Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponetna seksowna blondyneczka

Siedze sobie w 5 gwzdk hotelu, pije szampana, . A wy jak biedacy po sylwku?

Polecane posty

Gość ***karola***
ale sie usmiałam!!! a autorka pewnie teraz obciaga swojemu staruchowi misiaczkowi bo przeciez musi jakos odrobic to ze ja na balety zabrał...

Gość jak to juz mnie
twoja miłość do tłuszczów wielonienasyconych przekonała mnie, że jednak będą z ciebie ludzie.

obawiam sie, że smalec to tłuszcze wieloNASYCONE :(( ale zawsze można ten smalec polać oliwą z oliwek extra virgine! będzie pysznie! jednak ani Zleleniec (sorki Rychu, w ruletę pogramy next time), ani Islandia, prujemy na lodowiec, bo tam słonko grzeje!

Gość zona potentata gazowego
ostatnio jak bylam w szwajcarskim SPA to mi mazasytka polecila samrowac lono smalcem z czlonka buhaja...podobno jst ono wtedy mieciutkie i wlosy tak szybko nie rosna, moj Wasilij kupil mi maly sloiczek, ale jeszcze nie probowalam, a Baronowo jesli chodzi o te gejzery to ja tez sie wybieram z moim. Moze sie spotkamy wiec w okolicznej restauracji, mysle, ze my damy na poziomie bedziemy mialy wiele wspolnych tematow..ach jak dobrze jest znalezc pokrewna dusze w swiecie pelnym prostactwa, warholstwa i biedactwa

Gość jak to juz mnie
a propos biedactwa, muszę lecieć narąbać drewna bo nam maszyna do wytopu smalcu zamarznie i sami będziemy musieli jeść to g*wno, przyślijcie jakąś pocztówkę z tych gejzerów, pochwalę się przed znajomymi, że otarłem się o wielki świat.

żono potentata, bardzo chętnie, ale to jak wrócimy z Apl, czyli najwcześniej po 10 stycznia, pasuje? w razie czego umówmy się już teraz - piąty gejzer po lewej stronie od tylnego tarasu hotelu Wielki Bąbel, będę w futrzanej czapie ze srebrnego lisa - znów wraca do łask :) pocztówka na jaki adres?

Gość moja refleksja
haha, wszystko tylko kotek i kotek , same nic nie osiaglyscie tanie kurwy >??? hahaha ale tak na mrginesie niezle niezle, musicie dawac dupy za teki luksusy hahahah ale prowo

Gość kdfhuyuby
FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY I WARTO O TYM PAMIETAĆ.

Gość drynda2
hm....blondyneczko...wygralas cudowne zycie z miloinami w kieszeni,fajnie,ale i tak mi zal ciebie moja droga, bo gdy zachorujesz, to te miliony Ci nie pomoagą, radosci nie dadzą wcale. 10 tysiecy zlotych na pare dni w tym hotelu? A pomyslałasś wraz z Misem ,że jakieś bedne, małe, niewinne dziecko jest glodne i marzy o słonych paluszkach?Coś mi się zdaje, że długo szczęśliwa nie będziesz...Miso zobaczy ,że na nim żerujesz i znajdzie sobie madrzejszą dziewczynę, ktora nie ogołoci go do cna tylko pomoże mu mądrze pomnożyć jego pieniądze i oboje na tym zyskaja...i biedne, bezdomne dzieci i glodujace zwierzęta także. Nie obnoś się z tym bogactwem(przejsciowym),bo pycha to straszny grzech...jest też oznaką bezgrnicznej glupoty i proststy umysłu...ot co.Przemyśl to... choc szczerze wątpię, że masz czym myśleć. tak sobie pomyślałam, ze szczęścia nie chodzą parami...skoro więć jesteś taka bogata, to pewnie jestes też szpetna jak malo kto, bo o tym, że głupia jesteś, to już wszyscy tutaj wiedzą.

Gość BIRDMAN business
nie zebym mówił, że jesteś biedna, ale mam zegarek za trzy pensje twojego chłopaka :) Resztą i zarobkami nie będę się chwalił, bo możesz nie wyrobić :)