nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 no ja teraz stosuje ten zel i jest super... a mnie wszystko uczulało do tej pory !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 mnie nawet proszek do prania czy plyn do plukania tkanin potrafi uczulic wiec znam ten bol:/ uzywam ten do prania dla dzieci i do plukania tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kama uciekam lulac, musze wstac o 6 jutro :( z jednej strony to ciesze sie ale z drugiej...boje sie tych pytan, tych spojrzen... jutro ciezki dzien !!! buziolki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 No buzial slonko:* I nie przejmuj sie ludzkim gadaniem. Miej podniesiona glowe i udawaj ze olewasz ich spojzenia bo jak zobacza ze drazni cie ten temat to beda go ciagnac. Trzymam kciuki zeby bylo oki i daj znac po pracy:* Za 2 dni @ masakra:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 witam kobiety i zycze milego dnia :) nerwusku bedzie dobrze. mysle ze tam pracuje ludzie taktowni i wiedza jak nalezy sie zachowac. kamilla nie mysl tyle o @ bo ja wykraczesz i przywolasz. zajmij sie czyms kobieto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 czesc Kobietki :) ja juz wychodze do pracy... trzymajcie kciuki !!! Miłego dnia :) Buzial... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Hej slonca Szykuje sie wlasnie do pracy i mam nadzieje ze bede miala malo czasu na myslenie o nadchodzacej @ :/ Od rana tak mnie cycochy swedza ze chetnie je sobie wydrapala:/ Ninka a jak tam u Ciebie? Nerwusku napisz po pracy jak tam bylo:* Milego dzionka zycze:* Buziak:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 hej a ja mam problem:( bo juz 8 dc a ja nadal plamie..... tzn mam takiciemno brazowy sluz z nitkami krwi. ja juz nie wiem co sie dzieje, zawsze cos musi isc nie tak jak trzeba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 cześć dziewczyny :)):):):) nerwusku powodzenia w pracy. Kamilko bez dołków poproszę. najlepiej się na nic nie nastawiać. juzstys z tym plamieniem to ja też w tym cyklu mialam dość długo, chyba do 9dc-wygladało jak u Ciebie- no ale byłam u gina i nic złego nie było.poczekaj jeszcze z 2 dni i jak nie minie to dryndnij do ginka na wszelki wypadek.ale jednak myśle że to nic powaznego. usciski dla wszystkich kochanych kobietek :):):) miłego dzionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Hej kobietki.... Nerwusek głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki:) Justyś póki nie ma to się ciesz:)Ja się zaczynam załamywać w 1 dniu @...wcześniej póki jej nie ma jest mi lepiej:) A ja jutro mam i monit drugi...i mężuś badanka....coraz bardziej się boję...tzn. mam wrażenie że z jego będzie wsio ok...u mnie monit wyjdzie też ok....no i dalej wielka niewiadoma....dziewczyny czy ktoreś tak mialy ze wszystko ok a zachodziły po roku dwóch???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 hej nerwusek 3mam kciuki :) a ja odebrałam wyniki fT4 i lekarz powiedział że jest dobry więc nie trzeba się przejmować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 berebelku to ekstra ze wyniki oki :):):):) oby tak dalej Słońce:):):) szarlotko u mnie też niby wszystko oki od 5 miesięcy a dalej cisza- więc jedyne wytłumaczenie to może niedrozne jajowody, bo psychika nie sądze by była przeszkoda- gdyż już przeszłam do normalności w tym iz ciaży nie ma i nie ma załamki.a nie dopadałaś M przez te 3 ostatnie dni??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 witam ja tez zaraz uciekam do pracy berbelku super ja mam taki pytanie dzisiaj w nocy miałam straszne bóle owulacyjne staranko bylo przed bólem doslownie z dwie godziny jak myslicie czy cos moze zaskoczyc dzisiaj rano sprobowalam mojegoM zmeczyc ale nie dal rady i sie zastanawiam czy ten cykl nie poszedl na marne chyba ze jeszcze dzis wieczorkiem cos zadzialamy ale czy to jeszcze bedzie owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Hej dziewczyny, sorki ze nie pisze, ale zanim nadrobie co napisalyscie to zow 5 stron do nadrobienia... Nie no tempo to wy macie jak nic :D Szarlotka moja kolezanka zaszla po 13 miesiacach staran. Wszytsko ok... ajedna trafili dopiero w 13 cyklu... O co kaman?! Karten u mnie seksik byl w niedziele a pecherzyk prawdopodobnie pekl we wtorek albo w srode... wiec plemniczki troszke zyja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Hej lalki:) Widze ze wszystkie kozystaja z ladnej pogody;) Ja tylko na chwilke bo u dzieciakow remoncik w domku i nie mam dostepu do neta:/ wpadlam do kafejki;) Karten wszystko mozliwe;) Moglo sie kochana udac;) Justys zgodze sie z wiolkcia poczekaj z dwa dni i jak nie przejdzie to mozesz pojsc do ginka sprawdzic ocb:* Szarlotko bedzie dobrze kochanie:* Nowa jak z Patrysia w taka pogode sie czujecie? Berbelku super ze wyniki dobre:) Teraz masz sie nie zamartwiac i cieszyc ciaza;) Buzialki dla reszty kobitek:* U mnie praktycznie nic procz swedzenia piersi to czuje sie typowo jak przed @ wiedz czekam az malpiszon przylezie:/ Buzialki i do pozniej:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 wiolkcia mialas racje:) teraz juz nie plamie ani troszke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 Pa lece dalej:* Justys bedzie dobrze slonko:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 witam ja znow na chwilke ale dzis duchota nie ma czym oddychac masakra dzis zrobilam test owulacyjny i sa porzadne dwie krechy nie wiem tylko co mam robic czy brac duphaston od jutra czy 2 dni przeciagnac pozdrawiam wszystkie dziewczeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 karten ouacje nastepuje zwykle po 24-48 godz po pozytywnym tescie, wiec poczekaj 2 dni z duphastonem zeby ci przypadkiem owulki nie zblokowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 no wiem tylko ze lekarz kazal mi brac od 18 dc a w nocy mialam silny bol i chyba mi pecherzyki popekaly bo bol byl niesamowity ale chyba zaczekam te 2 dni przeciez chyba nic sie nie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 chyba przed chwila poroniłam, jade za chwile do lekarza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 moniu co ty opowiadasz lec szybko i daj znac trzymam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 zaczełam krwawic i boli mnie brzuch, czekam na męża i jedziemy, widocznie jak cos jeste nie tak to nawet duphaston nie pomoże tak jak bym dostała okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 moniczko mam nadzieję że to nie poronienie- trzymam mocno kciuki za ciebie. justys zeby duphastan zablokował owulkę trzeba go brać z jakiś tydzień przed owulacją- 2 dni przed owulką napewno jej nie zablokują ::):):):) karten ja bym słuchała ginka. uściski :):):):) ide na winko z siostra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 czuje jak ze mnie leci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 monika trzymaj się liczę na to że to nie poronienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 a ja wole zeby to było samoistne niż czyszczenie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 moniczko jesteśmy z tobą- o której będzie M?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 tak 30-45 min i bedzie zreszta dzwoniłam do lekarza to mówił ze on bedzie po 18 bo wraca z poznania, na pogotowie nic chce jechac bo tam sa tragiczni lekarze:(nie wierze ze można miec 2 razy tego samego pecha:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 moniczko- przykro mi bradzo iz tak jest- ale może jeszcze nie wszystko stracone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach