Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Sama bym chciała wiedziec... mam krwawienie tzn podczas siusiania poleci pare kropelek i ciut na podpasce . Cycki doslownie pulsuja mi w srodku, czuje w nich goraco i bola. Boli mnie podbrzusze ale inaczej jak podczas @ bo jest to takie punktowe klucie ponizej pepka i promieniuje do pachwin przypomina klucie jajnika podczas owulki z tym ze jest bardziej bolesne. Nawet mi brzucha nie wywalilo tak jak przy @... :( Termin mam za 3 dni pierwszy raz mi sie zdarzylo ze przyszla wczesniej zawsze mam cykle regularne po 28 dni moze z piec razy zdarzylo sie ze przyszla 1-2 dni po terminie ale nigdy wczesniej... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla czyli jeszcze nic straconego bo czesto sie zdarza ze przychodzi krwawienie a ciaza jest. sama mowisz ze wyglada to u ciebie inaczej niz zazwyczaj. ja tez mialam przez 2 dni takie lekkie plamy z krwi na papierze i przy korzystaniu z toalety a ciaza byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Najgorsze jest to ze oprocz naszego temaciku nie mam z kim o tym pogadac... :( M wysłucha ale nie zrozumie, a do mamy nawet nie pojde po ostatnich akcjach... :( Moze jest jakas nadzieja... Justys a jaki kolor miala ta krew?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Oprocz forum nie mam z kim o tym pogadac nawet... M mimo ze wysłucha to i tak nie zrozumie a do mamy nie pojde po akcjach ostatnich... :( Justys a mialas jakis bol? I jaki kolor miala krew? Moze jest jeszcze jakas nadzieja... :( Dziekuje Wam wszystkim slonka za slowa otuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla powinnas zatestowac !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla najpierw to byl sluz taki jasno brazowy a potem czerwona krew, najpierw jasna a potem ciemna ale z dnia na dzien zanikla i znow byl jasno brazowy sluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 JUSTYS bardzo, bardzo mi przykro i współczuje...... A z drugiej strony gratuluje CI ze tak dzielnie sie trzymasz! Zycze CI duzo siły, wytrwałosci i pogody ducha! I oczywiscie powodzenia na badaniach w szpitalu! Mam nadzieje ze po nich juz wszystko bedzie wiadomo!!!!!! Trzymam kciuki mocnnnnnnnoooooooooooooooooo No własnie NERWUSKU powinna juz byc @ bo ostatnim czasy miałam najdłuzszy cykl 52 dniowy a to juz dzisiaj 53 :( Temperatura niska a @ nie widac :-( Nie martw sie na badanku wsyzstko bedzie okay! Wierze w to !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys a jakie mialas objawy?? jakis bol itd i jakiego koloru byla krew jezeli mozesz mi napisac? :( Dziekuje Tobie justys i reszcie słoneczek za wsparcie nawet nie wiecie ile one dla mnie znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamila ja tez radze zatestowac w dniu spodziewanej @ jesli sie nierozkreci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamila dla nas wszystkich wsparcie to wiele.. Po to tutaj jestesmy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Czekajaca a Ty testowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla wyzej napisalam jak ta krew wygladala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 A mialas jakies bóle slonko?? bo z opisu krwi to na razie podobnie mam. A obfitość? Sorki ze tak wypytuje ale nie mam sie kogo zapytac:( Nerwusku rano moze zatestuje... tylko czy jest sens:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 sens na pewno jest wiec zatestuj z rana i daj znac !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 samo powtarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 kurcze leci tylko na kibelku i dosłownie pare kropli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 nie łaź co chwile do wc !!!!!! no to Ci w niczym nie pomoże... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Wiem słonko:( co ma byc to bedzie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla poczekaj do rana i zrob test. kreseczka pewnie bedzie jeszcze blada bo to jeszcze przed terminem @ jest. albo poczekaj do terminu @ i wtedy testuj bo stezenie hormonu moze byc jeszcze za niskie zeby teraz test wykryl ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Dziewczynki kłade sie spac... dzisiaj nie było popołudniowej drzemki to padam... ! Będę jutro jak wstanę :P Kamilla testuj rano i daj znac, tylko nie dołuj sie jak wyjdzie jedna kreska bo moze byc jeszcze za wczesnie... Kolorowych Kochaniutkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Dzieki za podtrzymanie na duchu. Justys a bolalo Cie podbrzusze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 bolalo jak zblizal sie dzien@ a potem tak leciutko pobolewal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 brzusio pobolewa za to piersi coraz bardziej bola:( co ma byc to bedzie i juz nic na to nie poradze... :( dzieki jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 nie ma nikogo juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Jak cos pozniej rano sie odezwe buzka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Nerwusku ja nie testowałam bo ja mam nieregularne cykle i to bardzo przez moje PCOS :( Wiec chyba nie ma sensu...... Piersi mnie nie bola, ani sutki, lekkie minimalne chrosteczki tylko ale to takie mikroskopijne i mam je juz od ponad miesiaca około. Jajnik raz poboli lewy lub leciutko podbrzusze ale to bardzo rzadko i bardzo lekko..... Kamila to powodzenia!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Nerwsuku kolororowych snów!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Nerwsuku kolorowych snów! Wypoczywaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamila a ja miałam raz takie plamienia 20 dni jak Ty opisujesz! Tylko jak chodziłam do wc to było cos a potem po tych 20 dniach dostałam skapy @.... Ale u mnie to sa zaburzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 DOBRANOC. DO JUTRA spioch] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach