Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

jesli strace moj skarb to koniec ze mną i moim małżenstwem skaładam papiery o rozwód, mąż za bardzo to przeżywa i widze jak pragnie dziecka a skoro ja nie moge mu go dac to lepiej sie roztac

a nie pomyslałas ze ty jesteś jego Skarbem- ze kocha Ciebie(nie bylaś w ciązy jak ślubowaliście) więc to z Tobą chce spędzić całe swe życie. nie możesz go tak zranic przecież- myślę że Twoje odejście bardziej by przeżywał a niżeli stratę dziecka.

nie podejmuj żadnych pochopnych decyzji- mąż Cię kocha i napewno chce być z Tobą więc nie krzywdz go i zarazem siebie. musze już zmykać. zajrze później. papapa powodzonka moniczko- i czekamy na wieści

Monisiu!!!!!!!!!! Wiem że teraz nic Cię nie pocieszy poza kontaktem z lekarzem....a mocno Cię boli???? Mocno krwawisz??? MOże to nic groźnego??? A co do M , kiedy ja miałam doła powiedziałam mojemu M że w koncu znajdzie sobie inną która szybko zaciąży i mnie zostawi....a on mi wtedy powiedział że nie szukał kobiety w celach reprodukcyjnych tylko szukał miłości...znalazł....i mnie kocha......Twój myśli tak samo uwierz mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brzuch boli delikatnie jak na @ krwanie jak przy@ wiem ze to głupie ale ciesze sie i mam nadzieje ze wszystko nastąpi samoistnie i staramy sie już w tym cyklu

Monia, nie myśl w ten sposob ani o tym co sie dzieje ani o męzu. To go zaboli, uwierz< wspierajcie sie a nie krzywdzcie. Trzymam kciuki. Jestem z toba.

męzus już przyjechał takze jedziemy, jesli nic nie napisze to sprawa bedzie jasna-poronienie trzymajcie kciuki

kurcze monia to nieciekawie..... ja tez mialam obserwacje w szpitalu jak mialam pozamaciczna i to byl koszmar dla mnie:( wspolczuje si bardzo kochana. trzymaj sie jakos 🌼

witam i co moniu teraz wspólczuje bardzo wyobrazamsobie jakie to musi byc bolesne dla ciebie

ja bylam prawie 2 tyg. napewno zrobia ci bete i powtorza po 2 dniach bo przy pozamacicznej beta zle przyrasta. no i dokladne usg co 3 dni. u mnie na szczescie ciaza sama sie usunela z jajowodu a czasem jest tak ze ona sobie rosnie poza macica i wtedy trzeba operowac.

lekarz powiedził ze jesli beta bedzie powyżej 1500 to ciaża pozamaciczna a jesli nie to łyzeczkowanie macicy i wczesne poronienie

no to ja mialam ponad 2000 bete i nie bylo zarodka w macicy a przy tak wysokiej becie juz musi byc. tylko u mnie ta beta potem spadla o troche i stwierdzili ze poronila sie ciaza pozamaciczna. monia powiem ci ze lepiej by bylo gdyby sie okazalo ze to wczesne poronienie a nie pozamaciczna bo po niej sa rozne komplikacje. ja mam np wodniaka ktory zapelnia caly jajowod i on juz jest niedrozny.

ale ja poroniłam to nie czułabym ze cos ze mnie wylatuje? a miałas jakies objawy tej pozamacicznej??

ja poronilam w 8 tyg i nic nie czulam przeciez zarodek ma ze 3 mm na poczatku wiec tego nie widac, masz normalna @ ze skrzepami. ja mialam taka jak zawsze. a objawow pozamacicznej nie mialam poza tym ze dostalam normalny @ w terminie i byl obfity i myslalam ze sie nie udalo ale piersi mnie bolaly wiec zrobilam test. no i nacieszylam sie tylko kilka dni bo potem juz silny bol brzucha i plamienie i szpital

moniu wydaje mi sie ze zaczynasz ronic ja tez tak mialam najpierw plamienie pozniej bole a pozniej skrzepy i sie zaczelo tylko ze ja poszlam do lekarza i mialam czyszczenie a poronienie bylo w toku skarbie przykro mi sraszliwie

Hej slonca Moniu przepraszam ale nie moglam wczesniej napisac:* Mam nadzieje ze mi wybaczysz ale 10 min temu weszlam do domu:/ Tulam Cie kochanie i jestem z Toba:* wiem ze nic Cie teraz nie pocieszy ale jest mi bardzo smutno ze sie nie udalo:* Sciskam mocno:*

Sorki za slownictwo ale czemu kurwa mac dzieje sie tak ze pozadna dziewczyna pragnie dziecka dba o siebie i traci malenstwo a takie lumpiary czy cpunki ktore w dupie maja to ze sa w ciazy rodza zdrowe malenstwa;( Ja pierdole no nie moge tego pojac jaka na tym swiecie sprawiedliwosc;(