Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys1818

oczekiwanie na dwie kreseczki

Polecane posty

Gość justys1818

witam wszystkie kobietki starajace sie o malenstwo. mam 21 lat i staram sie z mezem o dzidzie. zrobilam juz jeden test ale to chyba bylo za wczesnie. jutro planuje zrobic kolejny bo juz 3 dni spoznia mi sie okres, strasznie sie denerwuje bo bardzo zalezy mi na tym zeby test wyszedl pozytywny. zapraszam dziewczyny ktore tak jak ja z niecierpliwoscia oczekuja na dwie kreseczki:)

hej justys dołaczam do Ciebie bo też tak bardzo pragnę ujrzyc te 2 wytęsknione kreseczki:) Mam 23 lata, zmęzusiem staram się od października ale nadal nic:( juz różne głupie mysli mi przychodzą do głowy :( Wczoraj dostałam nieszczęsną @, a liczyłam na fasolinke że moze się udało bo okres mi się spóźniał 6 dni, tak się cieszyłam :) a tu niestety :(

Gość PaTrYcJa222222222
to ja si edolacze tyle ze mam juz za soba 2 poronienia:( teraz okres mi sie spoznia 9 dni...mam objawy takie jakby ciazowe ale boje sie zrobic test

Gość agaz25
Czesc dziewczyny tez chetnie do Was dołącze zaczynamy teraz 3 misiac startan Tez poroniłam pierwsza ciaze :(

Hej kobietki :) Fajnie że jesteście:) Ja jak wyzej napisałam też miałam sytuacje z opóxnieniem @ no ale niestety przyszła i wszystkie nadzieje zgasły :( babeczki przykro mi i bardzo wam współczuje, tych nieszczęść:( ale musimy byc silne, napewno się uda znów zafasolkować :) Patrycja22222 jeśli mozna spytać wiesz co było przyczyną Twoich poronień? Ja też się tego boje jak w razie czego :( agaz25 obie jesteśmy początkujace staraczki ja też 3 cykl starań :) A u Ciebie jak z @ przed czy po?

hej dziew2czyny mozna sie przylaczyc?co prawda jeszcze nie styaram sioe o dzidzie ale planuje juz w najblizszym czasie :) Jesli wam to nie przeszkadza z checia z wami pogadam o tym i owym :)

Gość agaz25
Ja jestem w trakcie @ 2 dzien Okres tez mi sie spóżniał 5 dni myślałam ze sie juz nie pojawi ale niestety przyszedł Pewnie ze mozesz sie przyłaczyc im nas wiecej tym lepiej U mnie np. z badań po poronieniu nic nie wyszło tzn miałam zabieg ciaza obumarła w 5 tygodniu lekarz powiedział ze tak sie czesto zdaza ale strasznie to przezyłam Majeczka87 a Ty kiedy zaczynasz nowe starania?? pozdrawiam

Gość PaTrYcJa222222222
u mnie pierwsza ciąża obumarła w 9 tyg a druga w 4 :( lekarz tak samo mówił ze to się często zdarza

Gość PaTrYcJa222222222
prywatna sekretarkaa..mozesz sie dolaczyc :)ile masz lat?

Gość agaz25
Patrycja 2222 zrobiłas test? podziwiam Cie ze tak długo wytrzymałas zycze powodzenia i oczywiscie 2 kreseczek

Gość PaTrYcJa222222222
jeszcze nie zrobilam..moze jutro rano Tylko ja sie boje tak kolejnego poronienia

hej dziewczyny! agaz25 ja tez jestem w trakcie @, wczoraj pod wieczór dostałam :( myslałam że nie przyjdzie. Staranka zaczynam w tym miesiącu po @ Ty tez?

Gość agaz25
Bardzo dobrze Cie rozumiem naprawde bo ja sie tez tego strasznie boje ale lepiej zrób bo jak sie okarze ze jestes w ciazy to moze lekarz przepisze ci cos na podtrzymanie wiem ze sa takie tabletki trzymaj sie jestem z Toba pisz jak cos bedziesz wiedziec!!

Gość agaz25
Majeczka 87 my tez zaczynamy starania zaraz po @ kupiłam sobie testy owulacyjne i biore olej z wiesiołka i do dzieła:)

agaz a ten olej z wiesiołka to w czym pomaga? jaką masz o nim opinie? Bo wiesz czytałam jeszcze że dziewczyny biorą castangus, to taki lek ziołowy aby szybciej zajsć w ciąże słyszałaś o nim?

Gość agaz25
Bierze sie go na poprawienie śluzu płodnego czytałam duzo dobrych opini o nim bierze sie go do owulacji ja mam w tabletkach O costangus nie słyszałam ale słyszałam o ziołach ksiedza Sroki tez podobno dobre

A ty już długo bierzesz ten olej ? Ale bierze się go tylko do owolucji czy mozna codziennie 1 kapsułkę?

Gość agaz25
Teraz bedzie drugi mesiac bierze sie po 2 tabletki trzy razy dziennie ale ja biore 2 razy dziennie do owulacji Cykle mam zazwyczaj 28 dni choc ostatni był 33 dni pierwszy raz taki długi pozdrawiam

dzieki śliczne za info, jeszcze mam jedno pytanko, pewnie Ci przeszkadzam ale nie mam z kim porozmawiać:( Proszę powiedz mi kiedy zaczynasz w tym miesiącu starania bo ja identycznie jak Ty mam cykle 28 dniowe a ostatnio mi się przedłużył do 34, i teraz tak samo jak Ty mam @, tak więc kiedy mniej więcej wypada nam owulacja?

Gość agaz25
Majeczka87 nie przeszkadzasz ale sory wczoraj juz nie dałam rady pisac Mysle za zaczniemy tak od 12 dnia cyklu najlepiej starac sie co dwa dni ale najlepiej obserwowac swój śluz ja mam jeszcze te testy owulacyjne wiec sobie bede robic i zobaczymy moze sie uda Musze isc jeszcze do ginekologa na kontrole wiec go wypytam :) jest dosc kompetentny :) jak masz jakies pytania to smiało :) pozdrawiam

Gość szarlotka80
Cześć dziewczynki przyłączam się do oczekujących na dwie kreseczki....:(:( mam nadzieję że w tym cyklu się uda....dzisiaj mam 16 dzień....dopiero także czekanie i tylko czekanie....a to jest straszne....:(

Gość agaz25
Witamy :) no to czekanie jest straszne Zycze powodzenia :)

Gość miranda1976
To ja się przyłączę:) @ma się pojawić za 3 dni.Od 3 dni pobolewa mnie brzuch,ale tak lekko,bardziej jak by z prawej strony jajnik.Nie wiem czy to normalne że zaczął bolec(będzie)6-7 dni przed@.Mam lekkie mdłości,piersi bolą tak że po schodach wchodzić nie mogę.:(

to ja też się przyłączę jeśli mogę:) hmm.. no u mnie ostatni @ był 11.11.09 od tamtej pory cisza, też liczę na dzidzię ale dziś rano robiłam test i niestety jedna kreska:( ehh..:((

Gość agaz25
Widze ze watek sie rozwija fajnie w grupie zawsze raźniej:) Miranda1976 trzymam kciuki za Ciebie moze tobie sie uda bo jak narazie zadnej z nas sie nie poszczesciło pozdrawiam