Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WARKA12

Dziewczyny, ile piw pijecie na imprezie?

Polecane posty

Gość WARKA12
zajebiście, najlepiej zamówić sobie kawe, a jak sie siedzi pare godzin no to pare kawek a potem tylko czekać aż pikawa stanie

Gość studentka pelna geba
ja w nowy rok wypilam pol litra zoladkowej... niewiele pamietam :D wstyd troche, ale pilam ze stala ekipa wiec luz :) ogolem pije 4-5 piw w pubie

Gość zawsze piję
niepokorny? Może ja się mylę, ale wydaje mi się, że to jest forum DLA KOBIET, więc co Ty tutaj robisz? No, tak... dzieci neo mają wolną niedzielę... ja niestety nie, a faceta do pracy brać nie chcę ;p

Gość WARKA12
Aha, w takim razie ty też jesteś nienormalny skoro tu siedzisz o tej porze

Gość Martynkoska_23
Nie wiem jak wyglądają kobiety wypijajće dziennie 5 piw bo to absolutnie nie jest normalne. pewnie podobnie do kobiet wypiających dziennie 0,5l wódki. Co do mojego męzczyzny to niestety cięzko pracuje za granicą żeby zarobić na wesele :D Bardziej ciekawi mnie fakt, co na kobiecym forum robią faceci...to jest chyba nieco ciekawsze zagadnienie heh

powiem wam co robi moj normalny facet.... wlasnie pisze prace magisterska bo juz konczy niebawem, ja sobie odpoczywam i smieje sie z takich durniow co uwazaja ze piwo nie jest dla kobiet....potem spedzimy mily wieczor przed tv i napijemy sie schlodzonego leszka. 🖐️ wszystkim burakom

Gość Martynkoska_23
dobra, uciekam bo zaraz mam nauki pzredmałżeńskie. Powodzenia w dalszej polemice nad słusznością picia piwa przez kobiety.

Gość ...marysienka...
Ja wypijam max 2 bo wiecej nie zmieszcze (chociaz ostatnio wypilam 4 :P). Nie uwazam zeby bylo to cos uwlaczajacego kobiecie, oczywiscie jak pije jedno za drugim to inna sprawa. Ja tam pije z sokiem i jest jak najbardziej ok. I nie pije po to aby sie schlac tylko zeby miec lepszy humor. Od czasu do czasu mozna przeciez nie? :P

Gość stracilas cnote bo co
Martynkoska_23 - A ty co, na nauki przedmalzenskie sama chodzisz? czy moze Twoj facet zarabia za granica na wesele Twoje i nowrgo faceta? :D

Gość ******ona
aha, nie wiem jak wy ale mi wypad na piwo zdarza się góra dwa razy w miesiącu

Gość dorota ...
Ja pije codziennie 3-4 piwa. codziennie . a czemu?? bo LUBIĘ, uwielbiam ten smak. zawsze lech ewentualnie jak nie ma lecha to żubr. i wali mnie to co kto mysli. pije za swoje , nikomu nie kradne ani nie robie tym krzywdy, nie odpierdalam zadnej manianyjak wypije , do upadłego tez nie pije bo gdy czujeze juz dosc to dość. pijana gdzies pod płotem takze nigdy nie lezałam wiecpowtarzam ze nikomu tym krzywdy nie robie. sobie tez nie bo na nastepny dzien czuje sie swietnie i nie mam kaca. pozatym po to w sklepie na polce stoi zeby kupować i pić. po to monopo prosukuje alkohol zeby ludzie pili. i jeszcze nigdy nie widzialam zeby na butelce bylo napisane ze to tylko dla facetów. takze srajcie sie wszyscy co pierdolą ze babie nie przystoi bo jestescie smieszni

Gość Martynkoska_23
nie można marysieńka..nam nie można..męzczyznom owszem ale kobiecie?? Przecież nie przystoi :/ Nie mogłam się powstrzymać

Gość Martynkoska_23
no widzisz, jak się nie ma bogatych rodziców albo dziaduszków to trzeba niestety chodzić samemu.

Gość WARKA12
niech najlepiej wogóle zrobia osobne knajpy dla kobiet gdzie podają tylko sok ewnetualnie herbate

Gość zawsze piję
Bo zmuszone jesteśmy do bycia bardziej męskimi od Was...

Gość Tez jestem kobietom
Tu nie chodzi o to czy wolno czy nie - wszystko jest dla ludzi. Bardziej chodzi o ilość. Koieta wlewająca w siebie kilka piw źle się kojarzy i tyle. Ale skoro Wy i tak nie przejmujecie się opiniami innymi, to po co w ogóle ta dyskusja?

Gość kiedyś widziałam waszą
koleżankę. Piła piwo za piwskiem popalając fajką. Potem poszła do kibla z kimś na szybki numerek, a na koniec wieczoru pusciła pawia.

Gość WARKA12
moje pytanie brzmiało ile pija dziewczyny a nie czy komuś sie podoba czy nie ile ja pije, bede dalej chodzic na piwko nawet gdyby mi tu 100 facetow napisało że to nie jest kobiece

Gość WARKA12
czyli jak dziewczyna pije to znaczy, że pewnie też daje dupy tak? ludzie ale wy jesteście ograniczeni

a ja wypije góra 4. ale to juz dla mnie duzo.;d lubie piwo. lubie tez wino, za to wodki nie bardzo, jak jest jakas okazja ze wszyscy pija i wypada sie napic to pije. ale nie lubie tego. nie rozumiem tego gadania ze kobieta to niby nie moze pic bo "nie wypada". tylko sztywne cipy tak mowia, co to ida na impreze w szpileczkach z wielka torebka pelna kosmetykow coby miec pewnosc ze nic ich nie zaskoczy.;/ jesli o mnie chodzi to mi nie potrzebny alkohol zeby sie wyglupiac i szalec ale pije bo LUBIE. i bez sensu jest pierdolenie co komu wypada. kazdy robi i pije to co lubi.

Gość miła jak zawsze
jedno czasem góra dwa

Gość WARKA12
Najlepsze sa jeszcze te dziewuchy ktore przychodza z facetem do knajpy, same pija sok siedza ze skwaszona mina i nie pozwalaja swoim facetom napic sie 2 piwa, ja juz sie nie dziwie czemu tylu moich kolegów przychodzi do knajpy bez swoich lasek

Gość góra jedno jak jest impreza
gdzie sie pije piwo. Wole wino, wtedy tez ze 2 kieliszki najwyzej. Po 2-3 piwach nie wygladasz apetycznie, zapewniam cie i nie mowisz tego , co bys chciala na trzezwo.

Gość ...marysienka...
Ja tez wole wino ale z racji tego ze w mojej miescinie serwuja tylko piwo w jedynym normalnym barze to pije piwo.A poza tym wino jest zdradzieckie :P Bez przesady z tym ze po 2 piwach nie wyglada sie najlepiej. Chyba ze ktos ma slaba glowe i po 2 jest juz tak narzniety ze nie wie co robi. Moim zdaniem 3-4 piwa przec cala impreze jest ok.

Gość WARKA12
nigdy nie zastanawiałam sie jak wygladam po 2 piwach, ale raczej moj wyglad nie zmienia sie jakos drastycznie, powtarzam po raz 100 że ide na piwo żeby miło spędzić wieczór, a nie po to żeby ładnie wyglądać

Gość WARKA12
no własnie jak siedzi sie w knajpie ok 6 godzin i wypije w tym czasie 3 piwa to cięzko sie napruć