berbelek1 0 Napisano Marzec 8, 2010 jeny dziewczyny już nie wiem co myśleć ;/ może i za szybko na ten test ale wiecie już zaczynam wariować a jeszcze ten ból tych jajników co był po drugim staranku - nie wiem czy ten ból to dobry czy zły znak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 justys pranie trzeba zrobic i to obowiazkowo :P juz mam ten tescior,jutro ci wysle :) wrocilam z zakupow i na wkladce mam bezowa plame taka jak na @,ale wlozylam paluszka i nadal czysto...normalnie przy takiej plamie juz sie zaczyna lac powoli....nie wiem co o tym myslac,moj mowi,ze raczej dzidzi nie ma :( znowu podbrzusze mnie boli i sutki zaczely tez jak na @ :( wiecie co? chyba jednak dzidzi nie ma :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 berbelek stanowczo za szybko ten test...zaczekaj minimum dzien przed planowa @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 8, 2010 sat...poczekaj to może tylko plamienie!!!!!.....a tym bardziej z zakupów może się nadźwigalas????...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 malo wlasnie nosilam,wszystko da auta szlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 8, 2010 Witajcie kobietki. Sledziłam Wasze forum i powiem,ze nie jedna lze tu uronilam i nie raz sie smialam.Co prawda jestem juz na jednym forum ale mam nadzieje, ze to mnie nie wyklucza. Jestem mezatka od lat 3.Od 2 lat staramy sie z mezem o dzidzie i jak sie juz zapewne domyslacie nic z tego nie wychodzi.Mieszkam w Norwegii a tutaj badania sa naprawde drogie no i podejscie lekarzy takie zimne.Kupilam bilet do Polski na 16.03 i umowilam wizyte do gina na 18.03. Maz dojedzie do mnie za miesiac i tez sie przebada. Tak bardzo chcemy miec dzidzie...Czuje sie podlamana i czasem mam juz dosyc.Mimo to zawsze sie jakos podnosze z nowa nadzieja. To takie wkurzajace czekac na upragnione 2 kreseczki.Juz Ci sie wydaje ,ze moze sie udalo a tu idziesz do kibelka a tam @.Ahhh... P.S. Fajne z Was dziewuchy A gdzie sie podziala Czekajaca?? Miłego dnia kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 czesc czekoladowyszejku...witaj u nas..tak se tu smecimy i analizujemy,wspieramy i rozweselamy...dzien po dniu...@ za @... kazda z nas przeszla chwile pelne nadzieji i rozczarowan...zapraszamy do naszego skromnego grona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia26 Napisano Marzec 8, 2010 witam!!postanowiłam także do as dołączyć.staram się o dzidziusia 9 cykl i nic.robiliśmy badania moje wyniki ok maż miał słabe plemniki bierze cały czas witaminki1był u urologa,który powiedział ze jeżeli kobieta jest płodna(czyli ja :) ) to mamy 100% szanse,i co tu myśleć jak na razie nic nie ma:( dziś mam 15dc.starania w trakcie.teraz trzeba czekać do 30-31dc bo w tedy powinna przyjść @ale osobiście jej nie zapraszam tak bym chciała żeby to był prezent wiosenny...przepraszam za chaotyczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga1210a 0 Napisano Marzec 8, 2010 Witam!!! mam pytanko co myslicie o tym: a mianowicie niemam okresu od 3 miesiecy bralam tabletki anty novonette 4 lata przestalam brac i bylam u ginekologa powiedziala ze wszystko jest ok cytologia takze a okresu jak niemialam to niemam.... raz na jakis czas pojawiaja sie brazowe plamienia ale trwaja gora dzien i bardzo slabo... robilam 3 testy ciazowe i wynik negatywny... co o tym sadzicie?? pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 aga jak dla mnie to zmien lekarza.moze sie na tym nie znam,ale jak kocieta nie ma @ przez 3 miesiace i nie jest w ciazy,to cos tu jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 cześć i czołem Kochane Kobietki w dniu naszego święta. swięto oczywiście fajne ale uwazam że dzień kobiet powinnysmy miec codziennie- a nie tylko raz w roku dostawac od mężczyzn prezenty i życzonka- a co :):):):):) może zacznę od siebie- wiecie co dziś zobaczyłam w toalecie??? sluz płodny- jacie nie widziałam go baaaaaardzo dawno- kilka lat- więc pracują jajniki :):))) dalej boli ten prawy. dziś kolejny monitoring. s28 również czekam na wieści od ciebie po wizycie u ginka- mam nadzieje ze będa duzo lepsze. ja zapewne odezwę sie dopiero jutro bo w domciu będe po 23-ej i chyba do kompa nie będe podchodzić- raczej zabiore się za pranie :):):) berebelek- test ciążowy zdecydowanie za wczesnie zrobiony. jak chcesz już wiedziec to idz na betę ona napewno już bedzie wiarygodna. szarlotko koniecznie porozmawiaj z mężem- to napewno Wam pomoże i oczyści wasze relacje, bedzie już wiedział czego potrzebujesz, będziesz spokojniejsza i szybko będzie dzidzi. malva- dalej trzymam kciuki za Ciebie i oczywiście za sat sat- ta plamka wcalenie nie wyklucza ciązy- przecież do 3-go miesiąca ciąży mogą wystąpic plamienia. czekamy na twoją bete :):):) nerwusek, czekająca co z Wami??? justys już coraz bliżej- dasz rade :):):):) czekoladowyszejk witam na pokładzie- faktycznie dziewczyny sa tu supernakie- totalne wsparcie i zrozumienie oraz doradztwo. Mam nadzieje że podczas tej wizyty w Polsce uda Wam się dowiedzieć czemu tak trudno Wam poczac fasolkę. madzia mam nadzieję że tym razem Wam się uda i będzie ten prezencik. jak sa słabe to powinnaś im pomóc w dotarciu do celu, po praniu fik nogi do góry na kilka minutek a potem na brzuszku trosze poleżec- nie korzystac z toalety do rana :) aga1210a ginek powinien dac Ci tabletki na wywołanie @, po tabletkach czasami trzeba troszkę zaczekac az wszystko wróci do normy. Joanka jesli chodzi o oeparol to ja go brałam, na mnie nie zadziałał bo okazało się ze moje problemy maja podłoże hormonalne, ale czytałam dużo wypowiedzie dziewczyn które go chwaliły i pomógł im w zaciążeniu. to leki ziołowe więc Ci nie zaszkodzą :):):):) to chyba na tyle. mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, a jesli tak to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 8, 2010 Ja myslalam o wiesiolku, bo ten moj sluz taki raczej marny jest.I zaczynam z temperatura tak pozadnie.Zobaczymy co tam gin powie.Jak bede u niego to bedzie moj 15dc wiec powinnam miec owu.Moze wreszcie cos ruszy w tym temacie. Dzisiaj @ mi sie skonczyla wiec od razu zaczynamy :)Wlasnie dzwonil maz, ze wraca z pracy, mam nadzieje, ze jakiegos kwatuszka przywiezie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 to teraz najprzyjemniejsza część pracy nad dzieciątkiem przed Wami- tylko najlepiej co 2-3 dni by nasionka miały się kiedy zregenerowac :):):):) a jesli chodzi o wiesiołek to najlepszy jest włąśnie pod nazwą oeparol. jesli problemów zzdrowotnych nie masz, bądz hormony wszystkie oki to można go brać a jesli wyniki sa nie bardzo to raczej nie przyniesie żadnego efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 no i prosimy o wpisanie sie do naszej tabelki czekoladowyszejku :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 8, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> malva1983...........26.............3............ ...08.03......Elbląg sat....................29.............1........... .....8.03 szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 berbelek1...........21...........1...................13-1 5.03. Joanka 30............29............2...................4.04........ Wawa czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.........Elverum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 8, 2010 Malo optymistycznie wygladam w tej tabelce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 no coś ty, fakt ze długo już się staracie ale zobacz na wiek :):):) a tak powaznie to robiłaś już sobie jakies badania czy teraz dopiero zaczynasz przygodę z ginkiem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02 malva1983...........26.............3............ ...08.03......Elbląg sat....................29.............1........... .....8.03 berbelek1...........21...........1...................13-15.03. szarlotka80.........29.............3............ .. 15.03......Gliwice nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko justys1818..........21.............4......... .14-20.03.......żywiec wiolkcia..............27............11.......... .....22.03.........Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum Joanka 30............29............2...................4.04........ Wawa poukładałam datami @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 8, 2010 czesc dziewczyny:) witam nowe kolezanki. ja dalej sie zastanawiam czemu na tym owulacyjnym byly dwie kreski......... nic nie boli ani sluzu nie ma wiec na owulke to nie wyglada:( ale czytalam ze niektore testy owulacyjne pokazuja dwie kreski jak jest ciaza bardzo wczesna ktorej test ciazowy jeszcze nie wykryje. moze to znak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 8, 2010 pewnie znow niepotzrebnie sie nakrecam ale patrzcie co znalazlam: Test owulacyjny wykrywa ciążę Dlaczego? to jest tak naprawdę jego wada bo krzyżuje się z hormonem ciążowym HCG w niskich wartościach, ale konstruując test i jego czułość zakładaliśmy, że człek będzie testował w okolicy owulacji. Test krzyżuje się z HCG na poziomie 10 co oznacza, że przekroczenie tego poziomu powoduje pozytywny test owulacyjny (1-2 dni od zagnieżdżenia) na wszelki wypadek dzis poprzytulam sie z M:) ale jutro zrobie znow test owulacyjny moze wyjda znow dwie kreski a to bedzie oznczac ze to wcale nie byla oznaka owul. buzaki dla was:* sory ze tak ciagle o sobie tylko pisze i zawracam wam glowe ale komus musialm sie wygadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 justys moze faktycznie to dobry znak :):):) ale na wszelki wypadek zalecam pranko dziś :):):):) nie zawsze owulka daje jakies objawy- z drugiej stony pisałaś ze juz miałaś bóle jajników- więc kochan u Ciebie to niezła zagadka :):):) w każdym bądz razie działaj dziś :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 8, 2010 bede dzialac napewno:) ale jak jutro znow na tescie owul beda dwie mocne kreski to juz napewno bede wiedziec ze to nie byla owulka:) tylko u mnie to jest tak 28 luty bol lewego jajnika (wg.mnie owulka) 6 marca znow bol tyle ze tak jakby w sciance macicy po jednej stronie. juz sie pogubilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 8, 2010 Wiolkcia ja mam 23 ale moj maz 37 wiec on juz od dawna marzy o dziecku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 justys ty za nic nie przepraszaj!!! a po co jest to forum? by moc sie wygadac i zeby ktos tego "sluchal"...na tym to polega,kazda z nas wyplakuje swoje bolesci i wspiera inne kolezanki,po to tu jestesmy :) zobacz na mnie chyba za bardzo zaobsorbowalam forum wlasna osoba...za co przepraszam ale glowa do gory dzis pranie z wirowaniem :P a juz niedlugo 2 kreseczki,a raczej napis"ciaza" :P bo to ten specjalny dobrej wrozby test bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 8, 2010 ide lulu,wroce pozniej,ledwo zyje...nie jestem w stanie przeczytac tego co piszecie,bo oczka mi sie zamykaja i tak caly dzien :( robilismy wlasnie grila na dachu ze znajomymi,a ja sie polozylam spac...wygonili mnie momentalnie :P wiec zobaczymy sie pozniej,pap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 8, 2010 dzieki sat. co ja bym bez was kobitki zrobila:) moj M dopiero o 23 wraca wiec bedzie wykonczony ale dzisiaj sie mi nie wywinie i spelni swoj malzenski obowazek:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 8, 2010 no tak justys jeśli jutro wyją znów 2 kreseczki to owulka to nie nie jest :):):) oby to był dobry znak justyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 8, 2010 Justys a mówiłam:):):):)Mówiłam że szybciej będziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanka30 0 Napisano Marzec 8, 2010 Dobry wieczór kobietki w dniu naszego świeta! Sat... jesteś rewelacyjna w swoich bezposrednich slowach :-) " i pamietajcie,po zakonczeniu prania nogi do gory,najlepiej oprzyjcie pupe o sciane,bardzo wygodna pozycja,a kto wie, moze robaczekwtedy latwiej sie szuka jajeczka" Chyba dam to do przeczytania mojemu M, bo on dziwnie patrzy na mnie gdy robie swiece:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 8, 2010 hej szarlotka, wiolkcia:) kurcze ale bym chciala zeby sie udalo w tym cyklu:) a co tam z wami? jakies objawy macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach