Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika55555555

Cesarskie cięcie na zyczenie!!!! I nie tylko

Polecane posty

ja mialam zaswiadczenie od lekarza o niskim progu bolu. nie placilam ani zlotowki

...a jak to zalatwilas? pytam bo moje ciecie bedzie kosztowało i to sporo :(

Ja załatwiłam zupełnie szczerze miałam wspaniałego prowadzącego i jak wyjaśniłam mu, ze się boję, nie mam odwagi na poród, ze mam niski próg bólu to dostałam skierowanie do psychologa lub psychiatry i tam też powiedziałam szczerze i dostałam skierowanie na cc. Wprawdzie chamski ordynator w szpitalu mnie zrypał, ale to nic. tak więc szczerością załatwiłam, legalnie nie zapłaciłam nic.

bardzo możliwe, albo się popisywal, bo przy wizycie byli studenci. w każdym razie było to dla mnie przykre i poniżające

Gość borówka,.,.,.
Hej. Dziewczyny ja mam takie pytanko trochę z innej beczki. 20 października urodziłam synka przez cc. Rana ma jakieś 10 cm, ładnie się goi ale zastanawia mnie jedna rzecz. Na jednym i na drugim końcu rany wystają na zewnątrz nici - takie ciemne granatowe, czy one same odpadną czy powinny być obcięte? Jak troszkę pociągnę za jedną to trochę mogę ją wyciągnąć ale potem czuje opór i nie próbowałam ciągnąć dalej. Któraś miała do czynienia z czymś takim ?