Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem blisko

czy gdybym byla seksowniejsza moj chlopak chcialby kochac sie ze mna czesciej?

Polecane posty

Gość jestem blisko

Nie chce powiedziec, ze nie czuje, ze jestem sexy dla mojego chlopaka, ale kochamy sie srednio raz na 3 dni. Zastanawiam sie czy gdybym miala bardziej ponetne cialo to on mialby ochote kochac sie ze mna czesciej? Mam pytanie do facetow czy zauwazyli, ze ilosc zblizen zalezy od atrakcyjnosci ciala partnerki? tzn kiedys mieli mniej atrakcyjna partnerke w stosunku do obecnej i zauwazyli czestsza ochote na seks? Czy tez libido raczej pozostaje na stalym poziomie? Od pewnego czasu meczy mnie mysl, ze ze gdybym miala bardziej ponetne cialo moj chlopak mialby czestsza ochote na zblizenia, nigdy nie zdarzylo sie zeby w ciagu jednej nocy bylo wiecej zblizen, nigdy nie nachodzi go ochota na drugi raz, a czytalam o parach ktore moga sie kochac nawet kilka razy w nocy...

Skarbie, częstotliwość sekszenia nie jest miernikiem twojej atrakcyjności. Chodź oczywiście im będziesz atrakcyjniejsza tym lepiej.

ale problem wolała bys mieć faceta co ci sie ubrać nie da? i tylko by sie bzykał?

Gość jestem blisko
polka nie, chodzi mi o cos innego zastanawiam sie czy gdybym miala bardziej ponetne cialo chcialby sie ze mna kochac czesciej i sparawialoby mu to wiecej przyjemnosci Jestem dla niego atrakcyjna, ale moglabym byc bardziej ponetna jestem bardzo szczupla, nietkorzy wrecz mowia ze chuda i mam male piersi... moze czerpalby wiecej przyjemnosci z seksu gdybym byla kraglejsza widzialam zdjecia jego bylej dziewczyny, wydaje mi sie ze miala bardziej kuszace cialo i zastanawiam sie czy nie mial na nia czesciej ochote niz ma teraz na mnie...

Mysle, ze wyglad, ponetne cialo nie maja wielkiego znaczenia...napewno podobasz mu sie jesli zdecydowalisce sie razem zostac? ;) Moze on mysli, ze jest dla Ciebie nieatrakcyjny? Lub tez duzo stresu w pracy,inne problemy ... etc.

Gość jestem blisko
mirandaz dzieki za komentarz, ale brzmisz jak kobieta:) a ja wolalabym uslyszec zdanie mezczyzn, bo to sa w koncu ich odczucia i moze podziela sie anonimowo

Gość jestem blisko
Moze gdybym zgolila wasy i zrzucila wage do powiedzmy 80 kg chcialby sie ze mna kochac ie tylko od tylu :-(

"widzialam zdjecia jego bylej dziewczyny, wydaje mi sie ze miala bardziej kuszace cialo" I to był błąd nie porównuj się z byłymi swojego faceta bo napsujesz sobie i jemu masę krwi. Najlepiej i najzdrowiej by yło gdybyś ich na oczy nigdy nie widziała. "bardziej ponetne cialo" takie coś nie istnieje dla niktórych bardzie jest chorobliwa chudość dla drugich bardziej chorobliwa grubość i co będziesz się tak dostosowywać? Jak macie stworzyć związek trwały to musi ciebie kochać a nie twój wygląd bo wygląd jest ulotny.... " ze ilosc zblizen zalezy od atrakcyjnosci ciala partnerki?" Nie ma to znaczenia bardziej temperamentna i pomysłowa kobieta daje o wiele więcej przyjemności niż nudna lalka. Zapewniam cię że ta pierwsza będzie miała bardziej udane życie erotyczne od tej drugiej. "Czy tez libido raczej pozostaje na stalym poziomie?" Libido to potrafi być wredna świnia dzisiaj jest jutro się gdzieś zawieruszy a pojutrze sięga takiego poziomu że kobieta ma ochotę uciekać ;) "nigdy nie nachodzi go ochota na drugi raz" a ciebie nachodzi? to go zmuś :D jak będzie narzekał to się możesz zacząć martwić i z nim "poważnie porozmawiać"

Slyszalam czesto opinie facetow, ze kobieta nie musi byc ani zgrabna ani piekna....ale!!!: Musi miec TO COS! Musi miec w sobe cos z aniola i z diabla....odpowiednia mieszanka czyni ja SEXI! ;) wyglad to tylko jeden z dodatkow jak ladne szpilki czy szminka...:)

Gość super glue
Kleopatra nie była zbyt atrakcyjną kobietą, a bawiła się facetami jak szmacianymi laleczkami.

Gość _Misiek_
Spróbuj go przekonać że 1 raz to mało. Kwadrans przerwy i powtórka. Drugi raz z pewnością będzie bardziej smakowity.