Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesiestara

Mam skończone 26 lat.Powinnam czuć się stara?

Polecane posty

Gość czujesiestara

W tym roku skończyłam 26 lat. Za dwa dni będę miała rocznikowo 27. Pół roku temu zostawił mnie facet dla młodszej. Czuję się podle. Pytam poważnie, czy powinnam czuć się stara? Pierwszy raz w życiu dopadła mnie taka myśl.

Gość czujesiestara
przepraszam, że 3 razy założyłam ten sam temat ale kafe się zacięła i wyskakiwał mi cały czas jakiś błąd.

Gość vhcf
a ja mam 32 i czuję się ( i wyglądam) młodo!! :-P

Gość czujesiestara
Ktoś się jeszcze wypowie?

Gość inteligentny i mądry człowiek
Stara jesteś i napewno masz rozjechaną psiochę i anusa :o

Gość fhgfghtfh
ja mam 20 i jestem starym próchnem :(

Gość Aneczka06
Mam dokladnie tyle samo lat co ty i nie czuje sie staro :) Chociaz ostatnio sie przestraszylam ze za pare miesiecy bede miec 27 ;) Ale nie przesadzajmy az takie stare dupska z nas jeszcze nie sa :) Pozdrawiam.

Tak sobie tłumaczcie stare raszple :D

Gość Mariolka to mój nick
Ja ci powiem tak. Jesteś już trochę w lata zapędzona ale to jakby patrzeć od strony faceta bo oni mają te fanaberi i lubią te bara bara z młodszymi. Ale ja to se myśle że taki wiek to dobry bo jż swój rozum masz i jak jeszcze jest robota i kasa leci to i chłopa porządniejszego latwiej przygadać a dzieciak to też jeszcze możesz śmiało urodzić.

Gość czujesiestara
Ja pierdziele, załamka :o Moja mama urodziła mnie w moim wieku, a mam brata 2 lata starszego :o

Gość czujesiestara
Miałam porządnego chłopa ale on poleciał na 5 lat młodszą ode mnie.

Gość PartnerkaX
No wiesz??Jaka tam stara!!!! Ja za pare miesiecy koncze 29, a ani nie wygladam i ani sie absolutnie na tyle nie czuje!! Czasem sie sama lapie na tym, ze sie zastanawiam, ile mam lat :) Zatrzymalo mi sie chyba na 25, heheheh :P Ale jak tato mi przywali, ze to juz prawie 30stka...to wtedy do mnie dociera...ale za chwile zapominam :) Facetem sie glupkiem nie przejmuj, znajdziesz lepszego, widac czym myslal przy wyborze ;P Korzystaj z zycia i pamietaj, ludzie beda mysleli ze masz tyle lat na ile sie sama czujesz!

Gość Romano Sexmacher
No i miał rację. Kobiety nadają się na porządne ruchańsko tylko do 24 roku życia. Takie właśnie 22-24 są najlepsze :)

Gość czujesiestara
Ja sie zatrzymałam na myśleniu, że mam 24. Jak mówię 26 a za niedługo 27 to aż sama nie wierzę. Dobrze, że się chociaż pod koniec roku urodziłam.

Gość Romano Sexmacher
PartnerkaX zostaniesz starą panną i w wieku 40 lat będziesz latać z gołą dupą opasaną różowymi stringami bo będziesz czuć się na 16 ;)

Gość 324567654
ja mam 25 lat i prawdę mówiąc najlepiej czułam się jak miałam 21 to jedynie w PL i na kafe są takie standardy, że do 25 - młoda po 25 - stara :) ale tak serio to sama pamiętam jak poznałam mojego narzeczonego i miałam 21 lat, jak mi mówi, że nie spotyka się z dziewczynami po 25-stce bo to już desperatki :O a jak sobie czasem wchodzę na czat popisać i mam w nicku 25 lat, to pierwsze pytanie "męża masz?" :O też sobie pomału myślę, że chyba jednak już panowie patrzą na mnie jak na lekko za starą na ideał :P

Gość czujesiestara
no to mnie pocieszyłaś:o

Gość Romano Sexmacher
Po co komu zużyty sprzęt? :P

To nie był porządny chłop tylko taki zwykły co biegnie tam gdzie mu prąć wskazuje. A ty jak będziesz miała kaski trochę i mieszkanie z meldunkiem w miescie to od razu możesz się rozglądnąć za takim mądrzejszym ustatkowanym co też grosza przyniesie i nie chla i spudniczki mu nie w głowie będzie dobrze a w wiek się jeszcze jakis starczy nie zapędziłaś żeby chłop jaki na ciebie nie poleciał uszy do góy:)

Gość Romano Sexmacher
Chłop co się za spódniczkami nie obglonda to pedał :o

Gość 324567654
oj tam, przecież ja sama tak mam :) dziwne jest tylko to gadanie o zużyciu i o doświadczeniu w seksie ja mam te 25 lat, ale czuję się na 16 :P , a doświadczenie moje to - 1 partner

Gość YoUIp
Zresztą i tak umrzemy ;-) Taka pocieszająca myśl: Zawsze możesz się zabić. I jest już lepiej. W każdym razie mnie jest lepiej. Twoje życie jest niczym życie karalucha dla ogromu wszechświata. A to, że coś się zmiena to jeden z dramatów życia ludzkiego. Przynajmniej jesteś samodzielna, nie stara, a doświadczona i jest dobrze. Po co facet? Jak był głupim gnojkiem to poleciał to napalonej i młodszej dziewczyny. Nie zadręczaj się i idź spać. Jutro wieeelka noc ;-)

Gość czujesiestara
Romano sexmacher, Ty chyba też zbyt wiele do ruchania nie masz skoro tu przesiadujesz:p Ale masz sporo racji, w tym co mówisz.

A ja mam 19 lat a moje doświadczenie to 0 partnerów :P Licytujemy się? :)

Gość Romano Sexmacher
czujesiestara, o mnie się nie martw ;) Staram się być wierny :P

Boś młody jeszcze madry czlowiek i woli nie poczułeś ale poczejkaj ino trochę już się w tobie budzi jak o tych kotach i chomikach tak nawijasz, już stworzenie Boże podglądasz jak ono to robi to i niedługo prąć cię do kobiety pociągnie ani się nie obejrzysz będzie wiśta wio!

Gość 324567654
poza tym ludzie wymagają ode mnie, żebym brała ślub, miała dziecko, robiła COŚ ze swoim życiem a ja chcę jeszcze tyle przeżyć, tyle zobaczyć, zwiedzić trochę świata, znaczyć coś zawodowo kompletnie mi się nie śpieszy do rodzinnego życia gdyby nie świat to mogłabym mieć i 35 lat, a tak to mi stale ktoś przypomina,że już na coś tam czas..