Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

ja już raz byłam w ciąży ale poroniłam, cykle teraz mam regularne, u mnie lekarze nie widzą problemów,

mysia z tego co wiem to testy owulacyjne wychodza pozytywne w ciaży, a który u ciebie dc?

witam ale sie naczytalam i juz wszystko pozapominalam co komu mialam napisac dziewczynki wybaczcie mi ale za to wszystkie serdecznie witam i pozdrawiam u mnie dziś 26dc jeszcze 2 duphastony mi zostały dzis miernie sie czuje brzuch mnie boli i wogole jak wypilam kawe to zrobilo mi sie niedobrze ale moze to z tego ze to byla moja druga kawa dzis temp. tez 37,1-37,2 mam nadzieje ze sie taka utrzyma :)

20dc, 3 cykl z clo pierwszy z podwojna dawka, drugi cykl mialam 36 dni, a normalnie mam ok. 30,

# Dwie sprawy. Hormon kosmowkowy HCG ma bardzo zblizona budowe do LH stad testy owulacyjne daja w ciazy pozytywny rezultat ale jesli jestes w ciazy to na owutescie wyjdzie plus co nie oznacza ze kazde pozytywne wskazanie testu owulacyjnego mozesz uwazac za potwierdzenie ciazy. Warto tez pamietac ze test owulacyjny wcale nie wskazuje maksimum stezenia LH. On tylko stwierdza ze stezenie LH przekroczylo pewien zalozony przez producenta prog. Czesto dziewczyny obsrwuja pozytywny wynik testu owulacyjnego przez kilka dni co oznacza ze zwyczanie dlugo utrzymuje sie u nich wysoki poziom LH. Bywa tez i tak ze poziom LH rosnie ale z jakichs powodow procedura jajeczkowania zostanie przerwana i po peneym czasie organizm ponownie do niej przystepuje. W takiej sytuacji nie wykluczam mozliwosci ponownego pozytywnego wskazania nawet po kilkudniowej przerwie. Czyli jesli masz ten plus na owutescie 2 -3 dni po przypuszczalnym terminie owulacji to nic z tego nie wynika - po prostu tak czasem bywa. Jesli zas masz pozytywny wynik testu owulacyjnego tydzien po owulacji albo jeszcze pozniej no to jak napisala tuli - rozejrzyj sie za testem ciazowym :-) Jesli nie wiesz czy do owulacji doszlo to ponowny plus po kilku dniach moze oznaczac zwyczajnie ponowna probe podejscia do owulacji w tym cyklu

moniu czasem tak jest ale glowka do gory usmiechnji sie mysia to ty chyba pisalas ze masz rozowy sluz tak czy mi sie pokrecilo ?

a to przepraszam wydawalo mi sie ze to ty sorki ale tak apropo tego sluzu rozowatego to moja znajoma tak miala wydawalo sie ze juz sie jej nie udalo bo juz rozowaty sluz i zaraz @ sie pojawi a po dniu spodziewanej @ zrobila test i niespodzoanka 2 kreseczki mysia jeszcze raz sorki

Hejka Karten to Werna pisala ;) A co do Bety to niecale 10 wiec nie duzo ale iskierka nadziei jest wiec zobaczymy. Nie leje sie ze mnie jak co miesiac tylko tak kapie jakby chcialo a niemoglo, piersi nadal nabrzmiale i bolesne tylko bol brzusia mnie martwi. Moja gin powiedziala ze mam sie nie denerwowac i powtorzyc bete bo moglam zajsc przed okresem i dla tego dostalam @ juz sama nie wiem co myslec:(

Oczywiscie buziaki i usciski dla wszystkich:) i trzymamza Was kochane kciuki :*

kamilko a moze lepiej zebys poszla do szpitala dadza ci napewno cos na podczymanie i dziekuje ze mnie uratowalas bo ja bylam przekonana ze to mysia pisala ale ze mnie gupollllllll ;)

ale mnie dzis brzuch boli jeszcze dostalam zimno na ustach masakra

nie szkodzi karten, dobra, pewnie owulka jest wiec do roboty pa dziewuszki

nie no jak ja napisałam życzę sorki monia pa pa

Pa mysiu:* Rozmawialam z gin czy nie trzeba nic na podtrzymanie to powiedziala ze jak dzidzia ma sie utzrymac to sie utrzyma bo po podtrzymaniu przez dziewiec miesiecy bede sie denerwowac czy wszystko ok albo dzidzia urodzi sie chora. Taka jest niestety biologia to co jest zle wydala :( Jak nie teraz to moze nastepnym razem.

hej dziewczyny tyle sie dzieje ze nie wiem co pisac, zwazywszy ze juz nie wchodze tak czesto i jakos stracilam troche kontakt z wami.

no tak moja gin tez byla tego zdania no to nic innego nie zostalo jak trzymac kciuki

no kamila masakra dzis ze mna nie wiem co sie dzieje

no u mnie 26dc jeszcze 3 dni i moze zatestuje :) o ile @ mnie nie wyprzedzi