Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość e zdzira ja ci powiem
kdsfbaifo ---zgadzam sie z toba. szkoda ze inni sa slepi i glusi. mam nadzieje ze nie beda musieli sie przekonywac na wlasnej skorze ze ten sprzet jest niezbedny. ale widocznie nie maja dzieci. 13 lat temu urodzilam syna i nie bylo sprzetu do badania sluchu i innych tez a teraz urodzilam w lutym i bylo badanie sluchu, usg, sa respiratory nowe na wczesniakach, na noworodkach, i wiele innych sprzetow, akcji profilaktycznych wykrywajacych nowotwory u dzieci. jak nie bylo wosp to tego nie bylo. nie obchodzi mnie czy on sie na tym bogaci. nasze dzieci maja teraz wieksze szanse wyzdrowiec niz przedtem i to jest najwazniejsze. dla mnie jako matki oczywiscie. i niech sobie jedzie na te hawaje --nalezy mu sie za ciezka prace i za zlote serce. nigdzie na siwecie nie ma takiej akcji jak owsiaka. a przeciez cwanizczkow nie brak wszedzeiie wiec czemu szczekacie/ znacie inna tak wspaniala osobe ktora potrafila zmobilizowac miliony ludzi ? raz w roku.

Gość nasz OJCIEC RYDZYK
mówił co ten ojciec owsiak nie wyprawia, lepiej dajmy na RADIO MARYJA

Gość kdsfbaifo
noa le jak Ty sobie wyobrazasz isc do reg pracy na 8 godz i zorganizowac jeszcze cos takiego?bo zarabiaja wlasnie TYle tylko dlatego ze jest to na taka skale, z takim romachem. W Polsce jest ogrom org charytatywnych-raczej nie zarabiaja tyle i ich pomoc nie jest na taka skale,

Gość magiczkaaaaaaa
kdsfbaifo tak,poswiecenie sie kosztem swojego czasu i peiniedzy to jest charytatywnosc.Jzeli ktos chce zarabaic to neich zostanie lekarzem lub kims innym ,kto ratuje ludzkie zycie przy tym moze zarobic.Charytatywnosc zobowiazuje.To wyrzeczenia na koszt innych osob a nie zarobek.

Owsiak dostaje za to kase? no dobra ale ilu już poógł ? 100 , 200, 1000 dzieci ? A TY co go tak krytykujesz , ilu TY pomogłeś ?

Gość magiczkaaaaaaa
kdsfbaifo co niektorzy ,prawdziwi miłesierni ludzie i po pracyu potrafia zrobic cos dobrego dla ludzi i nie czerpia z tego korzysci.

" Diable Wcielony-proponuje, zebys jaki kiedys Cie spotka sytuacja, ze sprzet WOSP bedzie musial uratowac Tobie czy komus w Twojej rodzinie zycie-zebys powiedzial-NIE DZIEKUJE, nie potrzebuje " To samo miałem napisac :-) W takiej sytuacji powiecie : niech moje dziecko umrze a ja od Owsiaka pomocy nie wezmę !

Gość magiczkaaaaaaa
rewq wystarczy,ze jednemu dziecku z rodziny wielodzietnej pomagam i to całkowicie bezinteresownie i nawet do pewnego czasu anonimowo.

Karmicie się tanim idealizmem :-) Owsiak pomógł wielu osobom a jak macie lepsze pomysły to zamiast udzielac się tu - załóżcie prawdziwą fundację . ilu osobom już pomogliście ?

Skoro owsiak jest taki zajebisty to po co nam ministerstwo zdrowia, NFZ i po co płacimy składki zdrowotne skoro i tak wszystko dzieki Owsikowi?

Gość e zdzira ja ci powiem
magiczkaaaaaaa medal sobie kup za te pieniadze ktorych nie dasz owsiakowi. i koniecznie list gratulacyjny.

Gość magiczkaaaaaaa
rewq po 1 sprzet w szpitalach podarowany przez fundacje WOSP nie jest darem Owsiaka tylko darem społeczenstwa.A po 2 nie jest wazne kto podarował ten sprzet,bo to juz własnosc szpitala i jezli opłacam skąłdki to nie obchodzi mnie skad ten sprzet jest.Ja płace,nawet dopąłcam do badan,ja wymagam.

Gość
Ktoś Was kurwa prosi o pomoc? :o

" rewq wystarczy,ze jednemu dziecku z rodziny wielodzietnej pomagam " Cieszę się i pełen szacunek ale to nigdy nie wystarczy :-) Owsiak pomaga setkom dzieci . Nie jestem jakimś jego fanem ale nie można tak faceta gnoic - pomyśl jakbyś miała chore dziecko wzięłabyś pomoc od niego ?

Prawda jewst taka że rydzykowe i klerowe robactwo pluje jadem że TAAKA forsa rydzowi koło nosa przechodzi. Argumenty , retoryka i błędy ortograficzne przeciwników WOŚP jasno wskazują z czyjego poduszczenia są piszący "uczciwi". Lepiej przyjrzyjcie się lepkim łapom czarnej zarazy. Co - mało jeszcze "odyskali" ?

Gość magiczkaaaaaaa
OWSIAK NIKOMU NIE POMOGŁ,JEZLI KTOS W TYM POMAGA TO TYLKO SAMO SPOŁECZENSTWO .OWSIAK PRACUJE TYLKO I PO PROSTU ZARABIA,NIE JEST NIKIM WSPOANIAŁYM,TYLKO PRACOWNIKIEM KTORY OPŁACANY JEST Z DAROW SPEŁECZENSTWA

" Owsiak pomaga " to skrót myślowy , inteligentni się domyślą :-)

Gość magiczkaaaaaaa
nIE ROZUMIEM DALCZEGO CIAGLE OWISAK POMAGA I OWSIAK DAJE .MOZAN SIE WKURZYC CZYTAJAC TAKEI SŁWOA.WYCHODZI NA TO WY,MY ,ONI,JAKO SPOŁECZENSTWIO NIC NIE JESTESMY WARCI TYLKO OWSIAK TAKI WSPANIAŁY.WEŹCIE CEI PUKNIJCIE W GŁOWE.

Gość krolowa Narnii
magiczka nie krzycz wylacz tego capsa bo razi po oczach

No nic zostawiam was z waszą zółcią :-) niechajże wam trzewia przepala . Bez odpowiedzi pozostało pytanie : CO BYŚ TU PISAŁ GDYBY OD POMOCY ORKIESTRY ZALEZALO ZYCIE TWOJEGO DZIECKA ?

Gość magiczkaaaaaaa
Specjalnie właczyłąm capsa aby wysrazic swoije zdanie,bo jzu czytac nie mozna Wasze peany na temat Owsiaka. Owsiak tylko pomysl rzucił ktory wypalił,bo wypalic miał,bo to naparwde szczytny cel.Po prostu w tamtych czasach nie było takich fundacji i on biorac przykład z zachodu doszedł do wniosku,ze mozna na tym dobrze zarobic i mozna takz epomoc komu,to fakt,ale akurat nie jestem epwna czy kierowało nim tylko dobro kogos.

wolę obrzydliwego Owsiaka co robi kasę i przy okazji pomaga innym niż takich ujadaczy jak wy drodzy rodacy zyczę zdrowych dzieci :-)

Gość ale zanim ten ktoś kupi
też najpierw wypłaci sobie pensję, premię, opłaci doradców i innych darmozjadów, a dopiero potem myśli jaki sprzęt / leki kupić z tych podatków, mocno już uszczuplonych...

tu nie ma PEANÓW na rzecz owsiaka tylko spokojna refleksja :-) nara

Gość Im so sorry for you
ale co wy wszyscy o tym zusie?? proponuje zabrac ze szpitali caly sprzet, ktory zostal zakupiony dzieki kasie z wosp i pojsc do zusu z lista. Kupia?? Jasne predzej sie osraja. ZUS to najwieksze nieporozumienie polski. Emerytury za kilka lat wogole nie dostaniecie bo nie bedzie z czego. Buduja sobie nowe wypasione siedziby a szarych obywateli maja w dupie. Przepelnione szpitale, brak fachowej opieki i podstawowego sprzetu-ale to Owsiak jest be. Zastanowcie sie ludzie co piszecie i skad w was tyle jadu i zazdrosci. Nie dajecie?? To wogole po chooj sie wypowiadacie?? Tak was to boli, ze ktos inny da i ma to gdzies co myslicie?? Prosci zalosni ludzie

Gość kwiatuszek 26
lulu na moście jesteś egoistą i skąpcem. Oby twoje dziecko nigdy nie potrzebowało pomocy a jeśli już to oby znalazł się sprzęt

Gość Lisette
lulu pod latarnią - na moście żadnego dziecka nie ma bo to bladź przyrydzykowa. Kazali im szczekAć to ujadają moherowa hołota.

Gość Im so sorry for you
i tez chcialabym poznac odpowiedz tych wszystkich krzykaczy na pytanie zadane przez rewq CO BYŚ TU PISAŁ GDYBY OD POMOCY ORKIESTRY ZALEZALO ZYCIE TWOJEGO DZIECKA ? Jak mniemam kazdy z was wypialby sie na sprzet orkiestry i dal swojemu dziecku umrzec/cierpiec z powodu choroby. Phi

Gość vsafvfsf
" hejkakohejka (hejkakohejka@o2.pl) a co tych chcialas Altruiste w dzisiejszym swiecie znalesc??chyba niepowazna jestes- kazdy w tym co robi ma jakis swoj cel- i nie nam go oceniac-my mozemy ocieniac skutki tej dzialalnosci- i proponuje na tym sie skupic. " Dzięki ci Boże za takich ludzi . zgadzam się w pełni. IDEALIZM sobie wsadźcie w zadki i patrzcie na efekty !!!