Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

nerwusek no to pewnie pracujesz p;rzy komputerze?? Kobieta w ciąży wg kodeksu pracy mogą pracować tylko 4 godziny w ciągu dnia więc to jest argument bardzo poważny żeby dostać L4

moje sie jeszcze zadne nie spelnilo :( a niektorzy sa coraz blizej tych zakupow :P

co do tego kupowania to oczywiscie bedac dzis na zakupach kupilam takie sliczne buciki i taki maly spiworek:) u mnie kazde zakupy koncza sie w sklepie dzieciecym i zawsze kupuje jakis drobiazg dla przyszlego potomka:)

no ja pracuje codziennie 8 ale ostatnio czesto 10 bo braki w ludziach sa !!!!! nina ty juz niedługo tez bedziesz kupowała ciuszki :P

nerwusek chyba raczej pomagac tobie w wyborze moge :P niz dla siebie ale zawsze to cos :)

Dziewczyny to moj wpis z innego topiku. Kiedy to bylo... A juz 4miesiac idzie :D grunt to sie nie poddawac!!! 07.08.2009] 17:08 [zgłoś do usunięcia] NowaTu24 Dziewczyny jak czytam to noromalnie, zazdorsze wam (sorrki ) Za 3 tyg rodzi moja szwagierka. jak to szybko zlecialo. Nie moge sie doczekac. Juz mam cale pudlo, spioszkow, grzechotek i innych rzeczy. chyba, sie poplacze jak przyjdzie na swiat. My dzialamy i rozmawiamy. Ale juz 15 miesiac bez zabespieczenia, 11 pelnych staran i nic... htt://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html

spokojnie poczekam na Ciebie :P ktora w tym miesiącu zmienia tabelke????? tylko prosze sie nie pchac !!!

nerwusku kobieto to cala druzyne pilkarska chcesz urodzic? lepiej nie czekaj na mnie bo sie raczej nie doczekasz :P

dobra dobra, Ty za duzo nie gadaj tylko działaj :P\zreszta wszystkie macie działac :) dobrze ze jest archiwum i mozemy wrócic do tego co było :)

probuje M namowic na badania ale uparty jak osiol bo on sie boi ze to jego wina. no masakra mowie wam kobiety jak ja odzyskuje wiare ze bedzie lepiej to tamten zmienia kierunek i znow pod gorke.

Nina, to noromalne. Moj tez sie bal jak cholera... Ciagle mowil, ze woli niewiedziec. Ze dla niego to jakies upokorzenie. Ale kiedy powiedzialam, mu ze nic nie bedzie musial robic. Ze ja zaniose probke, odbiore. Dal sie przekonac. Tyle, ze juz nie bylo potrzeby. Pojemnik kupilam, ale okres nie przyszedl. Pogadaj z nim. My mielismy wsparcie przyjaciol, Powiedzieli mu, ze to zaden wstyd i chyba to go przekonalo.

ja z nim caly czas rozmawiam, ze jak sie nie okaze ze to z jego powodu to sa jeszcze inne wyjscia, i chyba troche mieknie ale ciezko jest.

WITAM WAS MOJE DROGIE! 🌼 Wróćiłam wczoraj wieczorem od rodziców ze swiat i z chrztu mojej siostrzenicy! Urobiłam sie na maxa bo wszystko szykowałam!

skoro oni newrusek nie akceptują kodeksu pracy to idź natychmiast na zwolnenie lekarz da Ci je bez problemu :) justys ja też zawsze wejdę do sklepu dla dzieci i korci mnie żeby coś kupić ale staram się nie kupować narazie ale nie jest łatwo :( bo te ciuszki są tak piękne oststnio jak kupowałam dla koleżanki to cały dzień spędziłam w sklepach dla dzieci normalne cuda mają dla tych maluszków ale niestety nie jest mi dane kupować ciuszków dla swojej dzidzi i pewnie szybko mi dane nie będzie :(:(

a wiecie moze ile tak orientacyjnie kosztuje takie badanie nasienia, i czy to w kazdym laboratorium mozna zrobic? i kto nam moze odczytac wyniki?

Nina badanie koło 100 złotych nasienia bo wiem bo moja siostra mi mówiła bo szwagier robił 2 razy i chyba nie mozna w kazdym laboratorium, tak mi sie wydaje... Berbelek chrzest okay :-) Malutka była cichutko w kosciele :) A potem przespałą chrzciny i nawet zdjecia nie mozna było z nia zrobic :P Słodka jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Tez chce taka kruszynke!!!!!!! Czekam na wypłate meza i lece do gienekolog :( Bo znowu mi sie jajniki zablokowały, 61 dc i @ nie widac :(

badani kosztuja ok 70zl. Na wynikach bedzie obok normy wypisane. Ale pokarzesz dla gienia i on je odczyta... hehe ja mowilam dla swojego, ze z nim pewnie wszystko Ok, ale jak nie przyniose badan nasienia jego dla gienia to gienio dalej nie bedzie mnie badal...

Nina, ale facet robi jedno badanie, bezbolesne(mozna powiedziec przyjemne :P) a kobieta... Dlatego najlepiej zbadac faceta. Oczywiscie mozesz isc pierwsze do gienia i zobaczyc czy z toba ok. Ja tak zrobilam wyszlo nie ok, leczylam sie, ale ze nadal nie zaciazylam, postanowilam spr meza. Naszescie obylo sie bez reszty.

jak kiedys bylam kontrolnie to spytalam czy tak na pierwszy rzut oka jest ok. i powiedzial ze nie powinno byc problemow. ale wiem ze bez szczegolowych badan to nie wiele mozna powiedziec

a kiedy mialyscie jakies pierwsze oznaki tego ze sie udalo - nie mowie tu o @ i mdlosciach tylko jakies symptomy ktore dawalyby szanse

nina u mnie tez niby wszystko w porzadku bylo tak na oko ale teraz wyszlo ze jednak cos jest nie tak. ciesze sie tylko ze moj gin stanal na wysokosci zadania i zlecil dokladne badania

Nina, zalezy na jaki pierwszy rzut oka :P U mnie naszczescie gienio szybko wzia sprawy w swoje rece :) Zaszlam w 15dc i juz polozyl mnei na kozetke usg dowcipne i wiadomo pecherzyki nie dojrzewaja. Duphaston. nastepny cykl nici.. znow duphaston, nici, 2 cykle z CLO, pecherzyki rosly jak szalone, ale dalej nici. Odstawilismy i jakis maly byl 11mm i wg gienia tez nici. Ale razem z plemniczkami dal rade :D Wystarczylo wczesniej isc do gienia i bym nie musiala tyle czekac :) Dlatego uwazam ze 8cylki to juz styka :)

kobiety mozecie sie smiac ze mnie ze jestem glupia i nie wyksztalcona ale jak narazie probowalam silami natury :p powiedzcie mi cos wiecej czy duphaston i CLO to tabletki czy zaszczyki? i na czym to polega.