Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny ale porządny

Żałuję, że jestem przystojny - interesują się mną głównie lafiryndy

Polecane posty

To nie jest płytkie ale zauważyłam ze nie umiesz zainteresować nie ciągniesz tematu kina czy nawet tego myślistwa. Lafuryndy odstraszysz wiedzą ;) I wojna Św czy II ? co myślisz o Hitlerze? itd itp

Można być albo porządnym, albo pożądanym zgadzam się z tym,tego nie da się pogodzić.Trzeba zadać sobie pytanie czego tak na prawdę pragniemy...

Gość samosia sia sia
ja się wędkarstwem nie interesuję ale szczupaczka 1,5 na kija złapałam za młodu :D

Fakt, może w łóżku świetny nie jestem, gdyż mam problemy z przedwczesnym wytryskiem, ale na Boga - łóżko nie jest najważniejszą rzeczą w życiu! Dla mnie kobieta nie musi być dobra w łóżku! Jak jest piękna i porządna, to mi to starczy. Dobre prowadzenie się kobiety jest ważniejsze od tego jak dobrze robi loda. Co mi po lodzie, jak ona niewierna będzie, ale wcześniej się puszczała, zdradzała i spała z kimś za pieniądze, bądź dla korzyści finansowych? Kobieta, która zdradziła to dla mnie gówno, a taka która spała z kimś dla korzyści materialnych to kurwa

akurat wędkarstwo dla mnie jest nudne,ale jeśli ktoś potrafi rozmawiać o tym z pasją to ....wyslucham i tym z chęcią

Ale jego strania nie mają tu nic do rzeczy. Po pewnym czasie każdy ch*j się znudzi. Moze sobie przypiąc tam kokardkę, wbic księcia Alberta, pomalować no ale co to zmieni? To w dalszym ciągu bedzie ten sam ch*j. jeśli facet dba o siebie,nie wymiguje się od seksu ze swoją kobietą i ma duże libido to zdrada mu nie grozi.Taka prawda;)

Gość ach mój Boże
" czy przypadkiem kazdy człowiek tak nie postępuje? Ja rozumiem, ze celowo przymuszasz sie do poznania bliżej kogos kto Cie odpycha fizycznie i kojarzy sie negatywnie (z cechami, którymi gardzisz)? " oczywiście, że wszystko i wszyscy poddawani są przez nas JAKIMŚ ocenom stosując miarę wg naszych potrzeb i systemu wartości, ale autor jest jedną wielką chodzącą krytyką - on jest ten dobry, śliczny, apetyczny - a wszystkie, które na niego zwrócą uwagę to lafiryndy. W praniu okazuje się pewnie deczko inaczej - on jest niekoniecznie chodzącą atrakcją, skutkiem czego jest odtrącanie go przez dziewczyny, które potem on (i za to) tak ostro krytykuje. Zdradzają nie tylko lafiryndy, ale także takie, które nie są w pełni usatysfakcjonowane w związku i szukają następnego. Potem najczęściej znajdują (mniej-bardziej idealnego niż nasz bohater) i odchodzą, czym zasługują sobie na przydomek rzeczonej lafiryndy. Napisałam, żeś marudny - SAMI wręcz skwitowała twoje autorze wynurzenia prowokacją. Coś w tym jest!

Porządna kobieta nigdy nie zdradzi, a puszczalska szmata zawsze sobie do zdrady znajdzie powód

Gość Kasia..-
WItam was czyalam wypowiedzi autora, jestem pod ogromnym wrazeniem tego mezczyzny, ja jesem w zwiazku ponad 4 lata z mezczyzna o podobmym swiatopogladzie.Dlaczego was to tak dziwi ze facet szuka porzadnej kobbiety z ktora chce stworzyc zwiazek oparty na zaufaniu i milosci, nie szuka puszczalskiej laski ktora chodzi z byle kim do lozka gdyz ceni kobiety ktore maja wyzsze wartosci.Dlaczego nie potraficie go zrozumiec????? Chyba wiekszosc to tu faktycznie puszczalskie laski ktore szukaja wrazen, i przydadkowy sex jest dla nich czyms naturalnym , dlatego nie potrafia zrozumiec o czym autor pisze, przykre ale prawdziwe. do autora Zycze ci wytrwalosci, napewno znajdziesz kobiete ktora doceni twe wartosci.powodzenia.Zaslugujesz na taka kobiete.

Gość dla mnie to prowo jakiejs
kobitki, normalny zdrowy na ciele i umysle facet takich tekstów nie pisze, w dodatku na damskim forum.

znam wiele osób pożądanych i porządnych, w tym - uwaga - mężczyzn! Tylko myślisz, że znasz. Tak naprawdę udaja porządnych żeby być pożądanymi przez pewną naiwną grupę kobiet.

Gość Żelisława kocham Ciebie

Kobieta, która zdradziła to kurwa i gówno. Porządna osoba nigdy nie zdradzi!

Gość jest multum takich kobiet
które nie miały wielu partnerów, żadnych poza poważnym związkiem - ba, często w ogóle żadnych! Bardzo porządne! Bierz!!! To są te bardzo brzydkie :P

Gość Kasia..-
A jak ma mowic? czy tak nie jest?

Dlaczego od razu bardzo brzydkie? Mam ładne i porządne koleżanki, więc zapewniam was, że takie kobiety istnieją i mają się dobrze. Niestety nie jest ich wiele, a często są zajetę

Kobieta zdradza faceta - winny jest facet, bo nie dawał jej tego czego potrzebowała. Facet zdradza kobietę - winny jest facet, bo facet to swinia. Ok,inaczej więc bo widzę,że nie ogarniasz- zdrada nie ważne czy kobiety czy też mężczyzny to nie tylko wina tego kto zdradza,ale też tego kto jest zdradzany🖐️

Gość jest multum takich kobiet
Skoro takie znasz, to co stoi (leży? :P ) na przeszkodzie??? Oj, domyślam się - nie chcą Cię. :D

Starałem się dbać o kobietę, jak mogłem, ale i tak zostałem zdradzony. Okazało się, że jej kochasiem był jej kolega, które dość dobrze znałem

Gość Kasia..-
ludzie przeciez on ma racje! dlaczego nei potraficie zrozumiec???? szuka norlanej kobiety z ktora chce stworzyc zwiazek oparty na zaufaniu i pieknej milosc.nie szuka laski puszczalskiej a teraz takowye"damy" pchaja sie same do lozka, on takiej nie vchce Bardzo podobaja mi sie Twoje wartosci.

Gość ach mój Boże
"kobitki, normalny zdrowy na ciele i umysle facet takich tekstów nie pisze, w dodatku na damskim forum." zgoda! > kasia droga kasiu - trochę przeginasz - między tym, czego oczekuje od kobiety autor, a "lafiryndą" jest wiele "odmian" dziewczyn dla autora wszystko nosi znamiona puszczalstwa - duży dekolt, mocny makijaż - skreśla je na starcie - a dlaczego kobieta z większym dekoltem (choć osobiście specjalnie mi to nie odpowiada) nie ma być porządną dziewczyną??? co to za bzdury. Nie! - to musi być prowokacja!

Okazało się, że jej kochasiem był jej kolega, które dość dobrze znałem było trzeba pilnować:)

Nigdy nie pisałem, że duże dekolty noszą puszczalskie. To raczej była złośliwa uwaga co do panny Eweluś, która niestety puszczalska, z tego co pisze jest

Gość Kasia..-
skromna porzadna dziewczyna nie lazi z dekoldem do pasa, popatrz teraz co sie dzieje, jak nawet naprawde mlode dziewczyny sie ubieraja.maja po 13 lat a wygladaja na 20 kilka

Gość Hej Złotko
Ewelus miała ponad 15 partnerów i przygody :O

Gość Kasia..-
ewelus ciebie twoj facet musi pilnowac????jakie ty glupoty piszesz