xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 ja płaciłam koło 20 zł za 5 sztuk miałam LH VITAM ale nie wiem jakie sa najlesze, ja je miałam i pokazały i owulke a bóle owulacujne miałam tydz wczeniej, i wydaje mi sie że zla sie starałam czyli nie w te dni co trzeba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 dziewczynki sorki ale przysnelam:) fotki wyslalam:) Mysia oczywiscie zarazam a co do przytulanek to nie powiem Ci w ktorym bo naprawde nie pamietam czysty spontan;) i kiedy mielismy ochote;) Monia z obliczen wychodzi ze jestem 17 dni po owu chyba;) tez zarazam;) Berbelku Nadi dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Kamila to mnie prosze zarazic za 3 miesaice około :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 XmonikaX nie a lepszych czy gorszych, moze byc np wieksza czułosc, musiałóabyc sprawdzic w necie, ja miałam ACON i WONDFO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Czuje sie bezlisna w tej chwili jesli chodzi o diete a musze przeciesz schudnac !!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU! :o:o:o:oo:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 NIC, LECE NA ROWEREK, MOZE OT JESZCZE SPALE!!!!!! NIE MOGE SIE PODDAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 19, 2010 czekająca bo cie pogonie bykiem... he he dasz rADE dzieki dziewczyny za rady, jutro kupuję test owulacyjny na razie w aptece, a jak @ przyjdzie to zamowie na allegro oby tempka skoczyla, niech cos sie wreszcie ruszy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 witam ponownie kama dzis juz wiadomo czego tak przysypiasz co chwilka ;) szczęściaro :) rzeczywiście dużo daje jak sie człowiek odblokuje psychicznie nie myśli o tym wcale i bęęęęęęcccccccccccc :) ja dzis 25 dzien cyklu i niby 4 dni do testowania jak ja bym tez chciala zobaczyć dwie kreseczki dziś mialam tez rano temp. 37,2 mialam przestać mierzyć ale tak jakos z przyzwyczajenia po niego siegam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 No ja dzis 17 dzien rano tempka podwyzszona 36,8:) ale glodna jestem:) Wiolkcia fotka doszla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Czekajaca oczywiscie ze zaraze nie ma sprawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 kamilko a mozesz jeszcze raz opisac swoje objawywiem ze cycuchy ale czy cos jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 No kochanie praktycznie takie same jak przed @ pobolewania brzusia warcze na wszystkich i z byle powodu sie wkurzam lub placze no i strasznie chce mi sie jesc:) co chwila jestem glodna i najchetniej to bym tylko pizze jadla:) Mam tez duzo bialego wodnistego i troche rozciagliwego sluzu:) a ten brzusio to nawet teraz czasem mnie pobolewa jakby @ miala sie zjawic:) az sie boje ze przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 A i sennosc wiecznie tj zmeczona jestem ale to juz sama skarbie zauwazylas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 ja juz nie moge doczekac sie testowanka obym tylko do tego dotrwala nim @ przylezie mi tez sie caly czas chce jesc i tez pizza jak to kilka dni temu pisalam no ale coz dzis pyszne kanapeczki i wogole barszczyku czerwonego mi sie zachcialo i zrobilam dzis na obiad mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 karten slonko trzymam kciuki za Was wszytstkie tez sie skarbie doczkacie II kreseczek na tescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 Kamilko a co ile dni było pranko?:) wiedziałas kiedy masz owulacje czy trafiłaś tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 Czekająca nie poddawaj sie - walcz!!! pijesz dużo wody??? ja juz sie pożegnam- zmykam do domciu:):):):):): spokojnej nocki laseczki:):):):):) buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 pa pa wiolkcia buzzzzzzzzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 jedyne II kreseczki jake zobacze to pewnie na tescie owulacyjnym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Monia pranko tak jak byla chec:) Wiolkcia doszla foteczka????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 a tam monia zobaczysz uda sie kiedys w koncu musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Nie mow tak monia, uda sie:) A wiecie co jak jechalam na dzialke w majowke widzialam bociana w gniezdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 to super ja niestety widzialm gniazdo bocianie ale puste :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 kama a kiedy idziesz do ginia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 ja też widziałam bocina w gnieżdzie a jeden nad nimi latał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 no widzisz monia to ten cykl jest twoj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Chyba w nastepny piatek:) Teraz i tak nic widac nie bedzie:) bo wychodzi mi ze to 4 tydzien od ostatniej @ bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 19, 2010 no masz racje wczesnie nie ma co isc nawet tak moj lekarz mowil ze jak sie uda to zeby odrazu nie przychodzic tylko po 3 tyg od owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 haha:)chciałabym:)ale skoro nie udaje sie już rok to dlaczego miałoby sie teraz udać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 kamilk mój prof mówił ze najlepiej przyjsc 2 tyg od terminu @ która nie przyszła bo wtedy widać już serduszko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach