Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam coreczki oli 15 rocznej

czy kradna wam wozki z klatek schodowych albo kocyki

Polecane posty

Gość mam coreczki oli 15 rocznej

bo mi ukradli....

ukradli Ci wozek???? Skad jestes? ja gdzies czytalam, ze u mnie w miescie ( Gdansk) to bardzo popularne, ja jednak mieszkam w falowcu i wozek trzymam w domu, ale u nas po prostu nie ma mozliwosci zostawienia wozka na klatce, bo kazdy moze sobie wejsc, co innego w bloku ..... to jest juz patologia :/ jak mozna ukrasc cos DZIECKU? Przeciez nie kradna rodzicom tylko ich dzieciom .... :/

Akurat mi nie ukradli, ale wiem,że kradną. Po za tym ja ogólnie nie jestem za tym aby stawiać wózek na klatce...zwłaszcza na półpiętrze i nie rozumiem mam, które tak robią

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaa
stwarzasz zagrożenie trzymając wózek na klatce, przecież to jedyna droga ucieczki w razie pożaru i co półpiętro to wózek...

aaaaaaa to ja myslalam w sumie, ze stawiaja wozki przy drzwiach od piwnic ( tak przynajmniej ja kiedys widzialam postawiony wozek) ..... na polpietrze tez bym nie postawila :/

Gość sraty taatttyyy
cholera jak można stawiać wózek na klatce?????? czy wy do cholery nie macie domów!!!!!!!!! proponuje od razu wystawić inne rzeczy które przeszkadzają wam w domu i niech je ktoś wam ukradnie!!!! klatka schodowa to nie rupieciarnia!!!!!!!!!!!!!

Gość czemu taki krzyk o stawianiu
na klatkach wg projektow w duzych blokach, takze w falowcu, obowiazkowo powinny byc wozkarnie - a ze je zamieniono na sklepy, kioski, mieszkania, to inna rzecz...O to by lepiej pokrzyczec.

Gość ja mam sasiadke z I pietra
ktora trzyma wozek na półpietrze... i ja schodzac z wózkiem z II pietra nie jestem w stanie ominąc ani przejsc obok jej wozka! juz nie raz zwracałam tej kobiecie uwage a ona dalej swoje. Nastepnym razem skonczy sie to albo uszkodzeniem tego wózka albo bedzie stał na dworze

Gość wozkarnie i co jeszcze...
wozek to nie samochod,ze ma go każdy w bloku! wiec co ty wogole piszesz kobieto, o jakiej ty wozkarni marzysz. To nie opłacalne wiec nikt tego nie robi

poniewaz wiadomo było,ze mieszkania sa male ( i takie zreszta były normy) jasne ,ze wozek sie w nim nie miescil, tak samo jak pranie ( po to suszarnie), macie prawo egzekwowac.

Mimo, że przedpokój niewielki to zawsze stawiam wózek w domu. Raz, że klatka schodowa i korytarz są częścią wspólną i sama nie cierpię jak taka krowa (czyli wózek) zasłania pół jak nie 2/3 przejścia a po drugie - u nas kradną.

jest tu mowa , jak rozumiem, o takich typowych blokach, z mniejszymi metrazami. Wiadomo,ze nie kazdemu mieszkaniu przysługiwala osobna wózkarnia, tylko na ogół 1 na klatkę. Akurat wiem, bo jestem architektem starszej daty i pamietam normy. Teraz tego sie nie robi , ale jesli ktos np mieszka w falowcu, moze sie zainteresowac, co sie z wózkarnią stało .

Mieszkam w wieowu i u nas nigdy wózkarni nie było. Nawet nie m żadnego lokum, które mon odejrzewać o taki cel w planach.

u mnie nie kradną. Jeszcze. Wózek stoi na parterze, ale w specjalnie wydzielonym miejscu. Nie jest przypięty. Kocyków nie zostawiam. Do klatki tez różni wchodzą. Mieszkam na 4 piętrze, i nie chce stawiać go pod drzwiami na korytarzu z przyczyn oczywistych - bo nie będzie jak przejść. Jak ukradnie ktoś - to niech się udławi! Poznam swój jak spotkam na ulicy :)

Gość jak kupujecie wózki po
2-3-4tysiące to nic dziwnego że wam kradna, takic wozkow na klatce nikt nie pilnuje, moza w 2min zarobic niezla kase. wystarczy zadzwonic do byle kogo powiedzie ze poszta i wyjsc z wozkiem nic prostrzego

Gość kradna -pijaczki zeby miec
na winko

u mnie w bloku jest 20 mieszkan, na dole stoja juz 4 wozki i nie ma miejsca na wiecej wiec trzymam go pod schodami przed wejsciem do piwnicy jest tam wyznaczone miejsce na to, stoja juz tam rowerki, sanki i inne rzeczy. dodam ze w lutym rodzi sie kolejne dziecko wiec dojdzie kolejny wozek, jedna sasiadka co mieszka na paterze wynosi wozek bo ma tylko kilka schodkow ja jak bym swoj na 2pietro wynosic miala a ze mieszkania maja po 3 i 3 i pol metra wysokosci to by mnie szlak trafil. windy nie ma a 2 t jak 4 pietro :/ nkt z sasiadow nie mowil ze mu wzek zginal

u nas kradna takie za 300 zł-pisze juz o spacerowce

Gość i dobrze ze kradna
moze troche pomyslicie zanim wystawicie nastepnym razem swoje graty na wspolne miejsce publiczne.

Gość jestem autorka topiku
bo mi ukradli kocyk mieszkam w dolnoslaskim, wiem ze kradna wozki, jak maja drozsze to zabieraja gondole na chate, ja nie mam miejsca na wozek w domu...

Gość magdallena25
mnie nikt nie ukradł bo nie mam wózka i nie dałam sobie zrobic bachora

Gość i po co ta bulwersacja
????! u mnie w klatce na samym dole stoją 3 wózki, dwa w przedsionku, a jeden za drugimi drzwiami i jakoś nikomu to nie przeszkadza, stoją z boku, nikomu ani niczemu nie wadzą, jak wózki wyjeżdżają w teren i robi się wolne miejsce to inni sąsiedzi stawiają tam na dzień rowery i nie ma żadnego kłopotu, trzeba sobie życie ułatwiać a nie się nakręcać, bo wspólna przestrzeń, no skoro wspólna to mam prawo tam coś postawić(poczytaj sobie głąbie o częściach wspólnych budynku:-P )

mi ukradli z klatki w domu prywatnym

Gość jestem autorka topiku
mi ukradl sprzatacz a skad wiem? bo na drugi dzien mowie do niego ze mi ktos gwizdnal kocyk a on ze jak patrzyl to jeszcze byl tylko tak sie sklada ze nie wiem ktory to moj wozek i akurat by zwracal uwage na kocyk???

Gość VIA EPIA
Wesolo macie, w jednej klatce 4 bachory w wieku wozkowym ;D jak zaczna wyc w nocy to ktos pomysli ze sie syrena alarmowa wlaczyla.

Gość 40tysiecy
ja mieszkam w bloku 4 pietrowym i mamy na dole 3 wozkownie, sa maleńkie ale wozek sie miesci i nie musze sie o nic bac

Gość jak jeszcze raz mi stanie
wozek na drodze tj na klatce to napluje tam i nasram, moze wtedy bedzie wiedziala ta krowa gdzie jego miejsce