wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kolokokta................24................6............ .....1.02 Anja.S ...................32................24..................02. 02 Majeczka87 ............23................3...................03.02 Agaz26...................26................3............ ......03.02 malva1983.................26.................2.......... ......11.02 wiolkcia..................27................10.......... . .....15.02 szarlotka80.............29..............2............... .....16.02 nerwusek26...............26...............1............. ......17.02 kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2............ ......24.02 Karolinka................24.................?........... ......? natalka1234.............?..................?............ .....? Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 justys1818................21................3........... .......? posegregowałam nas w tabelce i usunęłam kilka dziewczyn które się już dawnooooo nie odzywały na forum. jak wróca to zapewne się dopiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Luty 5, 2010 Czekajaca i jak?bylas u lekarza?nadzerka?ja testu nie robilam..wlasciwie to chyba nie chce.mam dosyc tego "nastawiania sie"ze a moze wyjda 2:/ ..chyba po prostu poczekam do kolejnej @ i wtedy zadzialam z testem.mimo bylam u kumpeli ktora ma dziecko-przeslodkie.patrzac na malego zastanawialam sie jakbym wygladala z brzuchem,jakie byloby moje dziecko itd. no ale marzenia..i jeszcze jego blekitne,duze oczyska!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 Hej dziewczynki ...:)Ja w pracy.....niestety dzisiaj sama zasuwam bo reszta na urlopie./..a żeby było śmiesznie w nocy mnie przeziębienie złapało...:(Katar i stan podgorączkowy....kiepsko się czuję i tylko o łóżku myślę.... I przepraszam za brak przepisu na szarlotkę!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(Na śmierć zapomniałam, tzn wzięłam od mamy ale zapomniałam tu wkleić....obiecuję że wieczorkiem wkleję jak z pracy wrócę...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonka1 0 Napisano Luty 5, 2010 czesc dziewczyny jestem nowa na tym forum mam problem jestem 2 miesiace po laparoskopi jajnikow z zespolem pco nieustannie sie staramy o dziecko i nadal nic wiele osob pisze ze po tym zabiegu zaszlo w ciaze dosc szybko czy moze ktos mi napisac czy z uplywem czasu szanse na dziecko sie zmniejszaja czy moze byc tak ze do efektow moze dojsc takze puzniej po kilku miesiacach bardzo was prosze o odpowiedz jestem bardzo niecierpliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 stronka1 niestety ja Ci w tej kwestii nie jeste w stanie pomóc. ale myśląc tak "na chłopski" rozum to im dłużej to tez dobrze- tak jak z lekami- niektóre po 3 miesiącach dopiero pokazują swoje rezultaty. ale każda z nas jest zupełnie inna i to sprawa bardzo indywidualna- niektóre zachodza zaraz po zabiegu a inne później- niestety zostaje tylko czekać. ojejciu chora kolezanka musi iśc do pracy i jeszcze sama:( wspólczuje- ja tez sama neistety cały dzień ale a szczęście bez przeziębienia tylko z bolem głowy ale zaraz łykne tabletku i bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaagulec Napisano Luty 5, 2010 hej Stonka :) a u mnie nic... i od poczatu... staran ciag dalszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaagulec Napisano Luty 5, 2010 Saga19, ja to mam dosyc. mowie sobie ze nie czekam a jak jedna wyszła to jakoś tak smutnawo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 WITAM, niedawno wróciłam ze szpitala a teraz szykuje rzeczy mezowi i robie pranie. Zapisałam sie do rodzinnego na pn, jakis facet zastepuje moja lekarke bo jej nie bedzie do konca mies wiec nie mam wyboru i musze isc do niego :( wiolkcia tal, chce skierowanie na morfologie, OB, poziom zelaza, test na toksoplazmoze (tak jak piszesz) no i te hormony , tylko nie wiem ile za nie zabule. A jak mam akurat ten niby @ to jeszcze w srode bym mogła zrobic hormony. LH,FSH,TRESTOSTERON. I moze jeszcze jaki hormon zroibic??????? Zobacze na ile mi kasy starczy :( Bo te hormony drogie, to jest skandal ze nawet kobiety w ciazy płaca za badania hormonów!!!!!!!! WIOLKICIA tak codziennie biore FOLIK na zmiane z ELEVITEM :-) A TY?????? SAGA do lekrza najwczesniej ide we wtorek. Ale to chyba @ mi sie zaczeło. Brzuch boli i na podpasce jest co nieco, takie lekkie krwawienie. Ja bym zrobiła test, ale jezeli uwazasz zaczekac to szanuje TWOJE zdanie. A kiedy masz termin @@@@@??? Szarlotko to przerąbane masz ze jestes sama w pracy i nadodatek chora :( Duzo zdrówka CI zycze!!!!!!!!! STONKA WITAJ!!!!! Wiec powiem CI tak..... Moja siostra miała robiona laparoskopię jakies dwa lata temu. Potem na chwilke jej sie wyregulowała @! ale potem znowu sie zaczeły zaburzenia. Brałą lekarstwa pózniej na wyregulowanie i na koniec brała DUPHASTON. A teraz jest mama słodkiej tygodniowej córeczki :-) Wiec to cos dało! I zaszła w ciaze ponad rok po laparoskopi!!!!! Wiec mam nadzieje ze i u CIEBIE BEDZIE dobrze!!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!! Kurcze przez te plamienia to ja teraz nawet nie wiem czy to jest @ to co teraz mama :( Pomózcie!!!!!!!!!!!!! Boli mnie brzuch, jajniczki troche no i wypływa na wierzch wydziuelinka, takie słabe krwawienie, ale jest. Wiec to chyba wreszcie słaba !, co mylsicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 Cześć dziewczynki....właśnie wróciłam z pracy....katar mnie męczy jak jasna cholera.....a nic nie biorę na wszelki wypadek...:(Tylko homeopaty.... I szukam teraz sposobu na szybkie odmrożenie piersi z kurczaka:):)Znacie jakieś??:)20 minut mam he he:) Wiecie co?? Ja też wcinam kwas foliowy ale lekarz przepisał mi większą dawkę niż w Foliku czyli 5 mg , oprócz tego biorę prevital -witaminki dla kobiet w ciąży.....no i mam się starać.....tyle mi pozostało..... Jutro niestety wypada moja sobota pracująca.....i muszę się męczyć....z choróbskiem....:( Czeakajaca....a znając siebie to ja bym test zrobiła....na Twoim miejscu....:)Ale dobrze że juz do lekarza będziesz szła....Co do hormonków zapłaciłam prawie 150 zł za LH , FSH , testosteron, progesteron , estradiol , prolaktyna....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 SZAROLOTKO to za fsh,lh i testosteron to chyba zapłace 80 złotych? Do tego na toksoplazmoze tez płatne :( No ja Folik i tez preparat witaminowy dla kobiet ciężarych ELEVIT. Moja ginekolog mówiła ze według badan podnosi płodność :) Szarlotko test? Jak mam 21 dni plamienia a teraz niby okres??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 SZAROLTKA mieso zamrozone najlepiej jest zanurzyc całe w lodowatej wodzie na iles tam !!!!!!! I sie rozmorozi raz dwa :)sposób mojej mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 SZAROTKA mieso najlepiej rozmrozic wsadzajac je do lodowatej wody na troche! Sposób mojej mamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 Czekajaca...a ja je zalewałam wrzątkiem:):):)Ale już się udało:)Pichcę teraz kurczaczka z warzywami i ryżem....no i czekam na mężusia....:)dzisiaj znowu mi się chce baraszkować...chociaż nie te dni:):)he he.....kurczę jak ja nie chcę 16 @....:(....Mąż mi wybywa 11 lutego na jakiś tzw. rejs twardzieli...będą płynąć do Szwecji w taką pogodę!!!!!!....coś czuję że mi mąż schodnie po powrocie...a wraca 14.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 Szarlotka to meza nie bedzie 3 dni? Wrzatkiem nie, bo mieso sie potem zaparza i traci wartosci!!!!!! SCINA SIE! ZIMNA woda z kranu, pare minut i sie rozmrazaja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 SZARLOTKO JAK MASZ NA IMIE? JA SYLWIA! A czemu pisłaas ze na moim miejscu bys zrobiła test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 Zycze by 14 @ nie przyszedł! U mnie jest to dziwactwo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 ja robiłam: progesteron, testosteron, prolaktyne, andriostendion i zapłaciłam ok 150 zł- zdzierstwo normalnie- nie wiadomo po co płcimy na tą kase chorych jak i tak przewaznie prywatnie się leczymy albo i tak trzeba płacic ;/;/;/ ja jeszcze 1,5h i jutro dniówka, poniedziałek i tydzień urlopu:):):)) nareszcie bo juz padam normalnie i dobija mnie zima- chce wiosne- ciepełko, sloneczko i dzieciątko :):):) wiem wiem ze wszystko w swoim czasie ale trzeba marzyc :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 Czekajaca...pisałam że zrobiłabym na Twoim miejscu skoro te plamienia podejrzane..... A na imię mam Maryśka....czasem Majka na mnie wołają...:)Najczęściej znajomi...mąż do mnie ładnie Marysia mówi...jakoś w jego ustach to mi się to imię podoba....a tak go wcześniej nie cierpiałam:) Nooooo 3 dni mojego nie będzie...zostawi biedną babę samą:(:(:(no trudno niech si wyszaleje bo jak zaciążę to już tak mu śpieszno do imprez nie będzie he he he:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 No jasne MARYSIU :-) Niech sie wyszaleje! Mój niegdzie niewychodzi bo nie ma kumpli :-) Zawsze razem chodzimy :-) Marysia ładne imie :-) Ale dlaczego, jak dostałam teraz @? Narazie lekkie krwawienie jest? A te takie wycieki trwały 20 dni........ Test........ WIOLKCIA A TY JESTES WIOLA? NO to isntym skandal te badania :( Zapytam sie w przychodni ile bym zapłaciła za te badania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 Koszmar....opieka ciężarnych bezpłatna to jedna wielka bzdura....i tyle.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 Szarlotka i podobno raz a trymestr trzeba robic jakies badanie tez bardzo płatne :( Niewiem co myslec jak mi o tym tescie piszesz.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 tak tak Wiola jestem :):):):) no niestety nasz rząd napycha sobie porfele naszym kosztem i jak narazie nie zanosi się na lepsze;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 5, 2010 No nie wiem...ja to durna baba jestem i jestem w stanie zrobić 6 testów pod rząd jak coś podejrzewam:):):) A co do badań....z pewnością kupę kasy stracimy na badanka jeszcze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 No niewatpie ze mase kasy stracimy jeszcze na badania i na lekarzy :( Wiolu i Marysiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 Sylwia niedługo idziesz do gina i tam się wszystko wyjaśni- nie nakrecajmy się dziewczyny bo potem bardziej dostajemy w kość. niebawem sie wyjaśni przyczyna tych plamień więc ja radze się wstrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 Wiesz MARYSIU ja to juz nie wiem co robic. Te wycieki miałam 20 dni , teraz niby takie słaby @ sie zaczeło. A WY CO MYLSICIE???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 WIOLKCIA masz racje chyba. A do lekarza pójde we wtorek chyba ze @ sie nieskonczy to we czwartek bo z okresem niepolece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 5, 2010 dokładnie tak- więc w przeciagu tygodnia się powinno wszystko wyjaśnić. :):):) będzie dobrze zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 5, 2010 WIOLA mam nadzieje ze to nic powaznego tylko te wycieki spowodowane tylko brakiem jakiegos hormonu i teraz @ przyszła słaba. A kiedy sie sprawdza prolaktyne i progesteron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 5, 2010 NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kolokokta................24................6............ .....1.02 Anja.S ...................32................24..................02. 02 Majeczka87 ............23................3...................03.02 Agaz26...................26................3............ ......03.02 malva1983.................26.................2.......... ......11.02 wiolkcia..................27................10.......... . .....15.02 szarlotka80.............29..............2............... .....16.02 nerwusek26...............26...............2............. ......17.02 kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2............ ......24.02 Karolinka................24.................?........... ......? natalka1234.............?..................?............ .....? Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 justys1818................21................3........... .......? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach