Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponetna seksowna blondyneczka

Siedze sobie w 5 gwzdk hotelu, pije szampana, . A wy jak biedacy po sylwku?

Polecane posty

Gość kuferkowa baronowa
dzięki Ewel :)) no tak, zarządca pałacu powiedzial, ze prawdziwe zasłony są akurat w pralni, bardzo przepraszał, poza tym nie mam uwag; ale po co nas w takim razie oprowadzał po tych pokojach, myślał, ze się nie zorientuję ale ja nie bede tego smalu jesc, bede go wcierac we włosy!!!

Gość kuferkowa baronowa
blondyneczko, brawo! trzymam kciuki, niech se tą skodą pojedzie na lampucery!!! a Ty walcz o swoje, ktoś tu pisał o audi a6, no takie sobie, ale na początek by uszło, poza tym, czego wymagac od faceta, który zarabia 30 tys.?

Gość ponetna seksowna blondyneczk
no zarabia 30 tys ale sa miesiace kiedy jest 50 tys .. boze jak nisko upadlam aby byc z takim sknera:(

Gość kuferkowa baronowa
do rykkk, proszę się nie śmiać, ogólnie śmiech to zdrowie, ale tu sytuacja jest poważna, śmiech jest nie na miejscu!!!

To skandal, że myslał że kobieta z klasą się nie zorientuje. Boże to musiała być trauma dla ciebie:O Ja bym się załamała jakbym musiała przebywać w pomieszczeniu z zasłonami ze sztucznej tkaniny:(

dalo mi to do myslenia...wlasnie wy uzywacie perfum za 7 tys a ja jakies gucci...Poklocilam sie z nim przy samym wejsciu do klubu :( Na dodatek zobaczylam kolezanke z torebka za 12 tys a ja marne 7 w reku:( Boze:(

Gość ponetna seksowna blondyneczka
i na dodatek popuscilam w majtki, a mialam biale spodnie... :(

Gość sorry ale ja pilem
skkody za 55 tys. to co najwyżej z ubiegłego roku, więc mu wytłumacz, że zaczął się nowy

no lwasnie....samochodem za 55 tys to ja jezdzilam majac 20 lat:( a teraz mam 26:( boze:(

a do tego bylam u fryzjera..marne 1000 zl za ulozenie fryzury a mja koelzanka miala brylanty we wlosach i ma prywatnego fryzjera przy niej na 2 doby!!!!!!!!!!! Co za dziad z mego faceta

Nie wiem czy nie zainteresuje sie na powaznie jego znajomym.Zarobki rzedu 80 tys ,to juz nie 30..jezdzi mercedesem za 300 tys....dom w Sopocie, na Sycylii plus dom w Zakopanem

Gość kuferkowa baronowa
Ewel, Ty sobie nie żartuj ze mnie, Ty wiesz jakie toksyczne są sztuczne takniny? spać wsród czegoś takiego? toż to obraza każdego ludzkiego istnienia! tygrys też się wkurzył, ale juz mu przeszło, na poprawę humoru zadzwonił do znajomego i na Trzech Króli będziemy mieli w naszym apartamecie nowe mahoniowo-cedrowe meble do sypialni, te z zeszłego roku do wiosny będą juz niemodne, tak się cieszę, ze on i ja mamy podoby gust, ohhh

Gość kuferkowa baronowa
blondyneczko, marnie, faktycznie marnie, nie wiem co Ci radzić, bo moze zamiast brać się za tego 80 tys., sprawdz czy za nim nie czai się taki 250 tys.? brylanty we włosach? jesteście w Moskwie?

W polsce jestesmy...moja znajoma kocha brylanty

Baronowa no proszę cię, ja nie żartuje. Ja bym była sama zła za takie coś. Rozumiem wiec twoje oburzenie i tu nie ma czego żartować tylko nalezy współczuć. Ze też cos takiego w Paryżu... Ach ten świat schodzi na psy:O Niedługo bedziemy o biedote żebrającą się ocierać na ulicy:O

czy warto byc z facetem ktory placi marne 1000 zl za fryzjera? za taka sume to mozna jedynie podciac 2 cm wlosy :(

Gość sorry ale ja pilem
wkurzony tygrys, który dzwoni po nowe meble, to dopiero musi być widok, a właściwie o jakiego tygrysa się rozchodzi, takie zwykły, bengalski czy z wyspy bora bora?

ponentna- 1000zł za fryzjera? No daj spokój to śmiechu warte:D Twój facet chyba nie wie ile dobry fryzjer kosztuje:O

Gość kuferkowa baronowa
no to fakt, ale trzeba być wyrozumiałym dla zwykłych prostych ludzi, oni też tworzą ten świat! miałam ostatanio taki kaprys, żeby się przejechać metrem w Warszawie, zupełnie nie rozumiem, dlaczego tak się później pieklili wszyscy, przecieć metro było zamknięte tylko przez 6 godzin, mówiłam tygryskowi, że wystarczy jak wydzielą mi osobne wejscie i jeden wagon, ale on się uparł i całą linię na 6 godzin unieruchomili, a ludzie od razu w krzyk, rozumiecie coś z tego?

dlatego rzucam go jak wrocimy ale najpierw wykorzystam te 50 tys zl ktore mi sprezentowal na male zakupy...pfff tez mi cos...za 50 tys zl to ja moge zaledwie kupic sukienke na sylwka:( ale dobre i to...a potem znajde innego:)

Gość kuferkowa baronowa
sorry ale ja pilem - a już Cię polibiłam i nawet myślałam, zeby Cię zabrać na kolejną wyprawę po smalec, ale widzę, że Ty jednak jesteś takim złośliwcem, co się mojego tygryska czepiasz?

Baronowa niestety pospólstwo tworzy nasze państwo:( Podnieśli krzyk, bo zazdroszczą, ich ledwie stać na przejechanie jednego przystanka i to na gapę. No cóż szkoda mi takiej biedoty:( ale życzę im dobrze. Autorko 50000zł na sukienkę? No średni się wykosztował, ale lepsze to niż nic.

Ohhh to taka sama przygode mialam z moim misiem- niedlugo ex na Gubalowce...Ajakos tak mi sie zachcialo powdychac wiejskiego powietrza. Straszne bylo zamieszanie. Mowilam ze wystarczy abym sama wsiadla do kolejki z narzeczonym a do kolejnych wpuszczac reszte ludzi ale tak moj misio zorganizowal ze przez 4 godziny nie bylo wjazdu na Gubalowke dla pospolstwa..I ten gniewny tlum na dole...komicznie w sumie wygladali.tak szaro...Nawet uronilam lezke ,tak mi ich szkoda bylo :( A potem ze szczescia :)Zostawilam kasjerce drobne 4 tys...az sie rozplakala,Nie rozumiem kopletnie. 4 tys to kosztuja moje trufle w mini sloiczku ,a takich sloikow zjadam wiele w ciagu tyg...ale coz, nawet te drobne potrafia wywolac lzy szczescia :)

Gość sorry ale ja pilem
szczerze mówiąc też cię chciałem wziąsc na wyprawę "ze smalcem dookoła świata", oczywiście razem z twoim tygryskiem, ktokolwiek to jest

i te marne dorbne ktore zostaly mi po smierci ojca:( ledwie 25 tys na miesiac do konca zycia:( mam mysli samobojcze:(

Gość kuferkowa baronowa
nie ze smalcem, ale za smalcem, będziemy szukać nowych gatunków smalca, a podróż zaplanujemy tak, żeby tygryskowi w biznesach towarzyszyc; dziękuję Ci, bo już mysłalam, ze to będzie kolejny nudny rok!

Gość misio kutva z dębowej
ponetna seksowna blondyneczk powiem krótko kocham takie tanie, puste larwiatka jak Ty. Nie chcę żebyś tego odebrała w dwuznaczny sposób. Nie mam ochoty a ni się z Tobą kochać ani czuc do Ciebie czegość o czym i tak nie masz zielonego pojecia. Lubię po prostu widzieć taki kicz jak Ty. Bez urazy naturalnie. Najlepsze jest to, że perfumy, ciuchy i imprezy nigdy nie dodadzą Ci klasy, wdzięku i intelektu oraz animuszu.

Gość kuferkowa baronowa
jak to dobrze mieć pasję, moją pasją jest smalec - wiem, brzmi głupio, ale pewnie nawet nie wiecie, ile kryje się w tym słowie i produkcie blondyneczko, daj już spokój, Twoja sytuacja nie jest najlepsza, ale nie przesadzaj, inni mają gorzej, prawda Ewel?

Gość sorry ale ja pilem
tak, za smalcem brzmi znacznie lepiej