Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość time for wax

Time for Wax- depilacja woskiem, co sądzicie o tym salonie?

Polecane posty

Gość time for wax

Witam! Tak jak w temacie. Wybieram się do tego salonu na depilację. Co sądzicie o tym salonie, jaka jest jakość usług? Bo co do cen, to są na stronie.

Gość nuska888
warto, nie ma w warszawie lepszej depilacji wdl mnie

Gość miśkazdziśka
a jest, np. Ouch na Belwederskeij, ale co kto woli za to odradzam laserową depilację - boli, miałam poparzenia a włosy nadal były, nie polecam chyba że lubisz trylion na kremy wydawać

Gość MAŁGORZATA89
Nie byłam jeszcze w tym gabinecie, ale trafiam co chwilę na dobre, a często nawet bardzo dobre opinie klientów. Myślę, że one nie pojawiają się bez przyczyny. Przeglądałam wczoraj ich stronę i widzę, że ciekawe promocje są dla nowych osób : http://timeforwax.pl/oferta/promocje/. 30% na start brzmi naprawdę kusząco. Może skorzystam i się wybiorę najakiś zabieg.

Gość gość
Cześć, ja polecam salon Easy Waxing koło ronda ONZ. Niby wszystko podobnie do TWF ale jakoś obsługa bardziej mnie przekonała. Mają bardziej indywidualne podejście do klienta i mniej się śpieszą...

Gość Hanka01
Dla mnie również Easy Waxing to numer jeden. Przede wszystkim ze względu na to, że oprócz bardzo dobrej i dokładnej depilacji mogę zrobić również inne usługi - manicure i hennę.

Gość gość
Time for Wax tylko nie trojmiasto!!! Dziewczyna mnie poparzyła i wylądowałam u dermatologa. Teraz modlę się, żeby nie zostały mi blizny!!! Kiedyś byłam w Wawie i bylo ok, a teraz katastrofa!!!!

Gość Klaudia TFW
Dzień dobry! Reprezentuje salon depilacji Time for Wax. Bardzo nam przykro, że spotkała Panią taka sytuacja w naszym salonie i chcialibyśmy bardzo za to przeprosić. Czy moglibyśmy poznać jej wiecej szczegolów? Chcielibyśmy zająć się tą sprawą. Prosimy o więcej informacji na adres: hello@timeforwax.pl. Pozdrawiamy - team Time for Wax.

Gość gość
Ja też nie polecam tego salonu Time for Wax w Gdyni na Świętojańskiej. Po depilacji okolic bikini dostałam taką wysypkę, że mogę zapomnieć o plażowaniu. Nigdy wcześniej nic takiego nie miałam, także nie wiem, co oni tam używają. Niby wszystko ładnie pięknie wygląda i pachnie, a później taki syf wychodzi. Nigdy więcej tam nie wrócę!!!

Gość gość
Ja byłam w sobotę w Warszawie na Jana Pawła, koło Hali Mirowskiej, i wyszłam zadowolona. Co prawda to nie była moja pierwsza depilacja woskiem, więc i bólu nie było. Jednak to co mnie przekonała do Time for Wax, że jest super, czysto, dziewczyny są bardzo miłe. Zmieniłam na Time for Wax (wcześniej chodziłam na Grzybowską do innego salonu) i póki co jestem zadowolona. Zdecydowanie polecam, szczególnie, jak ktoś zwraca dużą uwagę na ładne otoczenie i czystość, no i oczywiście fachowość kadry :)

witam ja tez jestem trochę rozczarowana ponieważ miałam 30 % zniżki na nogi i bikini pachy nie wchodziły w grę nie zauważyłam tego w esemesie i pytam pani w salonie co chce zrobić i czy faktycznie tyle zapłacę 69 zl ona mi potwierdziła wychodzę a tu się okazuje ze wyszło więcej bo pachy nie były wliczone i zapłaciłam 108 zł nie wiem czy ta kobieta nie powinna informować swoich klientów jakie sa ceny ? pierwszy raz się z czymś takim spotykam wiem błąd mój bo nie wyłapałam w esemesie ale panie tez powinna przed wejściem poinformować czego dotyczy promocja czyż nie tak powinno być czuje sie przez to oszukana salon Wrocław na Dominikańskim

Gość Kalkosia
Znajome z Gdyni miały dobre opinie o salonie, ale widzę, ze tu dziewczyny mają inną. Ja sama wolałam jednak skorzystać z depilacji laserowej, bo zależało mi na trwałym efekcie zabiegu. Samo usuwanie włosków nie było takie bolesne, przynajmniej ja nie czułam mocnego bólu. No i po laserze nie pojawiły się żadne podrażnienia czy inne nieprzyjemne rzeczy. Zabieg robiłam w gabinecie Laser Line w Gdyni, laserem Light Sheer .Gdyby któraś w Was chciała poczytać o tym, jak działa, to można tutaj: http://laserline.pl/depilacja/. I powiem szczerze, że laser polecam – dłuższy efekt i bez komplikacji, które zdarzają się po wosku.

Gość gość
Polecam depilacje w salonie bodybar.com.pl .

Byłam w salonie Time For Wax, już 4 raz i szczerze ostatni, robiłam całe nogi + bikini brazylijskie. Nie dość, że pani zapomniała, że ma klientkę to wyszłam z poodrywanym naskórkiem i większość części ciała była nie zrobiona, dodatkowo wróciłam do domu i zauważyłam, że jeszcze na moim ciele gdzieniegdzie był wosk. Nie wiem, po co się tak zawsze śpieszą, ale tylko 30% dokładności. Szczerze nie polecam, już nie zajrzę do tego salonu.