Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do dupy...

Wczorajsza prasa doniosła, że mityczny punk G w kobiecej pochwie,

Polecane posty

Najczarniejszy jednak scenariusz byłby taki, gdyby mężczyźni się ową opinią zasugerowali. Przestali by istnieć wyśmienici kochankowie, no bo niby po co się starać jak kobitka i tak nic nie czuje.

Gość A psik...
Sęk w tym, że kobieta nie żyje w próżni pojęciowej. Skąd np. wiesz, co to jest "orgazm", Nuna? A skąd wiesz, co to jest (a raczej nie jest :) punkt G?

Gość A psik...
No wiesz, Nuna, nie jeden, pożal się Boże "mężczyzna" jest jak najdalej świadomości, że uprawa seksu może być dla kobiety źródłem wielkiej satysfakcji i głębokiego spełnienia. Nic nigdy nie słyszałaś o egoizmie?

Jak już wcześniej ktoś napisał obojętnym jest dla mnie samo nazewnictwo. Znaczenie pojęcia jednak zrozumiałe. :-p

Oczywiście, że słyszałam. Tylko jakie to ma znaczenie? Ty gdybałeś i ja to robiłam. Egoiści byli, są i będą i oby omijali kobiet szerokim łukiem!

Gość A psik...
Ejże, Nuna, skoro nie wiemy, jak co się nazywa, to skąd możemy wiedzieć, że to coś w ogóle jest?

No proszę Cię..nawet ludzie po śmierciach klinicznych, nie mogących nazwać przedmiotu doskonale wiedzą do czego służy. Czy punkt G będzie nazwany w ten czy inny sposób to nie ma znaczenia. Większość i tak się zorientuje o co chodzi..a ten przecież jak sam nam doniosłeś nie istnieje.

Gość A psik...
Nuna, na litość, werbalna komunikacja społeczna jest możliwa jedynie dzięki długotrwałemu procesowi wymyślania pojęć i doskonalenia ich precyzji. Bez tego ani rusz, nie tylko w zakresie skomplikowanych najprzeróżniejszej natury, lecz nawet w obszarach najprostszych, najmniej abstrakcyjnych. Żebyśmy i Ty, i ja, jednakowo definiowali pojęcie chleba, najpierw musimy nad tym wspólnie popracować.

Filozofujesz Mój Drogi i chyba znacznie odbiegasz od tematu.:-)

Gość A psik...
Skoro zaś napomknęłaś coś o zjawisku śmierci klinicznej, to zważ, jak ułomnie człowiek, który sobie swobodnie lewitował poza własnym ciałem, z jaką trudnością potem usiłuje opisywać swoje wrażenia ludziom, którzy z tym doświadczeniem się nie spotkali. Najczęściej używane są porównania: "coś na kształt", "jakby", "podobnie jak". I nie może być inaczej.

Gość A psik...
Ja filozofuję, albowiem mam taką naturę, Nuna. :-) A co, wolałabyś, żebym jednak pociągnął opisany przez Ciebie realistycznie wątek orgazmu, łechtaczki i związanych z nimi przyjemnościami?

I jak to się ma do sensu tego co przekazać próbowałam we wcześniejszej wypowiedzi? Coś czuję, że ta nasza dyskusja donikąd nie zmierza i chyba pora ją zakończyć.:-p

Jaka była celowość Twej ostatniej wypowiedzi? Sądzisz, że brakuje mi intymnych rozmów? Muszę powiedzieć, że mocno mnie rozczarowałeś. Miłego dnia.

Gość A psik...
:-) Nuna? To Ty miałaś choć przez chwilę wewnętrzne przekonanie, że dyskusja ze mną zmierza do czegokolwiek konkretnego?

Gość A psik...
Nawzajemnie, Nuna. Nie sądzę jednak, żebym dał Ci jakiś konkretną podstawę dla powstania w Tobie uczucia rozczarowania moją osobistością. :)

Gość karoolek..............
widze , ze wielu tu ma problem z rozumieniem tego co im sie mówi poczytajcie sobie sami zatem odsyłam do linka , spokojnie tam nie ma wirusów .... http://www.viamedica.pl/g...43&VSID=90da16d