Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Sovereign take me on 1371

Dowiedziałam się czegoś okropnego o moim facecie i nie wiem co z tym zrobić

Polecane posty

Gość szkoda bo napewno
twoj facet schizofrenik jakis jest.

Gość Jestem zajebistym ciachem
Ej, przepraszam, ale to nie ja wrzucilem Twoja fotke, Lady Sovereign. Nie wiem kto to zrobil. Chyba Twoj email nie doszedl, bo patrze w poczte i na razie nic nie ma. Jezeli jednak chodzi o te fotke tutaj umieszczona przez kogos podszywajacego sie pode mnie to mysle, ze jednak to nie wyglada na telewizor. W kazdym razie nie jest to jakis podejrzany przedmiot, wyglada raczej na bardzo stary.

Misska - no faktycznie wygląda jak znaki w zbozu a o jakiej porze to było??? nie moja wina że ktoś sie podszywa :(

Gość Misska
Ojej, to bylo tak ok 12. Wiem bo wstalam o 11, zrobilam jedzonko mojemu chlopakowi, on nastepnie poszedl "rozprostowac kosci" na zewnatrz. Nie bylo go tak z 10 min. A nastepnie chcialam go zawolac, wiec wyjrzalam, ale on w tej chwili wchodzil do domu. No i zobaczylam ten napis. Nie wiem, w sumie nikt nie ma dostepu do naszego ogrodu. A zaden czlowiek nie zrobilby takiego napisu w jakies 5 minut! :(

Gość Jestem zajebistym ciachem
Spokojnie, Misska. Mysle, ze to jednak byla sprawka jakichs dzieciakow rozrabiakow ;) a nawet jesli byl to twoj chlopak to nie zastanawiaj sie, jak to zrobil tylko lepiej: w jakim celu? ;) moze chcial cos w ten sposob wyrazic...

Gość Misska
Ojej, zajebiste ciacho, moze masz racje? Wprawdzie ostatnio "to" robilismy, 2 dni przed tym napisem. Ale on jest taki niewyzyty... ;/ Hej, Lady Sovereign, a Twoj chlopak tez ma ciagle ochote na zabawy w lozku? Bo ja juz czasemopadam z sil. Moj chlopak bardzo naciska, zebysmy skonczyli z uzywaniem zabezpieczen, poniewaz on chcialby miec siebie juniorka :) ja jednak na razie sie temu opieram, bo dla mnie to troche za wczesnie... ;/

Gość barrra bucchhh
towdy205@wp.pl

barra buch -- fotke już wysłalam i ktoś tu wrzucił linka na pierwszej stronie... misska - mój wręcz odwrotnie - seks sprawia mu jakby ból i musze go na siłę zaciągać do łózka mimo że już wiem wszystko o pępku, myślę że mu szkoda energii na seks woli pożytkować ją na coś innego :( ale z kolei jak zaczniemy to robimy to 2-3 godziny i pod koniec jestem taka zmęczona i spocona że już nie czuję radości :/ on tak długo dochodzi...

Gość Take me on Lady Sovereign
Ja bym ci zrobil lepiej niz twoj chlopak... :>

Gość 1371 zglos sie
ja tam mysle, ze macie chlopakow z kosmosu i tyle :D ufoludki istnieja!

Gość oj...nieładnie
No pisz dalej .niezły ubaw z Ciebie.:D:D:D

sory mój chlopak wrocił...nic nie spostrzegl. dałam mu jesc i poszedł spac. jaki ubaw?? ja sie martwie i nie wiem czy nie wyprowadze od niego. on miał serduszko na rece

Gość a co to jest bransoleta
up

Gość dziwnsocnad dziwnsociami
a czy wydaje jakies dziwne dzwieki ten twoj typ faceta? faktycznie ciekawa sprawa....cos w jak "moja macocha jest kosmitka"...nie pomyslallabym ze to moze sie dziac naprawde...a znasz jego rodzicow?

Gość Dr Harpun
Fascynujący temat. Wydaje się iż jest on przedstawicielem jakiejś wysoko rozwiniętej cywilizacji która infiltruje ziemię w różnych zresztą celach. Wszystko wskazuje że zostałaś wybrana być być zainseminowana tzn zapłodniona i dacie początek nowemu gatunkowi na planecie. Ps oby okazał się lepszy niż ludzkość. Drugi scenariusz jest taki że za jakiś czas zabierze Cię ze sobą. Może być super. Tylko jedno mi tu nie pasuje tzn ten np dekoder ubrania bez oznaczeń towarowych. Ta sfera nie wydaje mi się żeby do czegokolwiek była mu potrzeba skoro doskonale się zaasymilował:) stawiałbym na pochodzenie z gwiazdozbioru arctur lub alfa centaurii. I jeszcze jedno sprawdź koniecznie czy On nie aby maszynki do robienia pieniędzy. Bo jak ma to się tego Kochana trzymaj !;) pozdrawiam. Bo to mały Twój krok a milowy ludzkości!

Gość afrodytalna osobnica
tak,musisz stanac na wysokosci zadania i poddac sie losowi. trzymamy kciuki;)

Gość Dr Harpun
Tzn skoryguje wypowiedź. Sprawdź czy nie ma maszynki do robienia pieniędzy. Agenci delegaci z tamtych stron mają takie urządzenie i bywa ono dla ziemskich kobiet rezerwuarem niewyczerpanych uciech zwłaszcza w rozmaitych galeriach handlowych. Ja pisałem o tym pracę doktorską. Hej hej :)

Gość 7ebr4wecaw
pojebalooo

Gość Podciagam podciagam up
Up up up up up

Gość elllka
Usmialam sie czytajac ten temat :)

Gość dsfsfsd
Z tego wynika, że używa radia do nasłuchu nieba. Też mam radio przestrojone i antenę satelitarną skierowaną ku niebu.

Gość I co dalej i co dalej
i co daaalej?

Gość No właśnie właśnie
Co dalej ? Doszłas już do jakichś konkretnych wniosków rozmawiałas z nim?

Gość Violka chce Ufolka
No to nie rozumiem co w związku z tematem jest takiego okropnego czego się dowiedziałas. Ja bym tam z takim gwiezdnym Chłopakiem to wiedziała co i jak :) I byłoby fajnie.

Gość Mam niedosyt sf
Jak tylko będziesz mogła pisz dalej co zaobserwowałas nie poprzestawaj na kilku postach bo to zbyt istotna sprawa!

Gość zdruzgotana obywatelka
kosmici ja porwali wiec nie moze nam juz odpisywac....miejmy nadzieje ze ufoczątka beda zdrowe i sliczne;>