Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

Gość oookmooo
wiem ze króciutko sie staramy ale mi sie wydaje ze to wiecznosc jest! leci juz 4 mies czekam teraz za @,jutro rano zrobie test bo juz wytrzymać nie moge:) wiem cos o tym moja "był" kumpela była narkomanka a w ciągu roku 2 spłodziła jedno po drugiem i na dodatek chłopcy zdrowi jak ryba sa:) Musi mi pewni blokada jakas puscic i wtedy sie uda:) ale cięzko jest nie myslec o tym w ciagu dnia w sumnie brak czasu bo praca,ale przychodzi wieczór to nic innego w głwoie tylko dzidziuś:) pozdrawiam i napewno do następnego:)

Gość ewka427
basiu no chcę chce babla jeszcze:) ale zachodzimy w ciążę w 2012 jakos sierpień wrzesień:) Chyba że wcześniej wpadniemy bo nie biorę tabsów już:) Gin mi dziś coś zrobił z moją myszką i mi krew leci:( Chyba z sexu nici:/ Dupek jeden.... Po raz pierwszy byl niedelikatny... A może po prostu mi w szpitalu za dużo o jeden szef zrobili:D Ale jak mi wetknał wziernik to mi aż nogi wykręcilo:/ Sorka ze tu takie szczegóły walę:D monia melduj się :) Rodzisz czy nie rodzisz??:D basiu a ja wlasnie tez miała wziąść tę 6 w 1 i dałam ciała bo się przejęzyczyłam jak sie pytała którą chcę no a ja się zorientowałam dopiero jak małą drugi raz kuła:/ no ale co tam:) Ważne że Gabi przeżyła to w miare bez więszego stresu:)

hej byłam wczoraj u lekarza i oczywiście zero rozwarcia żadnych skurczy nie mam ;-( dostałam przekaz bo to już 41 tydzień na wywołanie tego mojego łobuza ;-) w piątek m am sie zgłosić do szpitala wiec pewnie w poniedziałek już wyjdę jak bedżie wszystko ok

hej laski:) Ewcia ja też bym tak chciała drugie dziecko w przyszłym roku od połowy sie starać ale mój mąż nie chce nawet słyszeć o drugim dziecku chce jedno i koniec nie wiem co to będzie może w przyszłości mu sie odmieni tłumacze sobie to tak że jak Sandra będzie starsza to sam zobaczy że jej brakuje rodzeństwa może sama będzie o tym mówić nie wiem...... Ale ten lekarz nie delikatny;/ u mnie było to samo myślałam że mi rozerwie w srodku wszystko jak mnie badał w srode znowu ide w koncu po tabletki bo musiałam jakies badania krwi porobić teraz kochamy sie w gumie nie jest zle jestemy wygłodzeni na maxa więc może byc:P Monis twoja Martusia to jak moja Sandra tak jej dobrze było w brzuchu mamy że tydzien po terminie wyszła:P trzymam kciuki mocno mocno oby wszystko poszło dobrze lekkiego porodu i wiele pięknych cwil od kiedy Martusia będzie na swiecie to są cudowne chwile które pamięta sie na zawsze:) Laski jak sie u Was spedza święta?? co gotujecie może jakies nowe przepisy dacie na sałatki:) czy inne potrawy wielkanocne:) miłego dnia:)

Gość kasiaWLKP
Hej Laski:)Dawno mnie tu nie było:) Mam pytanko;p Spóźnia mi sie 4 dni @:D:D:D:D testu jesszcze nie robiłam poniewaz poczekam do konca tygodnia moze akurat sie pojawi@:( Bola mnie strasznie piersi,pobolewa mnie delikanie brzuch.krzyze czasmi tez i od 2 tygodni jakoś mam ochote zwymiotowąc odbija mi sie ale nic nie wylatuje naszczescie:Dihi...jak długo beda mie piersi itd bolec denerwuje mnie to starsznie..;/ pozdrawiam cieplutko:)

Gość kasiaWLKP
Laseczki nie musiscie odpisywąc ja juz wszystko wiem poleciałam po test:) i wyszły 2 kreseczki:)różowiutkie:):):)rano jeszcze dla 100% pewnosci zrobie jeszcze jeden test. A Moj Misiu ma jutro urodzinki ale mu Supel prezent zrobie:):):):):):)

Gość kasiaWLKP
Dziękuje bardzo:*:)

Gość izulek_2006
no to Kasia gratulacje.uwazaj na siebie i łykaj kwas foliowy.

Kasiu gratulacje!!! Ja byłam na usg. Nie mam torbieli;) Mam kilka pęcherzyków, największy 18mm. Pan doktor powiedział, że bardzo możliwe, że jeszcze urośnie i coś z tego będzie. Jak w tym cyklu się nie uda to od następnego mam brać po całej tabletce clo. Na razie nie dostanę nic na pęknięcie ale gin zapewniał mnie, że jak pęcherzyk urośnie to pęknie sam, oby miał rację;)

Gość kasiaWLKP
Dziekuje Dziewczyny dzis dla pewnosci zrobiłam jeszcze z rana test i pozytwyny:) łykam cały czas kwas foliowy:) w pon wybieram sie do lekarza zobaczymy czy bedzie juz cos widac na USG czy jeszcze za wczesnie:) pozdrawiam:)

hej laski:)\ Kasiu jeszcze raz serdeczne gratulacje;) Victoria trzymam kciuki mam nadzieje że juz nie bedzie torbieli:)P) Jestem ciekawa jaka nasza monia może już tuli córcie:) co tam u was dziewczyny??

Kasiu serdeczne gratulacje!!! Victoria super że nie masz już torbieli:) Ja brałam clo 2 tab 2 razy dziennie. Tak sobie teraz myśle że my z B staraliśmy się o dziecko tyle czasu i nic, no i wychodzi na to że nie były nam dane dzieci a nawet bycie razem nie jest nam przeznaczone, rozstajemy się. Każdy ma coś przeznaczone i nie można robić nic na siłe.

guccci przykro mi;( mam nadzieje że znajdziesz miłość życia na zawsze:) i doczekasz się upragnionego dzidziusia powodzenia:) moja mała podniosła dzisiaj główkę wysokooooo i przekulneła sie z brzuszka na plecki taka jestem szczęśliwa bo sie tak bardzo bałam

Marlenka>bardzo mi przykro,zycze Ci zatem szybkiej wpadki z odpowiedzialnym,fajnym,dojrzalym i madrym facetem,ktorego zapewne wkrotce spotkasz :)

bureczku rozmawiałam dzis ze znajomą co ma ten sam termin co ty i tez nie czuje ruchów ale będzie zabawanie jak w tym samym czasie poczujecie:) hihihi hallooooo laski gdzie jestescie??

Hej :) Ja już tydzień do pracy chodzę... Już mnie wciągnęly obowiązki ;/ Kubuś jeździ rano do mojej Mamusi, kochany jest, nic nie płakał, szybko się przyzwyczaił :) Strasznie mi tęskno za tym czasem spędzonym razem z Kubulkiem, ale co zrobić... Trzymajcie się staraczki, brzuchatki i mamuśki :) Miłego wieczoru :) Kasiu gratuluję!

Gość kasiaWLKP
hej Dziewczyny:) Dziekuje jeszcze raz:):* Dzis na 13 ide właśnie do gin....boje sie strasznie!!! nie wiem dlaczego!!powinnam sie raczej cieszyc a ja boje sie :( a mam prosbe czy mogłybyscie mi kilka porad napisac np.co jesc pić czego nie pic itd,aha i czy moge farbowac włosy?czy raczej niee

Kasieńko żyj tak jak przed ciązą zrezygnuj tylko z papierosów i alkoholu możesz jesc wszystko oprócz tatara ale myśle że jak zjesz jednego ze znanego zrodła to nie zaszkodzi ciąża to nie choroba:) żyj jakk przed ciąża ja tak robiłam nawet sie opalałam w upalny dzień nad morzem mój lekarz zawsze powtarzał ciąża to nie choroba jak przebiega prawidłowo dostosowałam sie do tego i bardzo dobrze na tym wyszłam:) córcia zdrowa i dorodna bo jak sie urodziła to ważyła 4,3kg. W którym jesteś tygodniu?? bo jak poniżej 6 to nie ma sensu isc do lekarza bo może nic nie zobaczyć i będzie Ci kazał przyjść za 2 tygodnie nic sie nie bój wszystko napewno będzie dobrze:) trzymam kciuki i daj znac:) Paula sto lat sto lat:)!!! wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze niech spełnią sie twoje wszystkie najskrytsze marzenia:* odezwij sie do nas:)

Kasiu możesz farbowac włosy ja farbowałam na początku ciąży i gdzies w połowie potem przestałam bo chciałam wrócic do blondu i czekałam żeby mi kolor zszedł i włosy odrosły

Kasia>jeszcze owoce morza sa zakazane w ciazy,grzebanie w ziemi bez rekawiczek,kiedy np.przesadzasz kwiatki :)

Hej laseczki!!! Basiulek dziekuję za życzonka...moja córcia dziś na dworze na cały regulator spiewała mi "sto lat" myslałam że się porycze ze szczęścia:) Robiłam jej badanie krwi...tak "pro forma" bo dawno nie miała...odebrałam wyniki i się przeraziłam...wszystko niby ok, hemoglobina wzorowo, ale limfocyty ma podwyzszone i to sporo a strasznie obnizone NEU...przyznaję-umieram z niepokoju... Bardzo duzo spraw mi się nawarstwiło ostatnio...muszę iść z Paulą do okulisty bo kiepsko wyszedł bilans. Poza tym 26.04 mam wizytę u psychologa dziecięcego, bo przez niekompetętna pania przedszkolankę moje dziecko zamknęło się totalnie i w przedszkolu całkowicie wycofała się z życia...zanim wejdzie do przedszkola cała drży i robi sie lodowata z nerwów...masakra jakaś!!! Z Panią rozmawiałam i zmieniała nastawienie do mojego dziecka, mimo to Paula juz drugi tydz przechodzi traumę... Gratulację dla nowych Przyszłych Mamusiek!!!! Życzę zdrowych 9 miesięcy!!!

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) O dzieciach to ja narazie nie myślę, mam za duży mentlik w głowie, z jednej strony jest mi źle i zastanawiam się czy dobrze robie a z drugiej cieszę się... Te święta chyba będą smutne, będę musiała tłumaczyć się całej rodzinie:O Ale jest jedna pozytywna rzecz w tym wszystkim, dziś mam randkę z tym facetem o którym wspominałam że mnie podrywa, jestem podekscytowana:)

Gość kasiaWLKP
Byłam u lekarza ale niestety Go nie było nie dojechał wczoraj i za tydz we wtorek po świętac pojde:) z moich obliczen wynika na 5tydzien ale moze juz dalej bo w marcu miałam plamienie któe trwało 4 dni w kwietniu brak@ wiec kto wie który to moze byc dokładnier tydzien,przekonam sie po świetach:)

victoia, superburku, chciałabym się poradzić coś odnośnie tego zabiegu, chodzi mi o nakłuwanie jajników, miałaś moze to robione? pytam bo są bardzo różne opinie na ten temat. Będę miała laparoskopię robioną za 2 tygodnie na NFZ u mojego ginka, który stwierdził, ze raczej nie dochodzi do owulacji i wydaje mu się ze trzeba będzie ponakłuwać jajniki, dr z kliniki, który mnie prowadzi z kolei twierdzi że owulacja jest i że nakłuwanie jajników byłoby u nas najgorszą rzeczą, ze można byłoby sobie tym zaszkodzić. Chyba muszę powiedzieć o tym, tzn na pewno musze powiedzieć, by podczas laparoskopii tego nie robił, choć boje się jak zareaguje. Sama nie wiem, ale nie chce sobie zaszkodzić, a już na pewno, jak dr z kliniki mnie o tym poinformował, by się tego strzec. Napiszcie kochane coś o tym zabiegu, jak wasze wrażenia, czy faktycznie taki zły, jak czułyscie się po, jak długo dochodziłyscie do siebie, czu faktycznie po zabiegu boli. troche się boje:( Życzę zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt!

lolitka>ja nie mialam nakłuwania jajnikow,bo mialam owulacjerobia to najczesciej jak otoczka jajnika jest twarda np. i jajeczka nie moga wydostac sie na zewnatrz, mysle,ze moze warto skonsultowac to z jeszcze jednym lekarzem,masz jeszcze 2 tygodnie i moze wybierz sie do innego,trzeciego?!nie wiem kochana co Ci doradzic :( laparoskopii sie nie boj,powinnas szybko dojsc do siebie,ja w srode rano trafilam do szpitala,w czwartek rano zabieg i w piatek ok.12 w poludnie juz wyszlam do domu,czulam sie dobrze,choc bylam spiaca i duzo odpoczywalam po zabigu! dziewczynki!!! WESOŁYCH ŚWIĄT :)))

Lotlika ja nie miałam nakłuwanych jajników. Miałam laparoskopię w celu usunięcia torbieli. Jeżeli chodzi o nakłuwanie to moja znajoma zaszła w ciążę 3 miesiące po zabiegu a wcześniej starali się 2 lata. Myślę, że warto... pod warunkiem, że to brak owulacji jest u Was problemem. Wesołych świąt dziewczyny! Zdrowia szcześcia i spełnienia marzeń!