szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Justys no zacznę zacznę pranie ale mój M się mnie boi dotknąć teraz:):):):):):)...poważnie wam mówię...wiecie co on mi wczoraj powiedział przy rozkłdaniu tapczanu>>?>??? że nie powinnam pewnie dźwigać i na motorze mi nie wolno jeździć:):):)Nie pytajcie o moją reakcję:):):):) Werna....jak ja lubię to Twoje hasło...lachony...:):?):):)zara mi się pysk śmieje:):):) Czekająca daj jakieś fotki!!!! Tych twoich wypocin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 WERNA zobaczymy jak mi to pójdzie :) A fotek nie mam bo maz ma telefon a pracy a tylko tam mamy aparat :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 mi tez dzis sie nie chce nic robic jakas taka senna jestem i to podbrzusze mnie boli jak przed @ a tu jeszcze tydzien chyba ze sie udalo ale watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Karten witaj w klubie:):):) Nooo Kamilla wrocilas wreszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 obudzilam sie i jem pomidorowke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 :):):):):):):):):):): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Witam nowa kolezanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 hej kamilla. kurcze a ja jeszcze 12 dni czekam, i albo @ przyjdzie albo testuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Szarlotko to sie Ciebie boi normalnie M :):):) No nie mam narazie fotek :( Jak zrobie to Wam wysle :P:P:P Te moje wypociny :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Ja chyba w tym mies. nie zatestuje bo @ przylezie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Kamilla smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Dziekuje czekajaca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 kamilla do ciebie napewno nie przyjdzie bo bedzie rybcia:) zobaczysz kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Kamila wiecej optymizmu! Dopuki nie ma @ jest nadzieja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Boli mnie podbrzusze wiec nadzieji sobie nie robie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 justys a który to twoj dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Właśnie Kamilla Justys które dni macie???? U mnie dzisiaj 11 więc trzeba przetrzepać mężulka:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 kamilla to tak jak mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 optymizm optymizmem ale bol brzusia mowi sam za siebie ze malpiszon przylezie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 U mnie 23dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 a ile dni ci kamillo zostalo do @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 u mnie 22 dc ale ten cykl bedzie 32 dni trwal bo sie owulka przesunela:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Ja tez chce 11 dc, albo 13 dc :( A nie 75 :( Wogóle mnie tak nosi zebym zorbiłą chyba z 100 kolczyków! A mam mało koralików :( A bigli tylko na 35 sztuk chyba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 moj dzis 24dc a cykle mam 31 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 22.04 mam dostac i brzusio boli wiec pewnie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 I znow zanudzam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Czekajaca co z tego że mam równiutkie cykle...jak dzidzi nie ma tak jak u Ciebie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 będzie dobrze glowy do gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 kamilla nie zanudzasz. i napewno @ nie przyjdzie. trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach