Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

zadajesz pytanie,a potem masz w d*** jak ktos chce Ci pomoc? i piszesz "a tam"???

pisze a tam bo myslalam tak jak jedna z was napisala ze moze zarodek sie zagniezdza a tu okazuje sie ze nic

superburek przykro mi;/ mi juz tez nadzieja poszła w pizdu:P ale w sumie to nawet dobrze bo bym cały tydzien sie nakrecała teraz czekam na okres niech szybko przychodzi bo zwariuje Satyna moze faktycznie to owulacyjne krwawienia ja tez nigdy nie mialam takich no ale jak mialas okres i wogole nie wiem naprawde;/

gucci to angielski ebay i musialabys za funty kupowac i miec konto jak na allegro,jest tam tych testow od groma do koloru do wyboru, ale Tobie nie beda potrzbne,wierz mi!!! basiula>jeszcze walcz i nie trac nadziei!!!

superburek to juz objawy na okre kiedys takie mialam a to napiecie przedmiesiaczkowe raczej przy ciazy nie wystepuje procz bolesnosci piersi i brzucha a ja zawsze tak mialam przed okresem przedtabletkowym moj organizm wraca juz do normy

ja chyba mam jakies konto na ebayu tylko funty juz sie skonczzyly ale polska karta moglabymchyba przez peypala, ale skoro mowisz ze sie nie przydadza;)

Trzymaj sie Burku!!!!!!! Trzymam kciuki za Ciebie!!! za wszzystkie trzymam ale za Ciebie naajbardziej;)

Gość izulek_2006
hej.miałam dzis dwu godzinne bierzmowanie...kadzidło doprowadziło mnie do słabosci...musiałam siedziec...ale naskrobałyscie...jedna poniosło...hee hee smiac mi sie chce jak czytam i odpowiedz z tym e tam...ja tez czasem mam tak ze pisze i ktos w tym czasie trzy posty da...moje kochane to forum jest dla nas...by radzic pocieszac itp...a nie obrazac...buziaki dla was...uwielbiam was....

mierzyłam sobie temp. mam 36.3 a dziś mam 25 dzień cyklu. czyli raczej pewnie przyjdzie wredna @. Ja też trzymam kciuki za nas wszystkie ale chyba najbardziej za ciebie superburek, nalezy ci sie wkoncu za tyle zmarnowanych cykli. Zobaczysz juz nie dlugo bedziesz nam pisała o 2 kreseczkach. nie wiem czemu ale tak sobie ubzdurałam ze jak superburek zajdzie to ja zaraz po niej :) ogładalam ostatnio nigdy nie mów nigdy i tam tez główna bohaterka nie mogła zajsc w ciaze, nawet in vitro jej nie pomogło a potem bach i podwójne szczęście - bliżniaki się trafiły :)

mnie powoli brzuch boli tak jak podczas okresu tylko tak bardzo bardzo leciutko. okropnie nie chce mi sie isc jutro do pracy :( bym sie chciała wyspac a tak o 6 pobudka, ale pocieszam sie ze juz niedlugo i sobie odpoczne, tak sobie mysle ze pewnie jak mi sie umowa skonczy i troche gorzej bedzie finansowo to pewnie wtedy zajde, ale da sie rade :)

Gość izulek_2006
hej.miałam dzis dwu godzinne bierzmowanie...kadzidło doprowadziło mnie do słabosci...musiałam siedziec...ale naskrobałyscie...jedna poniosło...hee hee smiac mi sie chce jak czytam i odpowiedz z tym e tam...ja tez czasem mam tak ze pisze i ktos w tym czasie trzy posty da...moje kochane to forum jest dla nas...by radzic pocieszac itp...a nie obrazac...buziaki dla was...uwielbiam was....

gucci 24 mam przeczucie ze po tym co piszesz na bank sie nam niedlugo pochwalisz 2 kreseczkami :) moja gin ma do 14 .03 urlop a ja zaraz 15 sie do niej wybiere na cytologie. i zobaczymy co z tym moim etradiolem. bo poki co mam go strasznie niski :( i tak czasem sobie mysle ze moze to przez to nie zachodze, albo przez ta zła cytologie ?

Gość staarająca
dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa - faktycznie mało byłam aktywna ale miałam szalony miesiąc i wogóle chciałam odpuścić to pisanie czekanie itd i tak z głupoty zrobiłam dziś ten test bo nakupiłam jakiś za pare złotych i potem 3 godziny wpatrywałam się że ta kreska jest napewno... pozdrowienia dla wszystkich starających się - mam nadzieje że lepiej was poznam i już będe w temacie czytając wasze posty

hej kobietki!!!! Ja tylko na chwilkę!!! Bezskutecznie próbuję dobudzić moje Dziecię...do żłobka na 8.00 a Paula śpi jak zaczarowana...nawet na siedząco!!! Zawsze tak mam po weekendzie:( Czekam na dobre wieści Gucci, BP:) satyna to plamienie okołoowulacyjne...nic się nie martw tylko działaj!!! Bureczku my rezerwujemy ten cykl ok? Ja juz po @ więc niebawem zaczynam:) Miłego dzionka!!! Idę budzić tą moją Gwiazdę:) Buuuuziolki!!!

hej laseczki ja juz na kawce:) co za okropna noc prawie wogole nie spałam moj mąż tez nie a biedak o 5 musiał wstac ta pełnia okropna!! alle juz na szczęście po wieje u nas że hej. Po przytulnku wczoraj z mężem powiedział mi niestety ale dostaniesz okres mój mąż to wyczuwa bo jest ciaśniejsza i troche mi głupio pisac:P ale ma inny smak. Pms mi znikł wczoraj miałam okropny nie wiem co sie dzieje chyba na ta pełnie tak sie czułam mierzyłam rano temperature 37.2 więc malutka brzuch jak bym miała okres dostac więc bedzie lada dzień Superburek jak Ty sie czujesz?? jak głowa?? paula ja też mam wielką nadzieje że Wy długostaraczki będziecie pierwsze macie pierwszenstwo a co należy sie może zając przyniesie Wam pozytywny test ciążowy napewno:))

hej basiula i reszta :) mnie juz glowa nie boli,ale usnelam wczoraj tak szybko,ze az dziwne! dobrze basiula,ze Twoj maz taki doswiadczony hehe moj to zielonego pojecia nie ma,jak chce mu cos powiedziec tu musze zlapac za raczki i tlumaczyc jak dziecku pomalu,pokolei hehe wkladka po nocy czysta,ale ja wiem,ze to tzw cisza przed burza!!!

Paula>tak,rezerwujemy ten cykl:) wiesz co?wierze,ze cyfra 25 bedzie dla mnie szczesliwa! BP> bardzo dziekuje za mile slowa,Ty lepiej nie patrz na mnie i nic sobie nie wymyslaj z tym,ze Ty po mnie,bo ja tu pewnie zostane,a Wy wszystkie wozki pchac bedziecie hehe

superburek ja juz jestem z moim we wrzesniu bedzie 6 lat wiec on juz wie:P:P:P sama sie dziwie ale on wie hhehehe a moze ty miałas kobieto plamienie implatacyjne wowww hihihi oby oby:):):) a temperatura jaka??:D

to moj dopiero za 4 lata bedzie tak doswiadczony ;) hehe temperatura 37,3 ten bol glowy wczoraj to znajomy bol przedmiesieczkowy byl:(

nie spada:) u mnie dzis 37.2 kilka dni przed okresem wiec jest niska w ostatnim cyklu to mialam rano 37.4 w dniu okresu a wieczorem dostalam okres nie znam za bardzo sie na temperaturach ale ja mialam nadzieje ze w dniu okresu jest tak wysoka a teraz to mam nizsza kilka dni przed juz sie nie moge doczekac jutra bo bedziecie testowac:D

dziewczyny pisały że sobie mierzyły temperature pod pacha zmieżyłam z ciekawosci 35,5 co to za temperatura nie jestem przez chora ani osłabiona brak slow

superburek nie ma sprawy gdzie mieszkasz?? ja juz mam cała chate posprzatana więc teraz świruje a dzis mam doskonały humor hehehe

to 380 km wiec a wieczor bym dojechala:P:P moi bracia mieszkaja w wawie wyjechali na studia i juz tam zostali poznali zony załozyli rodzine i widze ich 2 razy w roku teraz przyjezdzaja na swieta:):) jupi:) a 24 kwietnia jade na imprezke do wawy 25-lecie slubu moja mama pochodzi z warszawy i mam tam rodzinke

to poczekam z oknami na tego 24 kwietnia ;) ja w Warszawie studiowalam i pracowalam zanim wyjechalam do Londynu,teraz mieszkam tu na nowo od lipca :) a pochodze z miasta polozonego niecale 100km od Warszawy,wiec dosc czesto mamy wizyty rodzicow badz sami do nich jezdzimy :)

Witam wszystkie! Ja tej nocy spałam jak suseł! Najbardziej cieszy mnie to,że wraca mi apetyt! Wczoraj na kolację jadłam pieczywo! Basiula, no Twój maż to faktycznie ma wyczucie :D a co do temperatury, to się nie masz czym przejmować,każdy ma inną. Ja np też mam bardzo niską 35: 35,5; 36. Superburek, też nie znoszę myć okien! Też pochodzę z miasteczka niedaleko Bielska,ok 16km, i mam blisko do mamy. Z resztą mamy zamiar się tam przeprowadzić, bo dom i działka prawie są na nas. Od wczoraj jakoś tak optymistycznie się nastawiłam, że już o niebo lepiej się czuję i pogoda piękna itd, a tu dziś mój mąż musi jechać na szkolenie do Pruszkowa do pt :( i nie będzie ze mną u gieni jutro :(

elix biedna:( bedziesz miała usg robione jeszcze więc będziecie razem dzidzia Wam będzie machac;) jezeli chodzi o temperature pod pacha to ja sobie do jaj mierze bo ona i tak nic nie wskazuje a ja mam wszystkie znaki na niebie ze dostane okres wiec juz po ptakach czekam jak ta cholera przyjdzie i znowu starnka hihi:)