Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

moonLightDreamer I KONSERWA- SLASK :) JA POCHODZE Z DOLNEGO SLASKA ALE MIESZKAM NA mAZURACH OD X LAT :) jejku fajna byla by taka wspolna imprezka, napewno bylo by super fajnie, tyle tematow do rozmow. moonLightDreamer= tak, szklany ekran nie zastapi nam bliskosci i milosci, ale czujemy sie przynajmniej mniej samotnie :)

Gość konserwa
trzeba cos pomysleć super ze jesteście:)

Gość konserwa
wiecie niez nam Was ale Was znam Ciesze się ze jesteście:)

Kobietko - Bardzo ładne :) dużo zieleni (no może nie w zimie ;) ), zadbane i spokojne, tzn nie takie jak np Warszawa, w której nie mogłabym raczej żyć... Tu się żyje spokojnej i mniej nerwowo, ale z pracą cienko...

JA TEZ BARDZO SIE CIESZE ZE MOGE Z WAMI "SPEDZIC" SYLWESTRA. Kochani jestem dumna ze wejscie w nowy 2010 rok spedzilam z Wami! hm tylko smutno ze moi znajomi nie pamietaja, dostalam sms z zyczeniami - od mojego ukochanego, kuzynki i starej kolezanki... i tak bilans na plus..

nie nie będę juz dzwonić, ale po prostu chciałam mu złożyć życzenia, przecież my się nawet nie pokłócilismy, jakoś tak głupio wyszło... do niego nawet jak by był zły nie jest podobne nie odebrac telefonu. Może śpi, ale pijany w sztok. Ale humoru nie tracę, spoko :) ja to juz chetnie poszłabym spać, ale nadal huk za oknem, więc jeszcze posiedzę :)

Pierwszy raz w zyciu spędziłem tak Sylwestra, ale bardzo Wam dziękuję za obecność i wzajemne podtrzymywanie na duchu :D kobietapewnegomezczyzny - > "hm tylko smutno ze moi znajomi nie pamietaja" - jak oni nie, to Ty wyjdź z inicjatywą - taki dzień (noc) i taka chwila ze nie mozna się obrazac i smucic :)

moonLightDreamer- wyslalam pare sms z wlasnej inicjatywy :) wyczytales tow moich myslach :) Ja rowniez dziekuje Wam za obecnosc, rozniez pierwszy raz spedzam tak sylwestra ale sadze ze to bardzo ciekawe doswiadczenie :) sama ale nie samotna- posiedz z nami :*

Gość konserwa
ja będę do późna z Wami to taki mój pierwszy sylwek:)

tak jak myślałam-jest u rodziny, puszczali petardy. Napisał mi życzenia i przeprasza że tak wyszło... ech chyba się skonczy na przyjaźni... tez myślę, że fajnie byłoby się spotkać, więc zapraszam do Lublina :D w jakim w ogóle jesteście wieku? ja -26 wiosen mam za sobą

Gość katammamamraaankkaaa
Jakiej tresci napisac sms z zyczeniami noworocznymi?Sms do ciotki.Zeby pozniej nie gadala ze ma ja gdzies.Z gory dzieki

Gość konserwa
mi wstyd sie przyznać ale we wrzesniu 34 mi stuknie:)

"tez myślę, że fajnie byłoby się spotkać, więc zapraszam do Lublina " - hehe, po 3 godzinach znajomości, grupa nieznanych sobie osób staje się na kilka chwil najblizszymi przyjaciółmi :) Magia Nowego Roku działa :) 21, za miesiąc - 22 kończę i wcale się nie przejmuję :D

Gość konserwa
dokladnie magia działa na jakieś tańce trzeb sie wybarć jak dla mnie Lublin może być:)

Hehe, tylko człowiek tak ma ze jak nie siedzi z innym ludziem w 4 oczy to jest cwaniak i potrafi pisać najwznioślejsze rzeczy, a gdy juz dochodzi do spotkania, zapomina języka w gębie i czar pryska.. Niemniej - szczerze chciałbym mieć takich przyjaciół (z takim myśleniem), jak Wy - drogie Kobietki :D