Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość magiczkaaaaaaa
Im so sorry for you --co bym zrobiła,nic bym nie zrobiła,bo jezli płace skąłdki to wymagam i do tego opłacam badania jeszcze z włąsnej kieszeni,bo standardowe badania opłacane przez NFOZ sa niewystarczajce.A co do sprzetu podarownego przez fundacje to sprzet sam sie nie obsłuzy,wiec i obsługujacym tez trzeba bys wdziecznym.Mnei nei obchodzi skad dany sprzet,mnie obchodzi to,ze ja opłacam na sibei i swoja rodzine składki,Moze niektorych sumienie rusza,bo nei płąca ani grosza na skałdki zdrowotne z powodu braku pracy a chciliby byc za darmo leczeni.No coz wtedy moze bym sie zastanowiła,ze nie warto jechac po Owsiaku.

Gość magiczkaaaaaaa
Ja ksiedzu nie daje,bo do koscioła nie chodze.

Gość vsafvfsf
" co bym zrobiła,nic bym nie zrobiła,bo jezli płace skąłdki to wymagam i do tego opłacam badania jeszcze z włąsnej kieszeni,bo standardowe badania opłacane przez NFOZ sa niewystarczajce " I jak byś wyegzekwowała to czego wymagasz ?

Gość vsafvfsf
Owsiak to tylko taki symbol iskra zapalna bo bez czegoś takiego ludzie się nie zmobilizują . Te pieniądze to wielki dar całego społeczeństwa .

Gość Im so sorry for you
magiczka bez odpowiedniego sprzetu gowno bys zrobila. A to, ze placisz skladki nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Kosmita z UFO
Nie odstana ode mnie nawet złamanego grosza !!!!

Gość vsafvfsf
" magiczka i masz prawo wymagac bo placisz " taaa pójdzie do spzitala i powie "płace i wymagam " he he nie rozsmieszajcie mnie wiece co zrobi? poleci do Owsiaka zeby ratowc zycie swojemu dziecku

Zarówno rydzyka jak i owsiaka mam w dupie. Stac mnie i mojego męża na leczenie i od Owsiaka nic nie potrzebuję. A kwestującym nic nie dam bo wystarczajaco państwo ze mnie zdziera żebym jeszcze się dokładała do tego całego zasranego zdrowotnego biznesu. Jako prywatny przedsiebiorca doskonale wiem ile mi sie potrąca z moich dochodów dlatego dzieciom z puszką i serduszkiem mówie NIE!!!!!!

Gość magiczkaaaaaaa
hejkakohejka prawda jest taka,ze dla majacych pieniadze Owsiakowska fundacja nie ejst potrzebna.Sprzety sa i beda nawet bez Owsiaka tylko,ze trzeba zapłacic za leczenie takim sprzetem.

Gość vsafvfsf
lulu ---> ty kiedyś też możesz byc w potrzebie twoja krótkowzrocznosc i dbanie tylko o własny tyłeczek jest porazające

takie czasy że każdy martwi sie o siebie. Jak juz pisałam doszłam do wszystkiego sama ciężka praca i nikt mi nawet złamanego grosza nie dał więc niby dlaczego ja mam pomagać innym?

Gość magiczkaaaaaaa
vsafvfsf skad u Ciebie pewnosc,ze moje dziecko juz nie wymagało specjalistycznego sprzetu...MOze ja zapłąciłam za leczenie z włąsnej keiszeni zapozxyczajac sie nawet bo nie ogladam sie na kogos aby ratowac swoje dziecko.

Gość i bardzo dobrze
Ja też nic nie dam na WOŚP! Ale gówno mnie przy tym obchodzi czy Owsiak robi to żeby pomagać dzieciom, czy robi to żeby się wzbogacić. Nie dam nic bo uważam że dzieci którym on pomaga nie powinny żyć! Pomaganie dzieciom "z wadami" jest krokiem w kierunku zagłady gatunku ludzkiego! To na co cierpią te dzieci to nie są nabyte choroby bakteryjne czy wirusowe ale choroby wynikające z wrodzonych wad! Dzieci te dzięki pomocy Owsiaka potem dorastają, płodzą dzieci i przekazują dalej swoje wadliwe geny! U każdego innego gatunku zwierząt takie młode osobniki po prostu giną! Nie powinno się takim pomagać bo to osłabia nasz gatunek!

Gość Im so sorry for you
kiedys i tobie lulu ktos powie NIE. I zeby biznes ci sie dobrze krecil i nigdy nie potrzebowala pomocy

Gość Kosmita z UFO
Owsiak cwaniak jeden zarabia miliony zeby potem wylegiwać dupe w tropikach tylko dlatego, że ludzie łykają bajeczkę o akcji charytatywnej jak pelikany. Skoro taki z niego dobroczyńca to dlaczego nie przekaże polowy swojego majątku? Liczonego w setkach tysięcy ! To jest oburzające, nie widzicie tego ? Dlaczego prowadzą te akcje sławni i bogaci ludzie wyciągając kasę od zwykłych, biednych szarych ludzi ??! Postuluję: zdelegalizować wośp !

Gość fvasffvf
" Owsiak cwaniak jeden zarabia miliony zeby potem wylegiwać d**e w tropikach tylko dlatego, że ludzie łykają bajeczkę o akcji charytatywnej jak pelikany. Skoro taki z niego dobroczyńca to dlaczego nie przekaże polowy swojego majątku? Liczonego w setkach tysięcy ! To jest oburzające, nie widzicie tego ? Dlaczego prowadzą te akcje sławni i bogaci ludzie wyciągając kasę od zwykłych, biednych szarych ludzi ??! Postuluję: zdelegalizować wośp ! " Skoro tak cię to boli załóż KONTRAKCJĘ i pogaaj a nie pierdol jak kot w popiół na forum

Gość fvasffvf
lulu na moście ----> ciekawe co bedziesz mowic jak ci zabraknie kasy ? umrzesz z godnoscią czy pójdziesz żebrac?

Jak leżałam w szpitalu, sama miałam okazję przekonać się o tym, że WOŚP faktycznie wiele robi i ma to sens. To indywidualne podejście każdej osoby. Ale pisanie w ten sposób świadczy tylko o czystym egoiźmie. Nad takimi rzeczami trzeba się zastanowić. Jak się ma zbyt dobrze w życiu, to później nie chce pomagać się innym. Dostrzega się to dopiero, gdy samemu chce się pomocy, a inni mają Cię w dupie bo jestes zapatrzonym w siebie dupkiem. :) Pozdrawiam.

Ja nie daje pieniędzy dlatego że już raz na to dałam - w postaci podatków. To psi obowiązek rządzących żeby to kupić. Ile kurwa razy mam dawac kase na ten sam cel?

Nie spodziewałam się takiego egoizmu po ludziach, którzy przekroczyli szósty rok życia. Mam nadzieje,ze ci którzy są przeciwni akcji Owsiaka piszą tak tylko dlatego, by narobić małego zamieszania na forum. Jeśli nie- współczuje waszym dzieciom

ale macie problem na prawde. To jest tylkowasza dobra wola czy dacie. Dobrze ze sa tacy ludzie ktorzy cos daje, bo tych urzadzn podtrzymujących zycie czy nawet ratujących nikt nam za darmo nie da. To my na nie dalismy pieniadze. I kiedys OBY NIE nasze dzieci z nich moze skorzystają. Mnie smiesza tylko ci politycy osoby sławne ktora dadza glupia koszulke i mysla ze nie wiadomo ile dali a pozniej sie tym szczyca a szary Polak placi za nia kokosy. Niech dadza miliona w gotowce, nie zbiednieje. Albo odda wystarzcy jeden swoj samochod wtedy niech to oglasza. A nie jakies zbedne rzeczy z domu i robia afere.

Gość Im so sorry for you
lulu nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie. Zal ci 10 zl?? Spoko. Skoro tak ciezko wrzucic ci raz na rok chocby symboliczna kwote spoko, ale nie krzycz na tych co jednak cos wrzuca. Idz do sklepu kup sobie kolajna pare butow i trzymaj sie z daleka od sprzetu opatrzonego logo orkiestry.

Gość Kosmita z UFO
Denerwuje mnie ta nachalnosc ludzi zamieszanych w tę szemraną akcję ... zostałem dzisiaj kilkukrotnie napastowany, ogonic sie nie mozna od tych ludzi z puszkami, w telewizji także nie mogę niczego nornalnego obejrzec... az boje sie otworzyc lodówkę.. Nie rozumiecie, że Owsik smieje sie do rozpuku z Was ? Ze to bezwzględny biznesmen który znalazł sobie sposób na zarobek kosztem biednego spoleczenstwa ? Ja nie przyłoże do tego ręki.

Gość rcvvcvs
lulu dba tylko o to by miała czym się ..... w WC :-( to przykre jak cię spotka nieszczęscie - to złe nastawienie - wróci do ciebie i odczujesz na własnej skórze co to nędza .

od kilku lat nie korzystam z państwowej opieki zdrowotnej i dlatego ogranicze się do tego co mi zabieraja z potadków ( moim zdaniem nieslusznie bo nie korzystam z tego syfu). A kasy na WOŚP nie dam dla zasady a nie dlatego że mnie nie stać.

Gość qwerqwer
Do kurwy nędzy płacimy podatki i w chuj wysoki składki na ubezpieczenie zdrowotne i gówno z tego mamy! Kupowanie sprzętu medycznego to zasrany obowiązek NFZ czy innych skurwysynów, w końcu i tak na to płacimy! Więc Owsiak niech się nie wpierdala w paradę rządowi i niech nie cwaniakuje jaki to on miłosierny - ZA NASZE PIENIĄDZE! Klecha woła DAJ, Owsiak woła DAJ, rząd nie woła daj tylko sam sobie bierze... każdy kurwa tylko doi z ludzi kasę! Jak Owsiak taki miłosierny to niech ze swojej kasy kupuje sprzęt medyczny, niech rozda swój majątek potrzebującym! Za cudze pieniądze to każdy potrafi być miłosierny!

Gość kajanka
Ja też nie dam. Słyszałam że z tych pieniędzy organizowany jest Przystanek Woodstok

Gość Kosmita z UFO
Jestem przekonany, że to wilk w owczej skórze, szczególnie wysłuchawszy i przeczytawszy wiele opinii z niezależnych od nikogo źródeł. Po dokonaniu swoistej eksperytyz stwierdziłem, że szczytem głupoty ludzkiej jest oddać choćby jeden grosz temu malwersantowi Owsikowi.