Qwerty88 549 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Dzisiaj ciocia nad morze pojechała i co ty teraz bedziesz jesc? paczki pomocowe z kościoła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, RC + napisał: mylisz pojęcia: snus - nielegalny white snus - legalny (bez nikotyny) woreczki z nikotyną (bez tytoniu) - legalne do takich przyznał się Nawrocki. Jeszcze raz: sztab zaprasza na szerokie testy kandydatów na substancje w organiźmie, Rafał, jako że on nigdy nawet dymka po szkole, złoty chłopak, na pewno przyjmie zaproszenie i wszystko będzie wiadome bo czemu miałby nie przyjąć, taki fajny i czysty chłopak no ale przeciez szef sztabu napisal ze to snus !!! a karol ze guma do żucia wiec nie wymyslaj teraz nowej wersji woreczek to ktora wersja ? 5? identycznie jak z mieszkaniem kretacz wciagajacy nosem cos Edytowano 3 godziny temu przez syntezator mowy-karol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: mylisz pojęcia: snus - nielegalny white snus - legalny (bez tytoniu) woreczki z nikotyną (bez tytoniu) - legalne do takich przyznał się Nawrocki. Jeszcze raz: sztab zaprasza na szerokie testy kandydatów na substancje w organiźmie, Rafał, jako że on nigdy nawet dymka po szkole, złoty chłopak, na pewno przyjmie zaproszenie i wszystko będzie wiadome bo czemu miałby nie przyjąć, taki fajny i czysty chłopak Tak wszyscy polećmy na narkotesty sztaby politycy wyborcy może jeszcze bo słaby psychicznie i pr owo zalosny kandydat nie wytrzymał godziny debaty cos jeszcze ma zrobić strona przeciwna żeby zatrzeć te wtopę Nawrockiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 379 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, dep_sour napisał: Zaskoczyłabyś jakbys choc raz stanęła w opozycji do patologii Ale narkoman to nie patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu słyszałem pierwsza odpowiedz karola powiedzial to byla guma. szefernaker pozniej napisal ze karol mowiac guma ma na mysli snus to albo de.bil i nie wie co to guma albo po tym jak sie smiali ze kto popija gume i wciaga ja nosem wymyslili snus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: By remont robić? No tak czeba przygotować samo się nie zrobi wszystko przejrzeć z szafek wyrzucić przelozyc gdzieś dobre rzeczy poczyscic powycierac pajeczyny powykrecac śruby zdjąć szafki i wyrzucić pod malowanie musi być czysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 379 Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, Hugh Hefner napisał: No nie. Zacytowałaś mnie z pedalską emotka. Nie trafiłem palcem A poważnie. Pieprz nie rozumie co mi w niej przeszkadza. Naprawdę długi czas ją szanowałem za podejście do wiary itd. Za konsekwencję. Zgadzaliśmy się na kilka tematów. Na kilka nie. Ale w momencie, kiedy widzę jak luźno podchodzi do spraw, gdzie odsuwa na bok własne zasady, za które ją podziwiałem, jej dotychczasowy wizerunek stracił wiarygodność. Czy ty właśnie napisałeś, że oczekujesz, że nie zagłosuję przeciw kandydatowi, który jest za aborcją i małżeństwami homo, permisywną seksedukacją i walką z kościołem? Ciekawie pojmujesz katolicyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 126 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: mylisz pojęcia: snus - nielegalny white snus - legalny (bez tytoniu) woreczki z nikotyną (bez tytoniu) - legalne - do takich przyznał się Nawrocki. Jeszcze raz: sztab zaprasza na szerokie testy kandydatów na substancje w organiźmie, Rafał, jako że on nigdy nawet dymka po szkole, złoty chłopak, na pewno przyjmie zaproszenie i wszystko będzie wiadome bo czemu miałby nie przyjąć, taki fajny i czysty chłopak Człowieku, masz coś z głową. Tutaj ktoś napisał mądrze, że nawet jakby Nawrocki pobił na wizji jakaś babcie to byś twierdził, że nic sie nie stało, a Trzaskowski ma tez udowodnić, że nie bije kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Dziękuję, nie mam więcej pytań. Przyznałaś, że głosujesz na ładnego słupa. W domu pewnie może też lać żonę a publicznie pod rączkę z państwem Macron się przechadzać. Nie na słupa tylko mysle trzeźwo. Podejrzeam ze w polityce niemało jest narkotyków ja mysle trzeźwo a ty życzeniowo i wierzysz w bajki stad gorliwa wiara, narzucanie komuś czy może robić aborcje (bo w twoim bajkowym swiecie wszysktie dzieci są chciane i kochane itd a najwyżej pełnię szczęścia osiągną w domu dziecka ). taka naiwna wizja świata coś jak u iskry. mówimy o narkotykach a nie laniu nie mieszaj dwóch tematów. A ty pewnie sadzisz ze twoje pisiory nic nie cpaja? ja Trzaskowskiego nie bronie jak ja nawet nie wiem czy on cpa wiec o jakim slupie mowa. Tak czy srak ma robic swoja robotę a robota prezydenta jest również reprezentatywność a nie propagowanie używek na wizji w trakcie debaty i ze robi to kandydat na GŁOWĘ PANSTWA Edytowano 3 godziny temu przez dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Ale narkoman to nie patologia. oczywiscie ze patologia a ten to patologia do szescianu nie dosc ze oszust mieszkaniowy to jeszcze kibol i cpun a do wyborów tydzien wiec ja bym tej listy na razie nie konczyl kto wie czy za dwa dni nie bedziecie musieli z rymem pisac ze to nic ze porwal dla okupu kogos beda sie go przywodcy bali jak zostanie pre.zydentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 3 godziny temu rafalek peedalek jak mi cos nie wyjdzie to tupnie nozka albo sie poplacze jak jego kolega kotlownia a Nawrocky bedzie mogl kazdemu tam zajeebac gonga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 126 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Czy ty właśnie napisałeś, że oczekujesz, że nie zagłosuję przeciw kandydatowi, który jest za aborcją i małżeństwami homo, permisywną seksedukacją i walką z kościołem? Ciekawie pojmujesz katolicyzm. Gdybyś czytała ze zrozumieniem to byś przeczytała mój post, w którym piszę, że nie oczekuję od Ciebie czegoś takiego. Ale jak Twój kolega Jezus plus wiele razy wspominal, kobieta ma być ozdobą mężczyzny, bo to męski, twardy świat. Przeczytaj jeszcze raz, Pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 3 godziny temu W czerwcu już by wypadało się brać za łazienka od razu nie będzie zanim przyjdom farby itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 49 Napisano 3 godziny temu Zreszta sobie posłuchajcie komentarze na ten temat - ten gest to była wtopa obiektywnie i możecie sobie bronic i wybielać kibola a komentwrze są takie ze normalni ludzie odbiorą ten gest zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu ja mysle ze najlepsze co moze zrobic sztab nawrockiego to zaprosić sztab trzaskowskiego do aktywnosci sportowej i walki na gole piesci 7 na 7 i rozstrzygnąc ten wybór bez wydawania milionów na wybory wyborcu pisu na pewno będą optować za takim rozwiązaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 3 godziny temu Te listwy muszę też z balkonu wywalic i siatki smieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 3 godziny temu Jednak kupie kiedy za 100 nowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 107 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, syntezator mowy-karol napisał: no ale przeciez szef sztabu napisal ze to snus !!! a karol ze guma do żucia wiec nie wymyslaj teraz nowej wersji woreczek to ktora wersja ? 5? identycznie jak z mieszkaniem kretacz wciagajacy nosem cos a co to jest white snus? no to co snus tylko bez nielegalnej zawartości tytoniu... są też nieoryginalne white snusy na które mówimy woreczki... każde adidasy to buty sportowe, nie każde buty sportowe to adidasy. Ale że Rafał to taki bardzo grzeczny chłopak, który trawki nawet nigdy po szkole, to na pewno przyjdzie z NItrasem na narkotesty i się wyjaśni wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 3 godziny temu Cos nie spodoba? JEEB!! Nawrocki gonga mu zajeebe kazdemu tam, a rafalek? ucieknie na zaplecze i bed,ie plakal do telefonu jak jego kolega kotlownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 49 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Szalona blondi = krejzi Nie jestem blondynka i nie mam tik toka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 329 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: No tak czeba przygotować samo się nie zrobi wszystko przejrzeć z szafek wyrzucić przelozyc gdzieś dobre rzeczy poczyscic powycierac pajeczyny powykrecac śruby zdjąć szafki i wyrzucić pod malowanie musi być czysto Ok to ty sobie pracuj. Ja uciekam do sklepu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: a co to jest white snus? no to co snus tylko bez nielegalnej zawartości tytoniu... są też nieoryginalne white snusy na które mówimy woreczki... każde adidasy to buty sportowe, nie każde buty sportowe to adidasy. Ale że Rafał to taki bardzo grzeczny chłopak, który trawki nawet nigdy po szkole, to na pewno przyjdzie z NItrasem na narkotesty i się wyjaśni wszystko. brnij w te pokretne tlumaczenia dalej jak karol w mieszkanie wczoraj zaoral sie kolejny raz twierdzac ze nie mogl wejsc w zwiazek z jerzym i dlatego kolezanka trzaskowskiego schowala jerzego to tez bylo bekowe w pytaniu o zwiazki partnerskie czy podpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Nie jestem blondynka i nie mam tik toka Ale ma wielkie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 223 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 54 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Patriotę, walczaka, lidera. Walczaka? Nawiązujesz do tych schlachetnych pojedynków, które toczył 70 na 70? Mentzen też bym pod wrażeniem mnie nie dziwi, że prostu lud ze wsi głosuje na niego. 8 lat prania mózgu przed TVP zrobiło robotę. Dlatego nie chcieli oddać swojego bastionu Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 49 Napisano 3 godziny temu Oni sie sami nie mogą zdecydować co to było guma wciągana nosem czy snus jakis czy jakis snus wersja bez czegos tam a gest wyglądał jak wyglada już pomijając co to było wtopa i obiektywnie to przyznajcie a nie bronicie jak oczadziali. Rozumiem ze to był plus to zachowanie na wizji bo zdobędzie nowych wyborców jakis kolejny widmok sie przekona bo wyczuje swojego wieśniaka Ale wtopa Karol myslal ze jest w klubie na zapleczu a to studio na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy-karol 0 Napisano 3 godziny temu jak nie lubie komucha zanberga tak ten wpis bezcenny Cytat "Koleżanka pana Trzaskowskiego podstępnie ukryła przed panem Nawrockim pana Jerzego, gdyż ten nie mógł z nim wejść w związek. Piękna to była debata, nie zapomnę jej nigdy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 126 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: a co to jest white snus? no to co snus tylko bez nielegalnej zawartości tytoniu... są też nieoryginalne white snusy na które mówimy woreczki... każde adidasy to buty sportowe, nie każde buty sportowe to adidasy. Ale że Rafał to taki bardzo grzeczny chłopak, który trawki nawet nigdy po szkole, to na pewno przyjdzie z NItrasem na narkotesty i się wyjaśni wszystko. Pawel Szefernaker "to był snus". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 107 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, syntezator mowy-karol napisał: słyszałem pierwsza odpowiedz karola powiedzial to byla guma. szefernaker pozniej napisal ze karol mowiac guma ma na mysli snus to albo de.bil i nie wie co to guma albo po tym jak sie smiali ze kto popija gume i wciaga ja nosem wymyslili snus no, my to gumą nazywaliśmy w szkole... idziemy na gumy? - się mawiało xD slangiem tak się to nazywało u nas... braliśmy te klasyczne tabaki z chilii i pieprzem i nikotynowe snusy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 3 godziny temu Lepszy cpuun niz peedal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 379 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Hugh Hefner napisał: Gdybyś czytała ze zrozumieniem to byś przeczytała mój post, w którym piszę, że nie oczekuję od Ciebie czegoś takiego. Ale jak Twój kolega Jezus plus wiele razy wspominal, kobieta ma być ozdobą mężczyzny, bo to męski, twardy świat. Przeczytaj jeszcze raz, Pieprz Akurat w tym pewnie słuchasz Jezusa. Biedna Ewka, tak się wpakowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach