Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

no jasne i to owocnie tylko Paula nie stresuj sie uda sie:) ja rozwaliłam mężowi auto przejełam sie tym w cholere potem wyjazd i nie myslałam o tym wogole i wyszło nawet sobie wiesiołek kupiłam hehe no własnie dziewczyny która bierze OPEAROL dajcie znac to Wam wysle po co ma mi leżeć jak Wam sie może przydać któraś dziewczyna pisała wczesniej że będzie brać bo nie ma śluzu płodnego i lekarka mówiła że cięzko sie zachodzi w ciąże ja miałam sucho jak nic i sie udało więc głowa do góry:)

Basiula,ja też nie miałam w ogóle płodnego śluzu.Zanim zaczęłam brać tabletki,to miałam,a jak odłożyłam,to zero,a się też udało :) A przytyłam już ok 4kg :D Paula, owocnych staranek przed wyjazdem męża :)

Paula to można powiedzieć, że teraz my idziemy łeb w łeb... :-) ja dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę clo. To jest mój drugi miesiąc z tym specyfikiem. Mam nadzieję, że tym razem się uda :-)

Gość ewka41217
kuzynka rok temu kupiła niebieskie ubranka wózek itp. bo lekarze do 8 miesiąca twierdzili że to chłopiec a 2 tygodnie przed porodem okazało się że dziewczynka:) i mamy małą Antośkę:) Teraz druga kuzynka też twierdziła że to dziewczynka (jest w 5 miesiącu) ale wczoraj okazało się że lekarz juz nie wie czy to chłopak czy dziewuszka:) więc z tymi ubrankami Elix to spokojnie:) ehhh chciałabym mieć już takie problemy... Pozdr

ja też znam jeden przypadek moja kolezanka z technikum była w ciąży cały czas mówiła że dziewczynka na przerwach dawałysmy jej propozycje imion bo ona miała tylko dla chłopca heheheh urodziła chłopca ale ja myśle że takie pomyłki są jedne na milion

oriananana no faktycznie łeb w łeb....a miałaś jakieś dolegliwości? Ja dziś wezmę już 3 tabse...i mam wrażenie że skutki uboczne to mogę mieć jeszcze po odstawieniu tabletek. Aż się boję tej owulki, bo od 3 m-cy mam strasznie bolesne, że chodzę na no-spie...a po clo czułaś jakąś różnicę?

kurcze dziewczynki:( Dzwoniłam po wynik cytologi:( mam jakis stan zapalny to coś poważnego? Nic mi babka w rejestraci więcej nie powiedziała..a ja moge isc dopiero do lekarza po @...' A jak mam cholera isć jak ona wcale nie chce przyjść....kurczę juz nie daję rady..mam dośc gapienia się na własne gacie za przeproszeniem:(

Hej:) U mnie bez zmian, @ nie ma. Bureczku co u Ciebie? Kiedy masz termin @? Jak tam było u energoterapeutki? Bo chyba byłaś ostatnio?

Jutka nic się nie martw na zapas, jak stan zapalny to dostaniesz tabletki dopochwowe i przejdzie:) A jak nie możesz doczekać się na wizytę to możesz kupić sobie w aptece lactowaginal na odbudowę flory bakteryjnej.

ja to sie nie moge doczekac @ ....ile mam czekac Dupka skonczyłam brac w pon.i nadal nic....:(

Gość izulek_2006
no Basiunia gratuluje nareszcie cos ruszyło....ja juz mam 15 tydzien..ładnie tyję brzuszek rosnie...dzidzia ma jakies 10 cm z nozkami...nie znam plci marzy mi sie córcia..synka juz mam....ale byle by zdrowe było...no kolej na nastepna...nie poddawaj sie satyna... witam nowa kolezanke... uaktualnijcie tabelke

izulek dziekuje;) jutka no psia mać co jest z tym okresem;/ a to zapalenie to napewno nic groznego przepisze Ci gin jakies czopki czy globulki i przejdzie:) a kiedy masz sie zgłosic do gina jak nie dostaniesz okresu?? gucci a robiłaś test??

powiedział ze mam sie zgłosic jak bede po...:( Pojde do niego za dwa tygodnie jak nic sie nie zmieni w przyszłym tygodniu jade na wypad na pare dni wiec w nastepnym sie umowie..psia mac dobrze powiedziane:(

dziś nie robiłam testu, może jutro spróbuje, ale pewnie zrobie a za godzinę @ przyjdzie.

jutka po wyjezdzie czy dostaniesz okres czy nie idz i koniec mam nadzieje że na wyjezdzie sie wylusujesz i dostaniesz okres a potem juz nie ehehhe:) guccia czujesz sie jak na okres??

nie wiem na co się czuję, w pracy swędziały mnie cycki a potem sutki szczypały, brzuch dziś nie bolał mnie wcale i jestem zmęczona. Raz zrobiło mi się mokro i myślałam ze @ ale jak poszłam do łazienki to tylko biały śluz był. Ale nie chce mi się wierzyć w ciąże.

Guci kochana :) a moze jednak???Zadna z nas nie chce wierzyc,kazda ma jednak nadzieje:) Ja mam jakies przeczucie z e bedziesz nastepna:) Ja tez mam jakis dziwny sluz nie wiedziec skad:(

gucci u mnie było bardzo duzo białego śluzu po owu pisałam o tym nie raz bo zawsze susza nawet w dni płodne brzuch mnie bolał niby na okres ale troche inaczej a teraz to zupelnie inaczej dzisiaj jak lezałam to czułam ze mi ktos jajniki ściska i najwiecej mnie brzuch boli jak leże;(sutki ani cycki wogole mnie nie bola nie mam nic zasinione narazie wszystko bezobjawowo

Basiu wielkie gratulacje:* zycze teraz zdrowka dla Was obojga:) a Maluszek niech pieknie rosnie:) Natchnelas mnie nadzieja bo u mnie tez malo sluzu po tych tabletach...

bureczku :) cos mało zaglądasz do nas:) gucci a test robisz jutro jak nie dostaniesz?? loonah dzieki a u Ciebie co tam??

cześć dziewczyny. wpadłam się przywitać. Basiula, wielkie gratulacje!!! dałaś mi nadzieję, bo u mnie właśnie z tym śluzem kiepsko. po prostu suchoty ... od następnego cylku mam łykać wiesiołka, już go sobie zakupiłam ale mam cichą nadzieję, że nie będzie potrzebny. czekam i czekam, miesiąc jeszcze tak bardzo mi się nie dłużył, a to dopiero 23 dc. test już czeka na dnie szuflady. tak samo jak Wy mam nadzieję, że teraz będzie już z górki i każda z nas w najbliższym czasie zobaczy 2 kreseczki. Buziaki

hej dziewczyny! mój organizm chyba zwariował :( mam dziś 24 dc do 21 brałam te tabletki, teraz mam przerwe i czekanie na @ :( , piersi mnie juz tak mocno nie bolą, tylko troche a tak zawsze przed @ mnie bardzo bolaly juz tak od owulacji, jedynie strasznie co jakis czas mnie swedza az głupio sie juz drapac. raz mam sluz jak plodny , raz sucho i tak pare razy w ciagu dnia :( a rano wstaje tak do 10/11 jestem prawie nieprzytomna, ledwo siedze w pracy jak zoombie , powieki same mi opadaja a spie tyle co zawsze, ale wogole taka jakas bez zycia jestem, a wracam z pracy to mi sie chce spac i jak bym sie polozyla po pracy to bym spala do wieczora :( przytyłam kg bo mam chetke na cos slodkiego i nie moge sobie odmowic heh taka bez woli jestem cos. to pewnie przez te tabletki a tu jeszcze jedno opakowanie mam. mialam zrobic dzis test ale nie mam odwagi :(

Basiu ja nie wiem co zrobię jutro, nie chcę poraz kolejny się rozczarować a z drugiej strony muszę wiedzieć w jakim jestem stanie zanim wyruszę w podróż. więc czas mnie nagli bo moja lekarka przyjmuje tylko we wtorek i czwartek a mi potrzebny byłby dupek albo leteina i takie tam rozterki .

Aga oby wiesiołek nie był potrzebny:) Mam nadzieję że Basiula to dopiero początek, że wkońcu nadciągnęla prawdziwa burza ciążowa:)