Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość Pitolek
Czyli co, Owsiak zgarnia kokosy i jeszcze jest uważany za dobroczyńcę? To co, jak ja bym na przykład sprzedawał na kasie, podając towary, to też byłbym dobroczyńcą?

Gość Pitolek
Nie sztuką jest być dobroczyńcą zarabiając grubą kasę. Sztuką jest nie branie dla siebie ani grosza i pełne poświęcenie, czego panu Owsikowi niestety brak.

Gość kartaczka777
Pitolek---- podaj przykład chociaż jednej osoby, o której pisałeś wyżej.

Gość Kosmita z UFO
a tak poza tym ot ostanio lekarze z kliniki psychiatrycznej wykryli u mnie schizofrenie wiec nie zwracajcie juz uwagi na moje teksty

Gość limonetka2
Wy co krytykujecie owsiaka mówicie tak dlatego że nie zanleżliscie sie nigdy w takiej sytuacji jak ja i moje dziecko które urodziło się w 7 miesiacu. Dopiero wtedy jak zobaczyłam na własne oczy ile jest sprzetu zakupionego przez WOŚP w szpitalach zdałam sobie z tego sprawę.Gdyby nie inkubatrek moje dziecko miało by marne szanse na przezycie .Niestety nasze państwo nie bardzo sie tym przejmuje. Zawsze będę wpłacała na WOŚP choćby przysłowiową złotówkę.

Gość Owsiak budzi kontrowersje od
zawsze....ale kurcze bez przesady.... Fakt on zyje z pracy w swojej fundacji...i zatrudnia ludzi ktorzy tez tam pracują (pracuja a kazdy za prace chce dostawac wynagrodzenie) ale to nie jest tak ze on zabiera jakas czesc z tych pieniedzy ktore zbierze.... On te pieniadze wrzuca do banku i procent ktory od nich urosnie idzie na pensje dla niego i jego pracownikow...natomiast zebrana kasa idzie na sprzet medyczny, ktory ratuje zycie... Przystanek Woodstock to juz zupelnie inna bajka ("artysci" tam wystepujacy graja za darmo a Owsiak szuka sponsorow na zorganizowanie Woodstocku i nie sadze zeby kasa z WOSP szla na woodsock)... Mimo.ze osobiscie nie do konca pochwalam jego działalnosc to robi on duzo dobrego...

Gość Owsiak to zszaleniec
17:38 [zgłoś do usunięcia] limonetka2 Brutalna prawda jest taka że twoje dziecko które urodziło sie w 7 miesiącu ciąży powinno umrzeć! Bo tak się dzieje w przyrodzie! A przez Owsiaka żyje i w przyszłości jak dorośnie przekaże swoje wadliwe geny dalej osłabiając gatunek ludzki! SELEKCJA NATURALNA!

Gość krolowa Narnii
do owsiak to szaleniec ==> wiesz nie zyczy sie nikomu zle ale chcialabym zebys byl/-a na miejscu limonetki zasrany szczylu

Gość Owsiak budzi kontrowersje od
Ty co debilu od selekcji naturalnej.. w ogole nie myslisz i dziwie sie ze ta Twoja ukochana selekcja Cie nie wykonczyla jeszcze.... Dziecko urodzone w 7 miesiacu ciazy niekoniecznie musi umrzec ale bez specjalistycznego sprzetu medycznego moze byc uposledzone do konca zycia...dzieki temu sprzętowi takie dzieci rozwiają sie normalnie i nie mają wad rozwojowych kretynie skonczony....

Gość kinia323
masakra

Gość kinia323
Ludzie dzieci rodzą się w 26 tygodniu ciaży i żyja

Gość kinia323
I myslicie że sprzęt jest z darowizn!!!

Gość krolowa Narnii
a gatunek ludzki i tak jest juz mocno oslabiony przez takie jednostki jak ty specu od selekcji naturalnej

Gość kinia323
Mało ludzi daje bo coraz więcej sie zastanawia zanim da. Ja dałam bo mój syn korzystał z tego sprzętu. Raz w jednym szpitalu.

Gość kinia323
Ty królowa dziedzko przedwcześnie urodzone ze wcześniactwa można wyprowadzić!!!!!!! Mam syna przedwcześnie urodzonego i wiem że trzeba chęci i cierpliwości!!!!!! I rechabilitacij!!!!!!!!!

Gość krolowa Narnii
kinia nie pluj na mnie bo moj post nie byl skierowany do ciebie tylko do tego idioty co o selekcji naturalnej pieprzy. Czytaj ze zrozumieniem a pozniej krzycz

Gość krolowa Narnii
i tak gwoli scislosci jak chcesz mnie wyzywac od dzieci to pisze sie dziecko a nie dziedzko!!!!

Gość kinia323
napisałam to w sensie że moje dziecko!@

Gość krolowa Narnii
tym niemniej dziecko a nie dziedzko

Gość kinia323
Widzę że się strasznie nudzisz! Znalazłaś sobie super zajęcie!

Gość krolowa Narnii
ja sie nudze??alez skad:)

Gość kinia323
Dałaś jeden grosz choć by dzisiaj do puszki? Wysłałaś jednego sms na fundacje!!!

Gość krolowa Narnii
ech widze, ze nie przeczytalas calego topiku. Nie zadawaj mi glupich pytan skoro nie zadalas sobie tego trudu

Gość kinia323
Zapewne cały dzień siedzisz w zupą przy kąpie!!! Znajdz sobie inne twurcze zajęcie małolato!!! Jak pierdol... glupot!!!

Gość kinia323
Smacznego!!!

Gość krolowa Narnii
z kolei tobie proponuje zaopatrzyc sie w slownik ortograficzny. Nie ma to jak krzyczec z bledami

Gość krolowa Narnii
bo ci zylka peknie skarbie.

Gość kinia323
A o życiu i ofiarowaniu sensie dawania i cieszenia się z pomocy którą można ofiarować to gó∑n... wiesz!!!!

Gość maxik...
ale powiedzcie, czy Was to nie wkurwia ze wzucacie do puszki na sprzet, a ta kasa idzie na wynagrodzenia dla owsika i jego spółki.

Gość krolowa Narnii
a i nie wyzywaj mnie od malolat bo zapewne mam wiecej lat niz ty.