uwiecznić tego wieczoru na fotach ;) mój adres w stopce :D