Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponetna seksowna blondyneczka

Siedze sobie w 5 gwzdk hotelu, pije szampana, . A wy jak biedacy po sylwku?

Polecane posty

Gość kuferkowa baronowa
sorry ale ja pilem - a skąd był ten smalec? bo jak od Beduinów to na pewno nie zaszkodzi, my z tygryskiem tez czasem go wcinamy z razowym chlebem i ogórasem; żulu - salceson - jak sobie życzysz, ale na platynowym pólmisku, oki?

Gość kuferkowa baronowa
a no to luzz, nic się nie martw o ten smalec i powiedz swojej ukochanej, żeby się nim czasm na noc natarła, tylko spijcie wtedy osobno!!! ileż tu miłych ludzi na tym kafe, a jak mi nasza gosposia opowiadała, to nie chciałam wierzyć, ze tacy zwykli ludzie mogą być tacy mili, pomimo tylu problemów; a żulu, a skąd ciagniesz internet w kanale? jest jakies przebicie na kable tepsy, czy jak?

Gość do kuferkowej baronowej
biedne jest twoje zycie! Spedzila sylwka w paryzu,hahaha.Ja tam spedzalam wakacje juz bedac 4 letnim dzieckiem,z rodzicami, w centrum Paryza gdzie nocleg w zwyklym pokoju to 9 tys za osobe. Zakupy w Mediolanie hahaha Jestes zenujaca:P

Gość kuferkowa baronowa
a ciekawe jak się bawi nasza autorka tematu, tak mi jej żal, ona myśli, ze zyje w luksusach, a jak można nazwac luksusem skodę i diora, no jak!!!??? ohhhh chyba się dziś nad jej losem zasmucę kurcze, mleko kozie mi na laptopa chlapie

Gość sorry ale ja pilem
trudno powiedzieć, facet miał szmatę na głowie i mówił coś jakby : silent, j kill you, więc chyba arab.

Gość
:classic_cool: tygryska nie stać, mam wysokie wymagania :p

Gość kuferkowa baronowa
9 tys. za osobę? rozumiem, że łazienka była wspólna z innymi lokatorami, na korytarzu?

Gość kuferkowa baronowa
nieznana, nie targuj się!

Gość sorry ale ja pilem
łazienka na korytarzu za 9tys.?, w tej Francji odwaliło im już na maksa

Gość kuferkowa baronowa
co do Mediolanu to się zgadzam, nie ma tam już nic ciekawego, dlatego się zastanawiam, gdzie by tu wyskoczyć po kilka bluzeczek i inne takie, hahahaha nie napisałam, ze sylwester w Paryżu, tylko że we Francji, nie odrózniaż miasta od państwa? ohhhh

Zakupy w Mediolanie? Znudzily mi sie, ile mozna? Ja na zakupy jezdze do Zjednoczonych Emiratow Arabskich gdzie czesto nocujemy ...50 tys za nocleg i to bez luksusow...

9 tys. za osobę? rozumiem, że łazienka była wspólna z innymi lokatorami, na korytarzu? Pomijając prowokacyjne wypociny autorki to ten wpis jest dobry:D No nie żartujcie łazienkę w pokoju w Paryskim hotelu mozna mieć nie za 9 tysięcy a za 90:D Z reszty korzysta biedota, która zarabia własnie 30000zł:O

Francja hah? Mi sie juz znudzila...

Gość kuferkowa baronowa
no też uwazam, ze Francuzi nie dbają o poziom usług hotelowych, wyobraźcie sobie, że tym pałacu zaslony w niektórych pokojach, na szczęscie nie na naszym piętrze, są ze sztucznego aksamitu!!! oburzające!! powiedziałam tygryskowi, że pobyt jest wspaniały, ale trzeba się szanowac i więcej tu nie przyjedziemy!

kurde a mi misio powiedzial ze kupi mi audi a6!!!!!!!!! Boze dla mnie to czyste chamstwo! Audi a6? To dobre dla zon pseudo facetow! Jestem oburzona! Musze wziac jakies krople na uspokojenie! Moja koelzanka dostala ferrari a ja audi? kurwa

szkoda ze za te pieniadze mozgu sobie nie kupicie... wszystko tygryski a same nei chcialybyscie do czegos dojsc?

Gość sorry ale ja pilem
podzielam twoje oburzenie, to straszny skandal, paryż schodzi na psy.

Gość kuferkowa baronowa
Ewelino, no wreszcie ktoś kto wie, o czym mowa! w ogóle tak się cieszę, ze mogę sie Wam tu wyżalić, bo nie chcę sprawiać tygryskowi przykrości Zjednoczone Emiraty, hmmm, przyznaje na zakupach tam już dawno nie byłam, ale pomyślę o tym w tym roku, ale na pewno nocleg w wersji z luksusami, mam nadzieję, ze 200 tys. $ wystarczy, choc w sumie, co sobie będę załowac, zapłace ile będzie trzeba, przy okazji sparwdzę, czy oni tam nie mają dobrego smalcu z lamy

Gość powiemcicosidiotko
kuferkowa baronowa widze ze masz zjebana psychike i wybujala wyobraznie podejrzewam ze zarabiasz maxymalnie 10 tys i sie wozisz ...smieszna jestes i zalosna .ja zarabiam 30 tys na miesiac i na prawde luksusow przy tym nie mam ...

Gość nhh
hahahah kuferkowa baranowa to pewnie pani z okienka z poczty:P jej maz teraz oglada tv z piwem w rekach a jej dzieci bawia sie klockami lego za 30 zl hahah

Baronowa ale z tymi zasłonami to chyba zart co?:O Boże co za skandal! Sztuczna tkanina?! Ja bym od razu reklamację złożyła i się wyniosła z hotelu dla marnych nieudaczników, bo takich może takie zasłony zadowolą ale kobieta z klasą ma prawo wymagać wszystkiego co najlepsze. No faktycznie Paryż schodzi na psy:O O Emiratach aż brak słów by się wypowiadać.

Gość kuferkowa baronowa
ależ ja sama do wszystkiego doszlam, jestem ładna, mądra, wykształocna - sama taka jestem, czyli sama do tego doszłam, a ze przy okazji doszłam do tygryska, no cóż.... kazdy ma takiego tygryska na jakiego zasłużył a z tygryskiem też dochodzę, za każdym razem, o jejuniu

Gość kuferkowa baronowa
no co Wy ludzie, kurwa na zartach sie nie znacie? ale dobrze mi szło, no nie?

Gość kuferkowa baronowa
nie mówcie mi, że ktoś łyknął te bzdury, które tu wypisuję, zresztą myślę, ze cały temat to prowo, ale bawię się przednie nie jestem panią z poczty, nie mam męża, zarabia pow. 10 tys. i sama do tego doszłam nie dając nikomu dupy, ha!

Gość do baronowej
A co chcesz od Emiratow Ewelina? heh to w jakim ty hotelu bylas baronowa ze byly sztuczne tkaniny? jakis podrzedny? nie ywobrazam sobie aby w luksusowym hotelu byl taki szajs!!!!!!!!!

Gość sorry ale ja pilem
smalca z lamy nie ppolecam, od tego strasznie się beka, no chyba że będzieszs w emiratach, im to podobno pochlebia

oj dobrze ci szło:D Dobre były twoje wpisy, ale niektórzy idioci załapali sie na to, podobnie jak na prowokację autorki:classic_cool:

Gość kuferkowa baronowa
powiemcicosidiotko - naprawdę pisze się razem, naprawdę

Gość rykkk
dzięki za 15 minut szczerego śmiechu,niezły ubaw w nowy rok

Gość ponetna seksowna blondyneczk
Wrocilam do hotelu cala zaplakana! Powiedzialam mojemu ze nie chce skody za 55 tys:( Boze jaki wstyd!!!!!!!! Ten topic nie jest prowo!