Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martymarty

ja mam 23 lata on 21... czy faceci w tym wieku sa juz powazni?

Polecane posty

Gość martymarty

niedawno poznalam przesympatycznego, inteligentnego i przystojnego chlopaka, "problem" w tym, że jest dwa lata mlodszy. sama mam brata w jego wieku i jakos dziwnie mi z tym bo wiem, ze moj brat jest zupelnie niedojrzaly, nigdy nie mial dziewczyny na powaznie, interesuja go tylko krotkie znajomosci oparte na sensie. nie wiem... czy wiekszosc facetow w tym wieku jest taka? ten chlopak na prawde zakrecil mi w glowie, ale rozum mowi, ze on moze byc taki jak moj brat...

Gość a dla mnie tod ziwne
niekonieniecznie ale bardzo prawdopodobne

Gość sdfsdfsddf
Chodziłam z takim 21latkiem...uwazam ze facet w tym wieku jest nieodpowiedzialny i niedojzały emocjonalnie do prawdziwego zwiazku...

Gość dssdfs
a ty myślisz że kobiety w wieku 23 lat są poważne ? haha

Gość martymarty
ja jestem calkiem powazna :) i chcialabym zeby on tez byl

Gość Tak naprawdę to...
wiek nie gra roli, tylko środowisko w którym chłopak dorasta :) są różne szkoły wychowu i tyle.. jedni są w tym wieku odpowiedzialni i stali emocjonalnie, inni zaś interesują się komputerami i raz na jakiś czas poderwią laskę, jeszcze inni traktują panienki jak zabawki :) Także to zależy tylko i wyłącznie od chłopaka, musisz go po prostu poznać, zapytać o różne jego poglądy na temat życia to prawda wyjdzie sama :) Przede wszystkim trzeba rozmawiać i wysnuwać wnioski :) Osobiście bym się nie związała z młodszym, jedynie rówieśnikiem lub starszym, wstyd by mi było.. zresztą kobiety szybciej się starzeją więc brrr!

Gość lega...
tez myslałam ze wiek nie gra roli, ale jednak gra, mnie zostawił jakis czas temu 21 latek po 4 latach zwiazku , 2 razy mnie zostawił za 1 razem dla innej , 2 razem bo juz przestał kochac. musze przyznac ze był bardzo niedojrzały

Gość martymarty
lega, widzisz, 4 lata wyglada mi calkiem powaznie, przeciez ze starszym facetem tez zwiazek sie moze skonczyc w kazdej chwili. a jak duzo jestes starsza od niego?

Gość maleństooooo
Hej Ja powiem tak Spotykałam sie z 21 letnim chłopakiem a ja mam 25 Wszystko było jak w bajce zakochany, niby wiek nie przeszkadzał. Po prostu bajerka na całej lini Niestety po rocznym związku rozstaliśmy sie Po pierwsze jak ktoś powiedział środowisko odegrało podstawową rolę no i do tego nie był gotowy na poważny związek Ale mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej powodzonka:)

Gość żółty MM
Kobieto powiem Ci jedno uciekaj jak najdalej!! ja po takim związku z takim gówniarzem do tej pory się leczę!! to jest jeszcze dziecko!! Ja również mam 23 lata a on miał 21!! nie brnij w to!!

Gość miła jak zawsze
jeśli ty masz 23 a on 21 to wg mnie jego zachowanie może nie być odbierane przez ciebie poważnie