Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIMKA

Viktor Żenni

Polecane posty

Gość gość
adam nasz medyk od sody i nano zwariował :):):):):):):):P nie mow tak do mnie.mów do innych

Gość gość
Ortograficzna nam zwariowała,ojej,mówi tak do siebie a nie mówi do innych bo jej Adas i sama ona to jednosć ha ha ha ha :D :D :D

Gość gość
Dawaj ortograficzna nutke o jedności z Adasiem ..................

Gość gość
adaśek i ortograficzna to ...:)))) ... wash and go..;)))

Gość gość
gonda vel adam to ...:)))) ... wash and go..;)))

Gość gość
08.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość adaśek i ortograficzna to ... ... wash and go.. 08.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ortograficzna vel adam to ... ... wash and go.. Ooo tak ma byc.................

Gość gość
Ale w Was jadu ............... Ciekawe czy bylibyście chętni świadczyć usługi jakiekolwiek za darmo? Masakra, kto Wam płaci za pisanie tych głupot?

Gość gość
No nikt w tym swiecie za darmo niczego nie robi,dlatego pisanie o czyms darmowym jest nieepokowe

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] Można i nawet trzeba leczyć za kasę ale mają być efekty tego leczenia a nie robienie człowieka w jajo .

Gość gość
Zgadza się mają być efekty i ja takie mam po tej metodzie o której mowa. Natomiast przez 4 lata chodziłam do Pani doktor , która tylko mi wypisywała kolejne tabletki i brała 100 zł i żadnych efektów nie było , chyba że jest nią zrujnowana wątroba.

Gość gość
No bo powszechnie wiadomo,ze lekarze nie sa zainteresowani leczeniem chorogo,bo jakby pani przyszła do pani doktor pare razy tylko i wiecej nie musiała to ile takich 100zł pani doktor by straciła????

Gość gość
Jak c***.Dr.nie pasuje to jedz do Zenni tam wydasz pieniadze ,moze watroby ci nie zrujnuja ale czas bedzie upływał na głupawym leczeniu a choroba postępowała. Bedziesz czekał spokojnie na wyrok w nieświadomości.

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] To jestes szczesciara:):):) bo ja po tej metodzie nie mam pieniedzy jak rowniez tarczycy bo trzeba bylo w galopujacym tępie wyciąć.

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A skad Ty to wiesz,jezdziłas juz do Żenni???

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Tarczyce sie leczy a nie wycina,skoro Żennia nie pomagał trzeba było szukac innej skutecznej metody,a nie wycinac,to nie jest leczenie!!!

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] Masz rację,gdyby piła sode i nano no i jeszcze wizyta W Orli u szeptuchy to dzis by miała tarczycę.

Gość gość
Ja korzystałam przez długi czas z elektrostymulacji metodą Żenni i mi pomogło. Miałam duże problemy z tarczycą, byłam skazana na operację i leki. W tej chwili wyniki są dobre, nie potrzebuję operacji, żadnych leków. Mogę być tylko wdzięczna bo lekarze mówili, że do końca życia będę skazana na leki. Nie zgodzę się z opiniami, które tu padają. Najczęściej takie bzdury wypisują osoby, które nigdy nie korzystały z tej metody.

Gość do trolla
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość No ale niestety nie masz tarczycy

Gość gość
30.04.14 [zgłoś do usunięcia] Nie pleć bzdur,ja korzystałam i uczciwie mówię że to leczenie to ściema za duża kasę.Musiałam usunąć cała tarczycę.Gdyby to było takie piękne to szpitale byłyby puste i a wszyscy mieliby tarczyce i to zdrowe że hej.

Gość dojoki
Przeglądam te posty i choć sama nie korzystałam z tej metody leczenia,to uważam,że nie każdy lek,jak i nie każda terapia fizykalna musi zadziałać na każdego.Skoro są Osoby,Którym P.Żenni pomógł,to tylko się cieszyć. Osobie,Której wycięto tarczycę współczuję i pozdrawiam. Chorzy byli,są i będą..Może ludzkość doczeka kiedyś takich czasów,że tego typu usługi medyczne będą ogólnodostępne-darmowe,przynajmniej dla Tych Najuboższych.

Gość gość
witam, ja byłam tylko raz u Zenni, po stymulacji czułam się fatalnie, kręciło mi się w głowie i wogóle nie miałam siły, po tygodniu w miarę przeszło, nie wiem czy był to jakiś rzut choroby czy coś innego. Zastanawiam się nad kolejną stymulacją. Czy ma ktoś namiary na gabinety w woj. lubuskim, do Poznania mam kawałek więc szukam bliżej.

Gość gość
Zadzwoń,na wizytówce masz tel.podadza ci namiar na najbliższe miasto bys mogla miec jak najblizej miejsca zamieszkania. A tak nawiasem to szkoda czasu i kasy.

Gość gość
Tak wiem, myślałam raczej nad miejscami gdzie wykonują stymulacje osoby które się uczyły od Zenni i otworzyły swoje gabinety, niekoniecznie musi być osobiście Zenni. Najlepiej okolice Żar, Żagania by mi pasowały, gdyby ktoś słyszał to proszę o kontakt. Na razie nie wiem co myśleć o tym bo różne są opinie.Na ostatniej wizycie była osoba która po 10 stymulacjach przestała brać tabletki a miała nadczynność

Gość gość
Jesli przestała brać tabletki to wczesniej czy pozniej znajdzie się na chirurgii dokładnie tak jak ja.Tez mi się zachciało p.Zenni to nie mam tarczycy.

Gość mimi72
Do - Gość, czy naprawdę byłaś na tych stymulacjach i nie pomogły, ja mam lekki wytrzeszcz i terapeuta, do którego dzwoniłam mówił, że się cofa po zabiegach nawet duży,jak kurze jajo??? Oczywiście 1 wizyta 200, kolejne po 150zł, więc trochę sporo???

Gość gość
02.06.2014 Tak ,ja właśnie byłam,przyjmuje również w Krakowie w Hotelu na przeciw Galerii.W podziemiach olbrzymi pokój,ma swoich asystentów którzy podłączają pacjenta pod elektrody.Nie wierz w te pierdoły coś co ma wielkość kurzego jaja zginie od prądów niskiej częstotliwości.Robią biznes ,na chorych naiwnych ludziach.

Gość gość
Ale to by trzeba było sprawdzic,bo nie wiemy wiec nie osadzajmy co robia,a 200zł to za duzo nie polecam

Gość gość
gość 02.06.2014 Co można i w jaki sposób sprawdzić??? ja mam sprawdzone na sobie po tych durnych zabiegach ze musiałam usunąć tarczycę.Więc śmiało mogę osądzać wynik działań tego biznesu.

Gość gość
Mozna sprawdzic technicznie,na jakich parametrach to działa i co dany parametr moze zdziałac w ludzkim organizmie,trzeba temat zgłebic i wtedy mozna powiedziec czy to ma szanse działac czy tez nie

Gość gość
gość 02.06.2014 Dzis wszystko jest biznesem,ale o to chodzi czy to ma szanse działac wiec trzeba temat głeboko przeanalizowac,sama tarczyca to za mało